• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ODTÜ'de başörtülü kızlara taciz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sonuna kadar demokrat biri olarak tarafsız bakarsak bu konuya gerçekten bu arkadaşları anlamak zor.yahu ne kadar ayıp.'alın şu cemaatçileri burdan' diyerek polis çağırmak hangi insan ahlakına uyuyor herkesin kendi düşüncesi herkes özgürce yaşamalı bi öğrenci isterse türbanlı girer dersine isterse açık saçık her iki şeyde abartılmadığı sürece ne zararı var sanki.bu kadar faşist olunmazki ya kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz biz.gerçekten çok üzücü bi durum.

her açık kadının f.hişe olmadığı gibi her kapalı kadında cemaate mensup değildir evet. ikisi de hata. ama o kadının orada yaptığı cemaatçileri kovmaktı. evet kovulmalı. gitmek isteyen bulur zaten özellikle oraya çıkıp öğrenci avı yapmanın gereği yok.. sömürü çünkü bu.

En kötüsü de Allah'ı kullanarak sömürü yapmak...:50::50:

ne de güzel anlatmışsınız. biz beyin yıkıyorlar dediğimzde yalan söylemiş oluyoruz, sizin babanız inanmış size güvenmiş. ama her genç sizin kadar şanslı değil ne yazıkki. başarılar..

Çok şükür.:16: Çok teşekkür ediyorum.:16:

En kötüsü de Allah'ı kullanarak sömürü yapmak...:50::50:

Çok şükür.:16: Çok teşekkür ediyorum.:16:

maalesef günümüzde politika şekli bile değişti. politika başlı başına: Bir hedefe varmak için karşısındakilerin duygularını okşama, zayıf noktalarından veya aralarındaki uyuşmazlıklardan yararlanma vb. yollarla işini yürütme demek iken politikayı bu kadar dine bulaştırmak resmen vicdansızlık, yalancılık.. unutmadık cennetten arsa vaadederek yapılan din tüccarlığını.
artık politika ve ticaretn anlamları birbirine girmiş maalesef..
Allah yolunuzu açık etsin.

maalesef günümüzde politika şekli bile değişti. politika başlı başına: Bir hedefe varmak için karşısındakilerin duygularını okşama, zayıf noktalarından veya aralarındaki uyuşmazlıklardan yararlanma vb. yollarla işini yürütme demek iken politikayı bu kadar dine bulaştırmak resmen vicdansızlık, yalancılık.. unutmadık cennetten arsa vaadederek yapılan din tüccarlığını.
artık politika ve ticaretn anlamları birbirine girmiş maalesef..
Allah yolunuzu açık etsin.

duygularıma tercüman olmuşsun.. agzına saglık

Bu ülke daha hala başörtü sorunundan kurtulamadı yahu bu ne saçmalıktır.Bu ülkede kimse kimseye tercihinden dolayı laf söyleyemez.İsteyen açık okur isteyen kapalı.Neymiş cemaatçi diye okuldan çıkarmak ya. Bende onların içindeyim yurtlarında kalıyorum ve para vererek hür irademizle kaldığımız yurttur.Kİmse bizi zorla kolumuzdan tutup o yurda getirmedi bize yurdu tanıttılar göstermek istediler bende görüp beğendim.İşte o insanlarda okulda bu yüzden durup öğrencilere yurtlarını göstermek istiyor üstelik bunu farklı yurtlarda yapıyor kendi yurtlarının tanıtımını herkes yapıyor.Kimse kimseyi zorla götürmediği sürece karışmak kimsenin hakkı değildir.Veli istediği sürece sn kim oluyorsunda onları okuldan çıkarıyosun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back