henah bu olaya gezi olaylarını karıştırmak istemiyorum ama madem açtın konuyu o olay ıspatlanamadı hatta savcılıkta şikayet dilekçesi bile bulunamadı..
ayrıca orada ne açık-kapalı kadınlar şiddete maruz kaldı da kimsenin gıkı çıkmadı bu da ayrı bir olay..
ama dediğim gibi bari bu konuya girmesin gezi,lütfen..
ben olaylara simgelerle değil insani yönden bakmayı tercih ediyorum.
henah bu olaya gezi olaylarını karıştırmak istemiyorum ama madem açtın konuyu o olay ıspatlanamadı hatta savcılıkta şikayet dilekçesi bile bulunamadı..
ayrıca orada ne açık-kapalı kadınlar şiddete maruz kaldı da kimsenin gıkı çıkmadı bu da ayrı bir olay..
ama dediğim gibi bari bu konuya girmesin gezi,lütfen..
ben olaylara simgelerle değil insani yönden bakmayı tercih ediyorum.
bak hala aynı şeyden bahsediyorsun,ben ıspatı olmayan bir olay hakkında konuşmam tepki göstermem..bak bu olayın ıspatı var tepkimi de koydum..
ve artık bu konuyu uzatmak istemiyorum,geziye girersek söyleyecek çok şeyim var,çıkamayız..4 genç öldü nerede insan hakları,nerede tepki?
lütfen artık uzatmayalım konumuz bu değil..iyi akşamlar.
Evet bende konuyu uzatmak istemiyorum ama uzuntulerimiz bir olsun insani olarak bakalim diyorsunuz ama sozleriniz farkli imalar cikariyor gezide 5 kisi oldu biride polis amiriydi insani oldugunu soyleyen birisi o art bir insani candan sayamiyor mu? yok o otekilerin olusumu oluyor sizin tarafinizdan bakinca?
Adanada gezici grubun kopruden atilan 12 yasindaki cocuk haberinide gormediniz degilmi ?
Köprüden Atılan Çocuk Dehşet Anlarını Anlattı
lafin bittigi yerdir.sevgiler..
ohoo o haber başlıklarına göre hayatımıza yön vereceksek eyvah ki ne eyvah!! ayrışalım o zaman, herkes bu haberi izleyip karşı görüşe saldırsın, sonra da "ama başlığa bak, ayrışmayalım da ne yapalım" deriz.. ayrıca şort giyene yapılan saldırı "şort" ile başlıyorsa, başörtüsüne yapılan saldırı da "başörtü" diye başlayacak.. herhalde kızın conversini beğenmediği için yapılmamış hakaret.. bağlı olduğu cemaati, örtüsü, eteği, zırtı-pırtı.. herneyse o işte..
ohoo o haber başlıklarına göre hayatımıza yön vereceksek eyvah ki ne eyvah!! ayrışalım o zaman, herkes bu haberi izleyip karşı görüşe saldırsın, sonra da "ama başlığa bak, ayrışmayalım da ne yapalım" deriz.. ayrıca şort giyene yapılan saldırı "şort" ile başlıyorsa, başörtüsüne yapılan saldırı da "başörtü" diye başlayacak.. herhalde kızın conversini beğenmediği için yapılmamış hakaret.. bağlı olduğu cemaati, örtüsü, eteği, zırtı-pırtı.. herneyse o işte..
Ayrıca başortulu diye vurgu yapmanın manası yok başortulu diye mi saldırılmış yoksa cemaat meselesi ile ilgili olduğu için mi ?
x cemaati legal mi? illegal mi? veya orada bulunması legal mi? illegal mi? varsayalım illegal, bunu çözecek olan ellerinde "go home yankee" den hallice pankartlar olan bir grup teenager mi? eh geleceğimiz bunların elindeyse ne ala, ne ala!!
ne olur medyanın kışkırtmasıyla hayatımıza yön veriyoruz demeyin, bu başlı başına bir skandal! en ufağı ile yıllardır magazin sayfalarında boy gösteren "türk erkeklerine bayılıyorum" mesajları yüzünden bugün erkeklerinin kadınlara bakışı malum.. yani orada yazan herşey doğru değil, umarım farkındasınızdır.. okullarda medya dersi verilmeli acilen, bu konudan yaptığım çıkarım da bu oldu..
Eğer bugün böyle bir haberden insanlar hemen iki karşıt grup oluşturuveiyorsa
veya çok öenmli bir konuyu medya abarmadı diye göz ardı ediyorsak
ya da tam tersi medya bir meseleyi çok abartarak anlattığında bir süre biz de onu önemsiyorsak
asıl yön vermiyoruz demek de ne oluyor?
ayrıca okulla kurduuğnuz bağlantıya bi anlam veremedim
ben olayı desteklemedim sadece Başoru kısmına dikkat çekilmesindeki amacın ne olduğnu kendimce yorumladım
medyanın etkisi ortada bunun okullara medya dersi verilmesi ile falan alaksı yok medyayı hafife almışsınız oysa çevrenize baksanız herşey oldukça net
isterseniz destekleyin, o da sizin görüşünüz.. medya başörtü kısmına çekilmeyip cemaat kısmına çekse haklı mı olacak minik ergenlerimiz? hayır! isteyen istediği takımı tutar, isteyen istediği cemaate sempati besler ya da benim gibi "ne yaparsanız yapın"cılardan olur.. sorun da bu.. özgürlük kavramı; sizin kabul ettiğiniz sınırların dışına da çıkabilir.. suçu medyaya atmayın diyorum o yüzden.. medya sadece sunar, alıp-almamak size kalmış.. işte bu yüzden medya dersi verilmeli ki yarın "ama medya da böyle diyollaaa" artmasın değil mi?
Arkadaşım yanlış anlıyorsun ben haklı çıkmalarından falan mı bahsediyorum ben onların yaptığı rezilliği değil başka meselelri tartışıyorum.
Ben tüm suçu medyaya attığımı falan da söylemedim sadece medyanın hafife alıınmaması gerektiğini savundum
Benim söylediklerim sizin bana verdğiniz cevaplarla çok farklı şeyler
Değindiğim konulardan bambaşka manalar çıkarmışsınız
Siz istediğiniz kadar 'kendi' mantğınzla bakın olaya
Ben genel durumdan bahsediyorum
Durumumuz bu
Medyaya göre hareket etmek
Böyle kuvvetli bir etkiyi bu kadar hafife almanız oldukça ilginç
yoo değil.. bakın ben etkilenmiyorum sizin etkilendiğiniz kadar.. o yüzden genele yayma çabanıza bir anlam veremiyorum.. sorun yaşananlar mı? yoksa bunun manşetten hangi başlıkla bize sunulduğumu? sizce başlıklara takılmak fazla yüzeysel değil mi? orada bir olay var, ama "x" şeklinde verilmiş başlık ama "y".. farkeder mi? bence etmez..
herneyse; bir uzlaşmaya varamayacağımız açık.. zaten gerek de yok değil mi, çeşitlilik iyidir..
sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?