odamın dekorasyonu

environmentaleng

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
2.022
1.077
41
kızlar odamın şeklini, almak istediğim koltuk takımını ve halıyı atıyorum.. koltuklar ne renk olmalı tavsiyelerinize ihtiyacım var

Eklentiler

• IMG_3053.JPG
    13 KB · Görüntüleme: 357
  • IMG_3056.PNG
    181,7 KB · Görüntüleme: 326
  • IMG_3057.PNG
    190,3 KB · Görüntüleme: 323
  • IMG_3058.JPG
    48,9 KB · Görüntüleme: 200
Senin zevkin canım ama ikili koltuk bile 190 cm eğer başka birşey kullanmassan yani Gümüşlük gibi şeyler olur yinede iyice düşün sürekli değişen birsey değil sonra niye aldım deme ...
Ben hep krem alacağım diye gittim mobilyaciya sonra orda kahve yi beğendim şimdi ruhumu sıkıyor değiştiremiyorum da eskise ahhhh

Senin zevkin canım ama ikili koltuk bile 190 cm eğer başka birşey kullanmassan yani Gümüşlük gibi şeyler olur yinede iyice düşün sürekli değişen birsey değil sonra niye aldım deme ...
Ben hep krem alacağım diye gittim mobilyaciya sonra orda kahve yi beğendim şimdi ruhumu sıkıyor değiştiremiyorum da eskise ahhhh

canım odamda sadece koltuk tvnin altına kısa bir ünite altlıgı olacak

Bu odanın en boy olarak ölçüleri ile koltukların ölçülerini kıyaslayın. Normalde Koltuk takımları bu ölçülerden 10-15 cm daha küçükleri de oluyor. Ama kanepe takımlarının ve minimal koltuk takımlarının çok daha küçük oluyor. Benim ikili koltuğum üçlü kanepe boyunda. Siz bir koyduğunuz fotoğrafların karşı taraflarını koysaydınız. Bu fotodaki renkli kısma tv koymalısınız. Koltuklar ya diğer duvarlarda ya da salonun büyüklüğüne göre ortadan yerleşmeli olacak gibi. Yemek masası vs. bu odada mı olacak?

yok canım yemek masası almıcam sadece ortaya koltukları koymak istiyorum oda 27 metre kare kare seklinde

bende krem istiyorum ama cabuk kirlenir die koyu kahve de alabilirim die düşünüyorum ama gönlüm kremden yana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…