- 1 Aralık 2015
- 335
- 354
- 44
-
- Konu Sahibi environmentaleng
kaç metrekare odanBen bir konsol, yemek masası, tv sehpası, 2 ikili koltuk 1 üçlü koltuk (mecburen) koydum. 6 metrekare halı boşta.
anladım canım tamam ozman alıyorum bu takımı teskler yardımın için20 metrekare falandır.
Güzel günlerde kullan inşallahanladım canım tamam ozman alıyorum bu takımı teskler yardımın için
Bu koltuk takımının aynı modelini ben kullanıyorum. Odanın içinde çok şık duruyor.evime ilk kez gelen hemen koltuk takımını soruyor . Odana da çok rahat sığar ve süper oluranladım canım tamam ozman alıyorum bu takımı teskler yardımın için
canım rengini tam secemedim resimden acık sanırım ben hem oturma odası olarak kullanıcam cabuk kirlenio mu temizlenmesi kolay mı oturumu rahat mı
teskler canımBence cok yer kaplayacak kaba bir model..alma derim..ben olsam güzel modern bir köse koltuk yanina da iki tane hoş berjer alirdim..gercekten daha iyi bi secim olur..bir iki tane örnek atayim..belki fikrin degisirEki Görüntüle 1713285 Eki Görüntüle 1713286 Eki Görüntüle 1713287 Eki Görüntüle 1713288
en üstten 6. renk sanırım bej rengi yaptırsam mobilyasını beyaz yaptırsam nasıl olur canım