işte bunlar bana maksatlı geliyor, düşünsenize mağdursunuz, gerçekten mağdursunuz, size çirkin şeyler söylüyorlar veya kötü bir harekete, davranışa maruz kalıyorsunuz birden bire, insan şaşkınlık yaşar, afallar, dur cep telefonumu çıkarayımda mağduriyetimi belgeleyeyim demez, eğer ki olayın başının sonunun ne olacağını bilmiyorsanız, birşeylerin ateşini fitilleyip gelecek karşı atağı beklemiyorsanız.
Bilmiyorum, inanın ben olaya kendi cephemden bakınca beklemediğim bir olaya maruz kalınca donup kalan, panikleyen tek ben miyim diyorum, neden benim aklıma gelmiyor olumsuz şeyler yaşadığımda videoya çekmek:26:
Bırakın videoya çekmeyi çantamdaki telefonu bulamam üzüntüden, elim ayağım titrer
ama bir bakıyorum bir olay oluyor, hele hele bu tip olaylarda son bir yıldır daha da sıklaştı, birşey yaşanıyor hoooop olayın videosu, hemen belgelenmiş ve belgelenir belgelenmez piyasaya sürülmüş, peki maksat ne? Sakın yanlış anlaşılmasın, odtü'de yaşanan kötü olay için değil genel gözlemimi belirtiyorum, şimdiye kadar odtü ile ilgili söylediklerimin arkasındayım, taciz çirkindi, ne olursa olsun bu olay yaşanmamalıydı.
Videoya çekme konusunu genel olarak ele alırsam, hakaret veya darp varsa savcılığa gider suç duyurusunda bulunursun değil mi? Olması gereken bu değil mi? Ama bakıyorsunuz heryerde dolaşıyor video, altında destekleyen veya beddua eden yorumlar, haber kanallarına konu oluyor, tv'yi izleyen bizler koltuklarımızda söylenip duruyoruz, pekii diyorum bazı konularda halk galeyana gelmesin diye ki şehit haberlerinde bu uygulandı, sansür uygulayanlar, halkı birbirine düşman etmemek adına niye sansür uygulamıyorlar?
Bakınız solcu tabiri hortladı, haberleri seyrediyorum, solcular bunu hep yapıyordu zaten vs gibi söylemler, he bu arada benim solla sağla alakamda yok, solumu sağımı karıştırırım zaten:))
halk ve vatan için çalışan herkese saygı duyarım.
Bilmiyorum ya, ben hiç hoşlanmıyorum böyle insanları birbirine kırdıran şeylerin körüklenmesinden, tv kanallarında bangır bangır yayınlanıp daha da üstüne gidilmesinden.