- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
teşekkür ederim balımGüle güle kullan canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim balımGüle güle kullan canım
Bana bunları kocam alır
havam batsınÖdüle doymuyordu
Hediye paketi de yapar
hediye gelince daha zevkli oluyo ama
Hayırlı olsun canım güle güle kullanHellöö 4. Hafta fairy yarismasi ödülüm geldi emeği geçen herkese teşekkürler Nevreste isabel K Kazen Eki Görüntüle 2649148
Cok sagol canimHayırlı olsun canım güle güle kullan
Artık tadına doyamazsin yarışmaya güle güle kullan canımHellöö 4. Hafta fairy yarismasi ödülüm geldi emeği geçen herkese teşekkürler Nevreste isabel K Kazen Eki Görüntüle 2649148
Ramazan ayi bana ugurlu geliyo gecen senede sutas kazanmistim :) cok sagolArtık tadına doyamazsin yarışmaya güle güle kullan canım
Ben onu hatırlamiyorim ilk sandım bu hediyeyi :))Ramazan ayi bana ugurlu geliyo gecen senede sutas kazanmistim :) cok sagol
Yok degil cok şükür ikinciydi bu elim bos degildi yaniBen onu hatırlamiyorim ilk sandım bu hediyeyi :))
Ablacım ağız tadı ile yiyin insallahveeee 2.hafta fairy ramazan sofraları hediyem de geldiiiiiii
Eki Görüntüle 2647978
çok teşekkür ederim
K Kazen
isabel
Nevreste
Tebrik ederim caniiim mis gibi tabakların olsunHellöö 4. Hafta fairy yarismasi ödülüm geldi emeği geçen herkese teşekkürler Nevreste isabel K Kazen Eki Görüntüle 2649148
Hayırlı olsun canım güle güle kullan
güle güle kullan kuzum
nazar etme ne olur çalış senin de olurgüle güle kullan kuzum
bak çok kıskandım şimdi benimkiler azaldı
veeee 2.hafta fairy ramazan sofraları hediyem de geldiiiiiii
Eki Görüntüle 2647978
çok teşekkür ederim
K Kazen
isabel
Nevreste
Hellöö 4. Hafta fairy yarismasi ödülüm geldi emeği geçen herkese teşekkürler Nevreste isabel K Kazen Eki Görüntüle 2649148
Güle güle kullanın kızlar
bulaşık yıkarken gülersem deli derlerGüle güle kullanın kızlar
Sende tablet atarken gül canım daha kısa sürüyorbulaşık yıkarken gülersem deli derler