Ödeme seçenekleri

geranio

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2012
5.018
4.073
198
Arkadaşlar ürünlerin ödemesini nasıl alıyorsunuz? Güvenilir ve garantili alışveriş için nasıl bi yol izliyosunuz? Bende bişeyler eklemek istiyorum ancak bunu çözemedim.

Arkadaşlar ürünlerin ödemesini nasıl alıyorsunuz? Güvenilir ve garantili alışveriş için nasıl bi yol izliyosunuz? Bende bişeyler eklemek istiyorum ancak bunu çözemedim.
canım diyelim ki resim ekledin. bende beğenip sipariş ettim sana,öncelikle gidip PTTden 5tl karşılığında hesap açtırıyorsun.benim sipariş ettiğim ürünü de yanına alıyosn,benim adım soyadım ve adres bilgilerimi orda formda dolduruyorsun.kapıdan ödemeli bir şekilde,en güvenli o diye biliyorum.kargo fiyatınıda alıcı öder die bildiriyorsun şubeye..ürün bana geliyo parayı ödüyorum.senin açmış olduğun hesaba yatıyo.bu arada hesap actıktan yaklasık bır hafta sonra sana kart gonderıyorlar,hesabındakı parayı ıstersen atm'den çekebiliyorsun.bilmem yardımcı olabildim mi

Hemde nasıl yardımcı oldun canım :) Surrenderla da konuştuk bunu ama işte sağlam adım atmak istedim :) Yarın gidip hesap açtırıcam direk :) Ben formda belirtiyorum değil mi kapıda ödeme olacak şu kadar para alınacak gibisinden. Kargo parası da eklenip öyle para alınıyo alıcıdan ve kargom o şekilde veriliyo.

tabii kii canım ürün satışında,ürünü ptt'ye verdiğinde formu doldururken görevliye bizzat söylüyorsun,formdada gerçi işaretliyorsun ama yine de yanlışlık olmasın :)aynen sattığın ürünün miktarını yazıyorsun,alıcıda hem kargoyu ödüyo hemde ürünü :)

hadi ekle şimdiden ürünlerini merak ettim bak :)) bende ilk kez ürün ekledim geçen gün,alıcımda çıktı. sayfamdan bakabilirsin.yusra63 die :)

Anladım canım çok sağol emin oldum daha da. İlk satışımı yaparsam (inşallah) oturmuş olacak bende :)

hadi ekle şimdiden ürünlerini merak ettim bak :)) bende ilk kez ürün ekledim geçen gün,alıcımda çıktı. sayfamdan bakabilirsin.yusra63 die :)

Bakarım tabi canım :) Bu akşam karar verdim daha ne foto var ne bişey. İlk önce ürünleri toparlamam lazım en yakın zamanda eklicem inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…