• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Odamı dekore edemiyorum :(

Bir kaç tane tablo seçtim senin için.Nasıl tablolar?

Eklentiler

• $B10378p24.webp
    $B10378p24.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 154
  • $T22129-istanbul-manzarasi.webp
    $T22129-istanbul-manzarasi.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 153
  • $B11143p24.webp
    $B11143p24.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 133
yatak üstünde raf aslında çok güvenli değil.bi sarsıntıda tehlike olabilir.rafları ayak ucuna yaptırıp şu anki tablonun olduğu yere de tablo asabilirsin.

Eki Görüntüle 635079 Eki Görüntüle 635080 Eki Görüntüle 635081 Eki Görüntüle 635082

şehir tabloları çiçek tabloları yada görsellerde kırmızı manzaralar-kırmızı tablolar diye aratıp görsellerde dijital baskı yaptırabilirsin.

yada o pembi çiçek varya pet şişe ile yapılan onu kırmızı ile yapabilirsin maliyeti az olur

Yatağın ayak ucunda olan boş duvar varya oraya yap istersen kitaplık rafını 2 li raf yapabilirsin. Pano koydugun duvarada tablonu asabilirsin.Tabiki,o rafın bir kısmıni ince kitaplarınla bir kısmını renkli aksesuarlarla süsleyebilirsin.Beğendim canım avizeni güzel.Bencede kırmızı kumbeji çok uyumlu olucak.

Bir kaç tane tablo seçtim senin için.Nasıl tablolar?

yorumlarınızın altına bilerek ayrı ayrı cevap yazmadım çünkü aynı şeyleri söylicem tablolara bayıldım seçim nasıl yapıcam bilmiyorum teşekkürler :54: fikirlerinizide değerlendiricem ama önce elime şu alacağım paranın geçmesi lazım onu bekliyorum ki ona göre gidip alabileyim isteklerimi kızlar :52::52: odayı tam tamamlayayım ekinoks ve gezgingiz size özelden msj atıp mutlaka haber vericem göstericem :21::21:

canım burdan yazayım dedim malum 10dkda bir yazabiliyoz msj..
aslında ben beğendim odanı güzel bi dekorasyon da yapılırsa çok şık olucak
aslında sende uygun olan ve gereken şeyleri bulmuşsun mesela kapı arkası çanta askısı filan
benim şimdilik bi iki önerim olucak hani bi resimde akvaryumun olduğu yer varya o kısmın komple ayna olmasını öneririm
aynı şekilde kitaplığını 2raflı olarak ama boydan boya düşün derim yatağına paralel olan kısımda ve beyaz yada kırmızı renk olabilir
(yatak örtüne göre söledim kırmızı düşünmüştün) neyse canım bu kitaplığın alt kısmında kendi boyu kadar uzanan bi led ışık kullanabilirsin
yine kitaplığın ve yatağının arasında güzel dikdörtgen bi shagy halı (yolluk tarzı)ve alt kısıma da yuvarlak farklı bi renkte shagy
düşünebilirsin yalnız shagylerden yuvarlak olanın renkli olmasını öneririm örneğin yatağın yanındaki beyaz olacaksa
yuvarlak olan kırmızı olsun..yine şifoniyerini kitaplığına ve odana uygun bi renge boyayıp üst kısmını makyaj masası olarak dizayn edebilirsin
haa unutmadan bide tablo filan demiştin ya eklediğin resimlere baktım da çok güzel bende severim ööle asimetrik şeyleri
ve bunu eğer kitaplığını dediğim gibi yaparsan onun üstüne düşünebilirsin bu arada hemen senin başucuna daha doğrusu yatağın yan kısmına kalıyo
bir iki tane raf da oraya düşün derim canım ama büyük olmasın şöyle kitap boyu kadar oraya yine kitap yada bi iki süs koyarsın ama
açıkçası o kısıma hani parça parça olan aynalar varya yapıştırmalı bence onlardan bul canım
epeyde yazdım :1: ama gene aklıma bişiler gelirse seve seve yardımcı olurum çok seviyorum bööle şeyleri çünkü

canım burdan yazayım dedim malum 10dkda bir yazabiliyoz msj..
aslında ben beğendim odanı güzel bi dekorasyon da yapılırsa çok şık olucak
aslında sende uygun olan ve gereken şeyleri bulmuşsun mesela kapı arkası çanta askısı filan
benim şimdilik bi iki önerim olucak hani bi resimde akvaryumun olduğu yer varya o kısmın komple ayna olmasını öneririm
aynı şekilde kitaplığını 2raflı olarak ama boydan boya düşün derim yatağına paralel olan kısımda ve beyaz yada kırmızı renk olabilir
(yatak örtüne göre söledim kırmızı düşünmüştün) neyse canım bu kitaplığın alt kısmında kendi boyu kadar uzanan bi led ışık kullanabilirsin
yine kitaplığın ve yatağının arasında güzel dikdörtgen bi shagy halı (yolluk tarzı)ve alt kısıma da yuvarlak farklı bi renkte shagy
düşünebilirsin yalnız shagylerden yuvarlak olanın renkli olmasını öneririm örneğin yatağın yanındaki beyaz olacaksa
yuvarlak olan kırmızı olsun..yine şifoniyerini kitaplığına ve odana uygun bi renge boyayıp üst kısmını makyaj masası olarak dizayn edebilirsin
haa unutmadan bide tablo filan demiştin ya eklediğin resimlere baktım da çok güzel bende severim ööle asimetrik şeyleri
ve bunu eğer kitaplığını dediğim gibi yaparsan onun üstüne düşünebilirsin bu arada hemen senin başucuna daha doğrusu yatağın yan kısmına kalıyo
bir iki tane raf da oraya düşün derim canım ama büyük olmasın şöyle kitap boyu kadar oraya yine kitap yada bi iki süs koyarsın ama
açıkçası o kısıma hani parça parça olan aynalar varya yapıştırmalı bence onlardan bul canım
epeyde yazdım :1: ama gene aklıma bişiler gelirse seve seve yardımcı olurum çok seviyorum bööle şeyleri çünkü

bebeğim çok sağol ama benim anlamadığım noktalara geleyim sürekli yorum atan arkadaşlar bu konuda benim iyice sersem olduğumu anladıkları için tek tek yazıyolar artık :9: bebeğim led ışık nereye diyosun anlayamadım ? akvaryumları kaldıramam odadan akvaryumları çok seviyorum onlarla huzur bbuluyorum resmen . ya aslında bebeğim sen herşeyi tek tek yeniden yazsan yani şöyle kitaplığa şunu yap bunu yap şunun yerini şöyle değiştir diye sanırım ben ancak öyle anlarım salağım da biraz bu konularda. ayrıca yatağın yanına raf olayını bizde düşündük fakat biraz sakıncalı diye vazgeçtik kafa göz yarmayayım diye :9:

bebeğim çok sağol ama benim anlamadığım noktalara geleyim sürekli yorum atan arkadaşlar bu konuda benim iyice sersem olduğumu anladıkları için tek tek yazıyolar artık :9: bebeğim led ışık nereye diyosun anlayamadım ? akvaryumları kaldıramam odadan akvaryumları çok seviyorum onlarla huzur bbuluyorum resmen . ya aslında bebeğim sen herşeyi tek tek yeniden yazsan yani şöyle kitaplığa şunu yap bunu yap şunun yerini şöyle değiştir diye sanırım ben ancak öyle anlarım salağım da biraz bu konularda. ayrıca yatağın yanına raf olayını bizde düşündük fakat biraz sakıncalı diye vazgeçtik kafa göz yarmayayım diye :9:

canım aslında tek tek yazdım :1:
neyse yatağın yanına raf olayından bende vazgeçtim
dediğim gibi parça parça olan yapıştırmalı aynalardan al
yatağına paralel olacak kısıma 2raflı olarak uzuunca bi kitaplık dedim ve
onun alt kısımlarına led ışık şu akvaryumu gene üstüne koyarsın kitaplığının
yalnız gardrobunu tam hatırlayamadım nerde diye tekrar bakıp ona göre bişiler yazarım canım
genelde halını da shagy halılardan tercih et bence ve
aynaya yerim yok diyosan(ben şu akvaryumun hemen yanındaki küçük camı ve duvarın birleşimine ayna düşündüm)
yinede yok diyosan şifonyerine bi ayna yaptırabilirsin benimkide öle mesela canım ama şifonyerini tamamen makyaj masası haline getir bence

canım aslında tek tek yazdım :1:
neyse yatağın yanına raf olayından bende vazgeçtim
dediğim gibi parça parça olan yapıştırmalı aynalardan al
yatağına paralel olacak kısıma 2raflı olarak uzuunca bi kitaplık dedim ve
onun alt kısımlarına led ışık şu akvaryumu gene üstüne koyarsın kitaplığının
yalnız gardrobunu tam hatırlayamadım nerde diye tekrar bakıp ona göre bişiler yazarım canım
genelde halını da shagy halılardan tercih et bence ve
aynaya yerim yok diyosan(ben şu akvaryumun hemen yanındaki küçük camı ve duvarın birleşimine ayna düşündüm)
yinede yok diyosan şifonyerine bi ayna yaptırabilirsin benimkide öle mesela canım ama şifonyerini tamamen makyaj masası haline getir bence

anladım şimdi tatlım da şifonyeri tamamen makyaj masası yapabilmem için büyük akvaryumu aradan komple çıkartmam lazım ki üst kısma açılabilir bi ayna olsun . ayrıca yatağın yanındakki duvara dekoratif bi ayna yaptırır ve başka bir yerede ayna koyarsam çok boğmaz mı? kitaplık ayak ucu için banada ideal geliyo fakat ama benim bütün kitaplarım için imkanı yok yetterli olmuyor. zaten o gördüğün mini kütüphane tarzında kitaplık ve uzun ince bir kitaplık var onlar sonradan yaptırıldı çünkü gerçekten alanım hiç yeterli değildi. romanları geçtim eğitim kitapları için bile yeterli değil şuan bile :26:

parça parça ayna bulmak kolay canım internet üzerinden sipariş geçebilirim. kitaplığın alt kısmına led fikri çok hoş. ama bu arada boyama işine gelince o iş tırt benden adam olmaz yani. boyayamam korkarım tırsarım :KK9: ama mobilyaların krem olan kısımlarına yapışkanlı folyo kaplayabilirim kırmızı. sana özelden yazmıştım çatlatma cam avize alıcam diye bak bu örneği
işte bu avizeden alıcam ama silindir şeklince olanından benim çok hoşuma gitti. peki led ışığı renk olarak hangi renk alayım sence?

Son düzenleyen: Moderatör:
raf bana çok ilginç geldi kullanmadığın rafı katla aynı zamanda metal pano sanırım.bi öğrenci odası için kullanışlı gibi gözüküyor.

valla canım dönem başladı okulda . kayıt yenileme banka vs peşinde koşarken bi tek yeni olarak bi poster beğendim onu aldım 5 liraya bi ara vaktim olursa inşallah çerçeveleticem onu. bide tabi harç parası yatırınca elimdeki paralar uçtu mecbur bursun yatmasını bekliyorum yeni bişeyler alabilmek için. ama baktın mı bilmiyorum saat ve raf resmi eklemiştim onları alıcam :52::52:

valla canım dönem başladı okulda . kayıt yenileme banka vs peşinde koşarken bi tek yeni olarak bi poster beğendim onu aldım 5 liraya bi ara vaktim olursa inşallah çerçeveleticem onu. bide tabi harç parası yatırınca elimdeki paralar uçtu mecbur bursun yatmasını bekliyorum yeni bişeyler alabilmek için. ama baktın mı bilmiyorum saat ve raf resmi eklemiştim onları alıcam :52::52:

Anladım canım gördüm evet saat güzel biraz rafın bana gözyorucu geldi .

Back
X