- 12 Şubat 2015
- 2.022
- 1.077
- 41
-
- Konu Sahibi environmentaleng
En alt sağ model güzel bencebu da koltuk renk skalası sizce hangi renklerde olmalı buarada tv ünitem kırık beyaz venge rengi
Eki Görüntüle 1711277
ev kendimizin canım suan değiştirmeyiz uzun süreGüzel ama sanki çok büyük yaz ev değiştirmek zorunda kalırsan sıkıntı yasayabilirsin
bu da koltuk renk skalası sizce hangi renklerde olmalı buarada tv ünitem kırık beyaz venge rengi
Eki Görüntüle 1711277
En alt sağ model güzel bence
canım odam 27 metre kare kare şeklinde koltuk ölçüleri de resimde atıyorum sence büyük mü durrur bilemedim şimdiGüzel ama oda çok çok büyük olmaliki kaba durmasin
canım odamda sadece koltuk tvnin altına kısa bir ünite altlıgı olacakSenin zevkin canım ama ikili koltuk bile 190 cm eğer başka birşey kullanmassan yani Gümüşlük gibi şeyler olur yinede iyice düşün sürekli değişen birsey değil sonra niye aldım deme ...
Ben hep krem alacağım diye gittim mobilyaciya sonra orda kahve yi beğendim şimdi ruhumu sıkıyor değiştiremiyorum da eskise ahhhh
yok canım yemek masası almıcam sadece ortaya koltukları koymak istiyorum oda 27 metre kare kare seklindeBu odanın en boy olarak ölçüleri ile koltukların ölçülerini kıyaslayın. Normalde Koltuk takımları bu ölçülerden 10-15 cm daha küçükleri de oluyor. Ama kanepe takımlarının ve minimal koltuk takımlarının çok daha küçük oluyor. Benim ikili koltuğum üçlü kanepe boyunda. Siz bir koyduğunuz fotoğrafların karşı taraflarını koysaydınız. Bu fotodaki renkli kısma tv koymalısınız. Koltuklar ya diğer duvarlarda ya da salonun büyüklüğüne göre ortadan yerleşmeli olacak gibi. Yemek masası vs. bu odada mı olacak?
bende krem istiyorum ama cabuk kirlenir die koyu kahve de alabilirim die düşünüyorum ama gönlüm kremden yanaSenin zevkin canım ama ikili koltuk bile 190 cm eğer başka birşey kullanmassan yani Gümüşlük gibi şeyler olur yinede iyice düşün sürekli değişen birsey değil sonra niye aldım deme ...
Ben hep krem alacağım diye gittim mobilyaciya sonra orda kahve yi beğendim şimdi ruhumu sıkıyor değiştiremiyorum da eskise ahhhh
Ben bir konsol, yemek masası, tv sehpası, 2 ikili koltuk 1 üçlü koltuk (mecburen) koydum. 6 metrekare halı boşta.yok canım yemek masası almıcam sadece ortaya koltukları koymak istiyorum oda 27 metre kare kare seklinde