- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy ablacım ben nasıl kaçırdım bu güzelliği hediye kazanan tüm arkadaşları tebrik ediyorum güle güle kullan güzel günlerde bol bol yemekler yap ablam bayıldım bende yeni aldım mutfak şefi memnunum ama senin ki de çok güzelmiş maşallah Nazar değmesinHerkese Merhaba
Hediyem geldi.Sizinle paylaşmak istiyorum.Duygularımı tarif edemem çok mutlu oldum
Öncelikle K Kazen Abicim çok teşekkür ederim :) Bu siteyi kurduğun için,bana burada yetki verdiğin ve güzel yarışmalar yapmamıza izin verdiğin için her şey için çok ama çok teşekkür ederim
isabel canım arkadaşım çok teşekkür ederimİyi ki varsınız
Yemek bölümünde benimle birlikte olup bana destek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
Eki Görüntüle 2637229 Eki Görüntüle 2637231
Çok teşekkür ederim canım sende güle güle kullanAyy ablacım ben nasıl kaçırdım bu güzelliği hediye kazanan tüm arkadaşları tebrik ediyorum güle güle kullan güzel günlerde bol bol yemekler yap ablam bayıldım bende yeni aldım mutfak şefi memnunum ama senin ki de çok güzelmiş maşallah Nazar değmesin
Sağol ablacım ❤Çok teşekkür ederim canım sende güle güle kullan
Yaaaa abla yeni gördüm çok beğendim ya supeeeeeer çok hoşuma gitti vallaya iyi günlerde kullan inşallah ablaciiimHerkese Merhaba
Hediyem geldi.Sizinle paylaşmak istiyorum.Duygularımı tarif edemem çok mutlu oldum
Öncelikle K Kazen Abicim çok teşekkür ederim :) Bu siteyi kurduğun için,bana burada yetki verdiğin ve güzel yarışmalar yapmamıza izin verdiğin için her şey için çok ama çok teşekkür ederim
isabel canım arkadaşım çok teşekkür ederimİyi ki varsınız
Yemek bölümünde benimle birlikte olup bana destek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
Eki Görüntüle 2637229 Eki Görüntüle 2637231
Çok teşekkür ederim canım benimYaaaa abla yeni gördüm çok beğendim ya supeeeeeer çok hoşuma gitti vallaya iyi günlerde kullan inşallah ablaciiim
Börek yapılıyor nevreste den tarif ayırt kaçırmaNe yemek yapacaz Nevreste bacım ❤
Uygun tarif bulamadıBörek yapılıyor nevreste den tarif ayırt kaçırma
Afiyet bal şeker olsun canım
Afiyetle tüketin canim
çok teşekkür ederim canlarımŞükür sonunda iyi günlerde kullan bereketli olsun
Ödüle doymuyorduveeee 2.hafta fairy ramazan sofraları hediyem de geldiiiiiii
Eki Görüntüle 2647978
çok teşekkür ederim
K Kazen
isabel
Nevreste
Bana bunları kocam alırveeee 2.hafta fairy ramazan sofraları hediyem de geldiiiiiii
Eki Görüntüle 2647978
çok teşekkür ederim
K Kazen
isabel
Nevreste
Güle güle kullan canımveeee 2.hafta fairy ramazan sofraları hediyem de geldiiiiiii
Eki Görüntüle 2647978
çok teşekkür ederim
K Kazen
isabel
Nevreste