Cok güzel canm guzel günlerde kullan❤❤isabel Nevreste ablalarim K Kazen abi bu güzel hediye için çooook teşekkür ediyorum. Çok beğendim tam istediğim gibi bir takım geldi çok şık . Artık pasta kategorilerinde kullanırım insallah. Cansınızyaaa
Eki Görüntüle 2681662 Eki Görüntüle 2681664
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Güle güle kullan tatlimmm
Teşekkür ederim ballarim darısı sizeCok güzel canm guzel günlerde kullan❤
Teşekkür ederim kuzum
Rica ederim canımTeşekkür ederim kuzumartık iiiinsallahhh darısı busefer başına
Çok güzelmiş canım güle güle kullan❤isabel Nevreste ablalarim K Kazen abi bu güzel hediye için çooook teşekkür ediyorum. Çok beğendim tam istediğim gibi bir takım geldi çok şık . Artık pasta kategorilerinde kullanırım insallah. Cansınızyaaa
Eki Görüntüle 2681662 Eki Görüntüle 2681664
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Sağol canom keşke berabere kalsaydikÇok güzelmiş canım güle güle kullan
Kısmet canım ,bir gün oda olur belkiSağol canom keşke berabere kalsaydik
Benimkinin aynisiiiiiiya var yaaaaaaaa daha güzel bir hediye gelemezdi
siyah mutfağıma siyah pasta takımı,bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kedinin ciğere baktığı gibi bakıyordum bu modellere
aslansın K Kazen abi,fasulyeliğim bitsin daha ne alevler çıkartıcam ben köftelerden
pamuk prensesisabel yok böyle zarif bir seçim yaaaaa,çoookkkkkkkkk teşekkür ediyorum balım
cevizimin içi,ballı katmerim kibarNevreste m seçimlerde yardımcı olduğunu biliyorum,nasıl da tanımış beni,zevkimi düşünceli editörüm benim
bir sürü çekim yaptım,takımın güzelliği asla fotolara yansımadı o kadar güzeller
Eki Görüntüle 2692459 Eki Görüntüle 2692460 Eki Görüntüle 2692461 Eki Görüntüle 2692462 Eki Görüntüle 2692464
Güzel günlerde kullan çok şıkya var yaaaaaaaa daha güzel bir hediye gelemezdi
aslansın K Kazen abi,fasulyeliğim bitsin daha ne alevler çıkartıcam ben köftelerden
pamuk prensesisabel yok böyle zarif bir seçim yaaaaa,çoookkkkkkkkk teşekkür ediyorum balım
cevizimin içi,ballı katmerim kibarNevreste m seçimlerde yardımcı olduğunu biliyorum,nasıl da tanımış beni,zevkimi düşünceli editörüm benim
bir sürü çekim yaptım,takımın güzelliği asla fotolara yansımadı o kadar güzeller
Eki Görüntüle 2692459 Eki Görüntüle 2692460 Eki Görüntüle 2692461 Eki Görüntüle 2692462 Eki Görüntüle 2692464
seninkine içim gitmişti var yaaaaBenimkinin aynisiiiiiigüzel günlerde kullan ablaciiiim
sağol canım benim,darısı başınaGüzel günlerde kullan çok şık
Teşekkür ederim canım kısmetsağol canım benim,darısı başına
Gule gule kullan cok istemissin olmus bak ne guzelya var yaaaaaaaa daha güzel bir hediye gelemezdi
Güle güle kullan canım hayırlı olsunya var yaaaaaaaa daha güzel bir hediye gelemezdi
aynen öyle canım :)Gule gule kullan cok istemissin olmus bak ne guzel
Bende çok beğeniyorum bu takımıseninkine içim gitmişti var yaaaa
hadi hemen yarıştır biziGüle güle kullan canım hayırlı olsun
Blue ile kardeş kardeş sunum yapın dedik