odaklanma sorunu-dikkat dağınıklığı...

çok teşekkür ederim izleyecegim.:) türkçe altyazısı varmi işitme sorunum var bende.

Hemen baktım. :) Beyhan Budak'ın videosunda Türkçe altyazı var. Ceren hanımınkinde yok maalesef ama baya bağıra bağıra anlatıyor, sesi çok net. Onu da bir dinlemeyi deneyebilirsiniz ama Beyhan Bey'inkini rahatça izleyebilirsiniz. Beyhan Bey psikolog olduğu için zaten onun videosu size daha faydalı olacaktır.

sorumluluk eksikliği... rahatsa sorumluluğu yoksa gevşiyor insan. ben de her şeyi son dakikaya bırakan yumurta kapıya gelmeden hareket etmeyen biriydim ama hayat öyle sorumluluklar yüklüyor ki zamanla şimdi tembellik etme lüksüm yok.

ne güzel hedefleriniz var bunlar bile en büyük gaz :)

ne güzel valla.
ben rahatıma çok düşkün biriyim :) üşengeçlik oradan geliyo

ne güzel valla.
ben rahatıma çok düşkün biriyim :) üşengeçlik oradan geliyo
üşengeçlik deyince akla ben gelirim :) ama hayat bazen bi tekme savurur o zaman kalkıp koşa koşa hareket etmek zorunda kalırsınız. Allah güzel günler göstersin hepimize, nerde hareket orda bereket...

üşengeçlik deyince akla ben gelirim :) ama hayat bazen bi tekme savurur o zaman kalkıp koşa koşa hareket etmek zorunda kalırsınız. Allah güzel günler göstersin hepimize, nerde hareket orda bereket...
degil mi..:)
evlenmeden böle bi derdim hiç yoktu..
yapmak istersem kesin yapardim...
taktın mı o hedefe ulaşırdım..
çok şükür.
işte ben o motivasyonu geri istiyorum.

saol izledim.. beyhan beyin hepsinde altyazisi yok..
bi kaç video izledim.. inanilmaz rahatladim..
sira uygulama var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…