Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pekı bu ıkı cocugun masrafı bu kadar mı hakketten?Anlaşmalı boşanma da siz anlaşmışsınız diyo zaten hakim hiç bişey demiyo ki ben avukatıma bunları yaz protokole dedim oda yazdı eski eşim de kabul etti imzaladı hakim sadece protokolü okudu tamam mı dedi paş paşa tamam dedi imzaladı biran önce boşanmak için madem öyle ödemiceksin imzalama
oğlum 9 kızım 2
Sız calısıyormusunuz?ben beş kuruş dahi vermeyeceğini biliyodum ama o dedi ki istediğin kadar yaz o sadece yazı da kalacak ben çok daha fazlasını vericem dedi öyle mi dedim bende 3.000 yazdırdım sonra avukat düşürttü çok olur diye
şuanda üzerime 50.000 den fazla onun açtığı borç var ( krediyle araba almıştık hiç birini ödememiş o sıra da kızım doğmuştu ödeniyo mu diye hiç bakmadım üstüne arabayı satıp kadınlarla o parayı yedi ) ve benim maaşımda haciz var 470 lira kesiliyo ben 2.000 lira ile geçinmeye çalışıyorum o ödeyip ödemeyeceğini düşünmedi de ben mi düşüneceğimPekı bu ıkı cocugun masrafı bu kadar mı hakketten?
Esınızın odemeyemeyecegı bır rakımı yazıp can sıkmaktansa daha makul anlassaydınız. Sanırım o kurtulmak adına ne yazıldıysa kabul etmıs ama calısmıyor nasıl odesın kı, uzerıne hapse attırın evet sonra ıs bulmasıda zorlassın 1 lıra bıle alamayaın
Sen boşanırken bu adamın her ay 2250 lirayı ödeyebileceğini düşünüyor muydun ?
başkalarının ne düşündüğü çok mu önemliolur mu ya içerde yatması benim ve ailemin içini soğutur ben çile çekerken o kadınlarla keyif yaptı ailesi kılını kıpırdatmadı hepsi üzülür herkes duyar içeri girdiğini bana acıyan insanlar ne kadar güçlüymüş derler
Anladım zaten altında bır bıt yenıgı oldugunu. SImdı kredıyı cektın , arabayı senden habersız nasıl sattı , sız kredı odenmezken hıc mı aranmadınız banka tarafından?şuanda üzerime 50.000 den fazla onun açtığı borç var ( krediyle araba almıştık hiç birini ödememiş o sıra da kızım doğmuştu ödeniyo mu diye hiç bakmadım üstüne arabayı satıp kadınlarla o parayı yedi ) ve benim maaşımda haciz var 470 lira kesiliyo ben 2.000 lira ile geçinmeye çalışıyorum o ödeyip ödemeyeceğini düşünmedi de ben mi düşüneceğim
zaten 7 aydır 1 lira bile vermemiş adamdan bahsediyoruz vermesin zaten ben parasında diilim içeri girsin sıkıntı çeksin istiyorum kadınlarla eğlenmenin cezasını çeksin istiyorum
hayır derdim para diil ki zaten onun açtığı borcu bile ödüyorumboşanmış kurtulmuşsunuz bu ne hırs hala
ondan gelecek paraya çok mu ihtiyacınız var
bence konuyu anlamamışsınızkonuyu şimdi daha net anladım, siizin yaptığınız resmen bir zamanlar hayat arkadaşınıza , iyi gün kötü gün sözü verdiğiniz insana saf kötülük.
yapmayın bence geçiniyorsanız salın adamı kendine yetebilse verir bence zaten ki yokmuş:
hayatta yok diye bişey var, olmayınca da olmuyor
Çocukları için hak ettiği nafakanın peşine düşmek neden saf kötülük olsun.. Tabiki baba da üzerine düşeni yapacak çocukları konusunda.. Devlet de bir hak vermiş ödemeyen cezalandırılır diye.. Resmi yollardan hakkını aramak ne zamandan beri kötülük oldu..konuyu şimdi daha net anladım, siizin yaptığınız resmen bir zamanlar hayat arkadaşınıza , iyi gün kötü gün sözü verdiğiniz insana saf kötülük.
yapmayın bence geçiniyorsanız salın adamı kendine yetebilse verir bence zaten ki yokmuş:
hayatta yok diye bişey var, olmayınca da olmuyor
bu durumu kabullenip arkanızda bırakarak ve sizde gününüzü gün ederseniz geçerhayır derdim para diil ki zaten onun açtığı borcu bile ödüyorum
ben sıkıntı çekerken o keyif yapıyor onun kadınlarla yediği parayı şuan ben ödüyorum
sıkıntı nedir bilmeden boşandı tek istediği şey bekar kalmaktı istediğini verdim ona
ama hırsım geçmiyo ne ailesine ne ona nasıl geçer bilmiyorum
teşekkür ederimbaşkalarının ne düşündüğü çok mu önemli
zaten siz güçlü bir kadınsınız belli ki
çalışıp çocuklarınıza bakıyorsunuz bu tek başına bile çok kıymetli birşey
içinizde negatif duygular barındırmayın, sonuçta çocuklarınızın babası
hapse girdiğinde ve çocuklarınız bunu öğrendiğinde sizce üzülmezler mi
konu sahibi demiş ki 5 kuruş ödemeyeceğini bile bile yazdım o parayı hatta daha fazlasını da yazdım da avukat düşürdüÇocukları için hak ettiği nafakanın peşine düşmek neden saf kötülük olsun.. Tabiki baba da üzerine düşeni yapacak çocukları konusunda.. Devlet de bir hak vermiş ödemeyen cezalandırılır diye.. Resmi yollardan hakkını aramak ne zamandan beri kötülük oldu..
kendimce anladım boşverin.bence konuyu anlamamışsınız
biz aralıkta boşandık avukat süremiz var diyip anca bugün açtı icrayı bu kadar uzatması normal mi avukatta mı sıkıntı var acaba ?İcra dosyasında ödenmemiş her ay için icra ceza mahkemesine şikayet etmeniz gerekir. 1 yıl kadar süreceğini sanmıyorum. Zaten icra ceza mahkemesi tek seferde karar veriyor. Mahkeme nafaka hükümlerine uymamak suçundan verilmiş cezayı Savcılık İnfaz birimine gönderiyor.. Ondan sonrası ya ödeme ya cezaevi..
Kusura bakmayın zamanım kısıtlı alelacele yazdım. Sorularınız olursa cevaplarım..
yani 9 yaşındaki oğlunuzdan saklamak kolay olmayabilirteşekkür ederim
onu da çok düşündüm mümkün olduğunca saklarım ama devletin bize verdiği hakkı ödemeyince mecburen aldılar derim artık