- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.718
Ben olmadım lütfen iftira atmayınHep eski üyeler pro olmuş...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben olmadım lütfen iftira atmayınHep eski üyeler pro olmuş...
E bi sayısı var galibaBen olmadım lütfen iftira atmayın
Kategori neydi, belli miArkadaşlar herkese merhaba
Bu ay farklı bir kategori yapacağız ve yarışmaya sadece daha önce hiç kazanmamış(madalyası olmayan arkadaşlar )katılacak:)
Bu fırsatı kaçırmayalım:)
Kategorimiz yarın açılacak tarif ayırtmak için herkesi buraya bekliyorum
@Hannaz
@Jenna16
@alimiyon
@Dahliadivin
@Yasnaz
@Gizemm0
@Bal0ncuk
@Youlost16
@HayatSevinceGuzel
@Ozlemesra
@Sur-es
@xDerinMavix
@ince bilek
@Laale
Elhan
@pearlshine
@Kmsl Hnd
@Oha diyorum
@KurkmantoluSero
@pinkpantera
@FairyTale16
@Rakika
@kukrim27
@Tatlianne20
@yorgun anneanne
@NAVLEE
C A N O
@_CaNanSu_
@AngelicaPickles
@darkmore
@Wynonna
@tuzsuz_ruh
@Belkibiumut
@befer
@Reyyan__
@Zipzip-
@Kirmizi pabuc
@Hazal
@-Alinda-
@_Gulnihal_
@Merve
@Yabanmersini14
Canım herkesin bugün haberi olsun diye kategoriyi ve konuyu yarına bıraktım:)Kalkınca hazırlar açarım ama erken beklemeyin:)11-12 civarı:)Tabi kazen'de onaylayacak:)Kategori neydi, belli mi
18 kez kaybetmiş biri olarak katılabilirim
11-12gibi nevoş konuyu acacakmis canim kolay bir konuymusDüşünüyorum bakalım
Sabah erken saatte burda mı toplanacagız
Tamam canım. O saatler de bebetoya mama yediriyor oluyorum. İlk saflardan yerimi alırım kısmetseCanım herkesin bugün haberi olsun diye kategoriyi ve konuyu yarına bıraktım:)Kalkınca hazırlar açarım ama erken beklemeyin:)11-12 civarı:)Tabi kazen'de onaylayacak:)
Hayırlısı olsun bakalım11-12gibi nevoş konuyu acacakmis canim kolay bir konuymus
İnşaallah canım benimTamam canım. O saatler de bebetoya mama yediriyor oluyorum. İlk saflardan yerimi alırım kısmetse
Haberim yok kuzum...Lilim yarışmaya mi katılacak yasasiiiiinBej burda olursam etiketlerim seni Elhan ablanın haberi var mı
Ablam bu ay daha önce kazanmamışlar katılacak, madalyalılar katılamıyor.Ondan katılmak isteyen çok olacak:)Haberim yok kuzum...Lilim yarışmaya mi katılacak yasasiiiiin
Nevreste prof üyelikte mi var? , Ben niye kaçırdım bunuAyy bir anda heyecanlandım bildirim gelince bütün yarışmalara oy verdim ama Prof üye olamadım kısmet değilmiş
Evet sen pro bile olamadınNevreste prof üyelikte mi var? , Ben niye kaçırdım bunu
Nevreste prof üyelikte mi var? , Ben niye kaçırdım bunu
Ne güzel düşünülmüş...Ablam bu ay daha önce kazanmamışlar katılacak, madalyalılar katılamıyor.Ondan katılmak isteyen çok olacak:)
Yarın konu açılacak ablam uygun olursan beklerim:)Ne güzel düşünülmüş...
ÜzdünEvet sen pro bile olamadın
Şaka şaka
Pro demek istemiş arkadaş:)
Hayır yani varsa öyle bişey basalım parayı alalım icabındaTel kendisi Prof yazmışyaaa siz söyleyince gördüm bende