- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.401
- 698
Ben olmadım lütfen iftira atmayınHep eski üyeler pro olmuş...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben olmadım lütfen iftira atmayınHep eski üyeler pro olmuş...
E bi sayısı var galibaBen olmadım lütfen iftira atmayın![]()
![]()
Kategori neydi, belli miArkadaşlar herkese merhaba
Bu ay farklı bir kategori yapacağız ve yarışmaya sadece daha önce hiç kazanmamış(madalyası olmayan arkadaşlar )katılacak:)
Bu fırsatı kaçırmayalım:)
Kategorimiz yarın açılacak tarif ayırtmak için herkesi buraya bekliyorum
@Hannaz
@Jenna16
@alimiyon
@Dahliadivin
@Yasnaz
@Gizemm0
@Bal0ncuk
@Youlost16
@HayatSevinceGuzel
@Ozlemesra
@Sur-es
@xDerinMavix
@ince bilek
@Laale
Elhan
@pearlshine
@Kmsl Hnd
@Oha diyorum
@KurkmantoluSero
@pinkpantera
@FairyTale16
@Rakika
@kukrim27
@Tatlianne20
@yorgun anneanne
@NAVLEE
C A N O
@_CaNanSu_
@AngelicaPickles
@darkmore
@Wynonna
@tuzsuz_ruh
@Belkibiumut
@befer
@Reyyan__
@Zipzip-
@Kirmizi pabuc
@Hazal
@-Alinda-
@_Gulnihal_
@Merve
@Yabanmersini14
Düşünüyorum bakalım
Canım herkesin bugün haberi olsun diye kategoriyi ve konuyu yarına bıraktım:)Kalkınca hazırlar açarım ama erken beklemeyin:)11-12 civarı:)Tabi kazen'de onaylayacak:)Kategori neydi, belli mi
18 kez kaybetmiş biri olarak katılabilirim![]()
11-12gibi nevoş konuyu acacakmis canim kolay bir konuymusDüşünüyorum bakalım
Sabah erken saatte burda mı toplanacagız![]()
Tamam canım. O saatler de bebetoya mama yediriyor oluyorum. İlk saflardan yerimi alırım kısmetseCanım herkesin bugün haberi olsun diye kategoriyi ve konuyu yarına bıraktım:)Kalkınca hazırlar açarım ama erken beklemeyin:)11-12 civarı:)Tabi kazen'de onaylayacak:)
Hayırlısı olsun bakalım11-12gibi nevoş konuyu acacakmis canim kolay bir konuymus
İnşaallah canım benimTamam canım. O saatler de bebetoya mama yediriyor oluyorum. İlk saflardan yerimi alırım kısmetse![]()
Haberim yok kuzum...Lilim yarışmaya mi katılacak yasasiiiiin
Ablam bu ay daha önce kazanmamışlar katılacak, madalyalılar katılamıyor.Ondan katılmak isteyen çok olacak:)Haberim yok kuzum...Lilim yarışmaya mi katılacak yasasiiiiin![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ayy bir anda heyecanlandım bildirim gelince bütün yarışmalara oy verdim ama Prof üye olamadım kısmet değilmiş![]()
Evet sen pro bile olamadın
Ne güzel düşünülmüş...Ablam bu ay daha önce kazanmamışlar katılacak, madalyalılar katılamıyor.Ondan katılmak isteyen çok olacak:)
Yarın konu açılacak ablam uygun olursan beklerim:)Ne güzel düşünülmüş...![]()
ÜzdünEvet sen pro bile olamadın
Şaka şaka
Pro demek istemiş arkadaş:)
Hayır yani varsa öyle bişey basalım parayı alalım icabındaTel kendisi Prof yazmışyaaa siz söyleyince gördüm bende![]()