- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
yakından gör bide,kalite akıyor resmenBende çok beğeniyorum bu takımıCidden çok şık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yakından gör bide,kalite akıyor resmenBende çok beğeniyorum bu takımıCidden çok şık
İyi günlerde kullanyakından gör bide,kalite akıyor resmen
madalyasızlardan sonra ilk yarışmayı bunlara uygun yap,anladın senİyi günlerde kullan
Kardeş kardeş kullanalımseninkine içim gitmişti var yaaaa
Bu yorumunu görmeden yazdım kardeş kardeş sözünü abla alttaGüle güle kullan canım hayırlı olsun
Blue ile kardeş kardeş sunum yapın dedik
kullanalımKardeş kardeş kullanalım
Sana pasta yokTuzlu pasta yapmadalyasızlardan sonra ilk yarışmayı bunlara uygun yap,anladın sen
Çok güzeller canım. Hayırlı olsun. Mutlu günlerde kullanya var yaaaaaaaa daha güzel bir hediye gelemezdi
siyah mutfağıma siyah pasta takımı,bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kedinin ciğere baktığı gibi bakıyordum bu modellere
aslansın @Kazen abi,fasulyeliğim bitsin daha ne alevler çıkartıcam ben köftelerden
pamuk prenses @isabel yok böyle zarif bir seçim yaaaaa,çoookkkkkkkkk teşekkür ediyorum balım
cevizimin içi,ballı katmerim kibar Nevreste m seçimlerde yardımcı olduğunu biliyorum,nasıl da tanımış beni,zevkimi düşünceli editörüm benim
bir sürü çekim yaptım,takımın güzelliği asla fotolara yansımadı o kadar güzeller
Eki Görüntüle 2692459 Eki Görüntüle 2692460 Eki Görüntüle 2692461 Eki Görüntüle 2692462 Eki Görüntüle 2692464
Sıra bu hediyedeÇok güzeller canım. Hayırlı olsun. Mutlu günlerde kullan
Hayırlı olsun cnm bir çok ikincilikten sonra yine de vazgeçmedin sürekli kendini geliştirdin bu sefer kimseye kaptırma amaya var yaaaaaaaa daha güzel bir hediye gelemezdi
aslansın @Kazen abi,fasulyeliğim bitsin daha ne alevler çıkartıcam ben köftelerden
pamuk prenses @isabel yok böyle zarif bir seçim yaaaaa,çoookkkkkkkkk teşekkür ediyorum balım
cevizimin içi,ballı katmerim kibar Nevreste m seçimlerde yardımcı olduğunu biliyorum,nasıl da tanımış beni,zevkimi düşünceli editörüm benim
bir sürü çekim yaptım,takımın güzelliği asla fotolara yansımadı o kadar güzeller
Eki Görüntüle 2692459 Eki Görüntüle 2692460 Eki Görüntüle 2692461 Eki Görüntüle 2692462 Eki Görüntüle 2692464
Güle güle güzel günlerde kullan eloşum sonuna kadar hak ettinya var yaaaaaaaa daha güzel bir hediye gelemezdi
inşallah en kısa zamanda darısı başına gülüm ilk pınarla açılışı yap hemen inşallahGüle güle güzel günlerde kullan eloşum sonuna kadar hak ettin
sağol canım benimHayırlı olsun cnm bir çok ikincilikten sonra yine de vazgeçmedin sürekli kendini geliştirdin bu sefer kimseye kaptırma ama
Ayyyy ins Allah ağzın bal yesin çok tşk ederiminşallah en kısa zamanda darısı başına gülüm ilk pınarla açılışı yap hemen inşallah
bal olmaz diyetteyimAyyyy ins Allah ağzın bal yesin çok tşk ederim
Olmaz o seninsağol canım benim
hepimiz nasıl geliştirdik kendimizi dimi ama
küçük kız yavru balina gibi dolanıyor tabakların etrafında
amiinnn canım benim,pınardan sonra senden de foto bekliyorum burayaÇok güzeller canım. Hayırlı olsun. Mutlu günlerde kullan
ahahahahhahahahha tamamÇok zarif ve çok şık duruyor gerçekten güle güle kullan ejderhayı doldurunca bunlarda servis et alevli fotolar at Elalis