odamın dekorasyonu

Seninkinden küçük benim salonum. (Kirada oturduğum ev çok büyüktü. Salonum 50 metrekareydi. Oraya göre almıştım eşyaları.Hatta konsol iki tane biri kızın odasında.) Ani bir kararla ev aldık. Eşyaları mecburen kullanıyorum.

Bence çok açık gri,bej,vizon tonlarını öneririm halınıza zaten en çok uyan krem bej vizon tonları olacaktır bana kalırsa kahve ve tonlarını aralarda turkuaz petrol mavileri ekleyerek yastıklarda kullanabilir odanın havasını bu şekilde değiştirebilirsiniz

Şık gözüksün gerisi önemli değil diyorsan açık renk olsun koltukların.
Ama koyu renkler gerçekten çok kullanışlı...
Ben açık renk aldım pişmanım.

Canım koltuklarimin rengi çok açık gri, ahşap yerleride beyaz. Ben kullanisi bakımından memnunum.düşününce her renk kirleniyor.bende üzerinde günlük oturuyorum.benimde salonumda. Ama odada çok şık duruyor. attığım fotoda pek belli olmadı ama.bence hiç düşünme al bu takımlardan

Çiçekli yastıkları vs eleyin. Modası geçiyor onların, yazlık evler değilse şayet.

Bu koltuklar benim alt salonumda var ve oturması çok şekilsiz fazla yer kaplıyor.
ama sizin odanız da geniş bir şekilde konumlandırırsınız.

Ben skalads baştan 4.5.6 yı tercih etmenizi öneririm. Bir de üstüne düz mrtü yapsınlar koltukların oturma kısmına sern, hiç anlaşılmıyor, sadece onları yıkayarak koltuklarınızı koruyabilirsiniz...

en üstten 6. renk sanırım bej rengi yaptırsam mobilyasını beyaz yaptırsam nasıl olur canım

Ben tahta rengi kobilya ile kullanıyorum bu koötuk takımını ama açık kahve rengini. Şık duruyor.
Ablam da senin gödterdisğin rengi beyaz mobilya ile kullanıyor o da sırıtmıyor şık duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…