- 3 Nisan 2019
- 1.550
- 4.136
Evet canim unutulacak birisi diyilisi sendemi kazanmadin ah canım ayni kaderi yasiyoruzHello bal kız, tanıdın mi beni, nana(lunya) ben katılıp katılıp kazanamayan , sen nerelerdesin kayboldun ortadan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim unutulacak birisi diyilisi sendemi kazanmadin ah canım ayni kaderi yasiyoruzHello bal kız, tanıdın mi beni, nana(lunya) ben katılıp katılıp kazanamayan , sen nerelerdesin kayboldun ortadan
40 kere katılıp kazanmamak mümkün mü, 1 kere kazandımEvet canim unutulacak birisi diyilisi sendemi kazanmadin ah canım ayni kaderi yasiyoruz
Kategori nedir? Etiketi yeni gördümArkadaşlar herkese merhaba
Bu ay farklı bir kategori yapacağız ve yarışmaya sadece daha önce hiç kazanmamış(madalyası olmayan arkadaşlar )katılacak:)
Bu fırsatı kaçırmayalım:)
Kategorimiz yarın açılacak tarif ayırtmak için herkesi buraya bekliyorum
@Cuel
@bebeqimyoldamrc
Blue0Pink
@Bittercoffee
ahinaz
KaramelDelisi
Hazır yufka börekleri bugün başladık:)Kategori nedir? Etiketi yeni gördüm
yani ben de bi ümit baktım da. hahaha. olmamışım.bildirim geldi aha dedim bu sefer pro oldum, heyecanlandım yaw.
Hadi inş
hadi inş
Ay heycanlandım inş güzel olurBak yıllardır buradasın böyle bir şans hiç çıktı mı Ablan çok şanslı
Canım tarif ayırtmadın katılmayacak mısın?Çok iyiymiş nasip olursa katılırım
Canım yeni gördüm etiketi öncelik vermenize çok sevindim teşekkür ederim.Hazır yufka börekleri bugün başladık:)
Evet canım ama 31 tarif verdim farklı bir tarif bulursan özele gel belki hala alınmamıştır:)Canım yeni gördüm etiketi öncelik vermenize çok sevindim teşekkür ederim.
Hala tarif ayırtmam mümkün mü?
Ay tebrik ederim ya bana hiç çıkmaz ki zatenYarışmalarda Oy vererek,
Arkadaşlarının kazanmasında katkısı olup ;
Pro Olmaya Hak Kazanan Üyeler;
Karar veremedim kiCanım tarif ayırtmadın katılmayacak mısın?
Tarifler kapıldı:)Düşünüyorsan acele et:)Karar veremedim ki