- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Sen inanıyorsan olur tabi ki şey aslında ben beğenmemiştim bu tabakları sunumunda kullanmasan da olur yani başka bişey kullan evet evetKız öyle deme neden olmasın inanıyorum ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen inanıyorsan olur tabi ki şey aslında ben beğenmemiştim bu tabakları sunumunda kullanmasan da olur yani başka bişey kullan evet evetKız öyle deme neden olmasın inanıyorum ben
Ay çok şıkmış bayildim cok guzel sunumlar olur bunda gule gule kullan :)❤ @isabel Nevreste ablalarim @Kazen abi bu güzel hediye için çooook teşekkür ediyorum. Çok beğendim tam istediğim gibi bir takım geldi çok şık. Artık pasta kategorilerinde kullanırım insallah. Cansınızyaaa
Eki Görüntüle 2681662 Eki Görüntüle 2681664
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Keşke benim olsa labne hariç güzel günlerde kullan❤ @isabel Nevreste ablalarim @Kazen abi bu güzel hediye için çooook teşekkür ediyorum. Çok beğendim tam istediğim gibi bir takım geldi çok şık. Artık pasta kategorilerinde kullanırım insallah. Cansınızyaaa
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Ben bunu saymıyorum kalpler yokBlue_Peri sen çok kokoşsun yaÇiçekte kondurmuş
Kokoşluğa devamBu yorumun olmazsa olmazdı abla
Kendisi kalpBen bunu saymıyorum kalpler yok
Keşke elini falan uzatsaydi dimiKendisi kalp
Kullanmam senimi kircamSen inanıyorsan olur tabi ki şey aslında ben beğenmemiştim bu tabakları sunumunda kullanmasan da olur yani başka bişey kullan evet evet
Teşekkür ederim canım benim darısı başınaAy çok şıkmış bayildim cok guzel sunumlar olur bunda gule gule kullan :)
Sen niye kullandın piki tabaklarınıKeşke benim olsa labne hariç güzel günlerde kullan
Böyle nasıl bunla idare et minik senin için kalp kondurdumBen bunu saymıyorum kalpler yok
Al benden de gözleri kalp emojiKullanmam senimi kircam
Dermişim
Teşekkür ederim canım benim darısı başına
Sen niye kullandın piki tabaklarını
Böyle nasıl bunla idare et minik senin için kalp kondurdum❤Eki Görüntüle 2681701
Cınımın içiiiiiiiKendisi kalp
BallllAl benden de gözleri kalp emoji
Söyle minik
Ben seker kız candy gibi emoji koyuyorum sen t.coskun gibiSöyle minik
KıyamamBir daha kullanmicam gözlerinizi he bele belerterek bakıyorsunuz oyum az oluyor
He benim ormana gidekmi bilirsin +18 bir coşkundan birde benden sorulurBen seker kız candy gibi emoji koyuyorum sen t.coskun gibi
bayıldım❤ @isabel Nevreste ablalarim @Kazen abi bu güzel hediye için çooook teşekkür ediyorum. Çok beğendim tam istediğim gibi bir takım geldi çok şık. Artık pasta kategorilerinde kullanırım insallah. Cansınızyaaa
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Teşekkür ederim ablammmbayıldım
güzel günlerde kullan canım benim
Güle güle kullan tatlimmm❤ @isabel Nevreste ablalarim @Kazen abi bu güzel hediye için çooook teşekkür ediyorum. Çok beğendim tam istediğim gibi bir takım geldi çok şık. Artık pasta kategorilerinde kullanırım insallah. Cansınızyaaa
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤