• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

odaklanma sorunu-dikkat dağınıklığı...

çok teşekkür ederim izleyecegim.:) türkçe altyazısı varmi işitme sorunum var bende.

Hemen baktım. :) Beyhan Budak'ın videosunda Türkçe altyazı var. Ceren hanımınkinde yok maalesef ama baya bağıra bağıra anlatıyor, sesi çok net. Onu da bir dinlemeyi deneyebilirsiniz ama Beyhan Bey'inkini rahatça izleyebilirsiniz. Beyhan Bey psikolog olduğu için zaten onun videosu size daha faydalı olacaktır.

sorumluluk eksikliği... rahatsa sorumluluğu yoksa gevşiyor insan. ben de her şeyi son dakikaya bırakan yumurta kapıya gelmeden hareket etmeyen biriydim ama hayat öyle sorumluluklar yüklüyor ki zamanla şimdi tembellik etme lüksüm yok.

aöf 18-19 ocakta sinav var..
vizem kötü durumda. ve son senesindeyim.. mezun olmaya kafama taktim bu sinavi geçmeliyim diyorum..
artık sıkıldım yazokuluna kalmak istemiyorum yazokulu sinavim düğün güne denk geliyor.
yok dedim ya kalmamaliyim:)
kilom 87. olmak istediğim kilo52 veya 60 bedenime bakicam:)
bi türlü hedefe ulaşamiyorum.. .diyeti biraktim herade.. aman dedim.. :KK70:
çok istediğim o 60 kilo olsam düğünde fistik gibi olabilsem ne güzel demi..:)
bilmiyorum halimden memnun degilim...
evet gazlanabiliriz:)
ne güzel hedefleriniz var bunlar bile en büyük gaz :)

sorumluluk eksikliği... rahatsa sorumluluğu yoksa gevşiyor insan. ben de her şeyi son dakikaya bırakan yumurta kapıya gelmeden hareket etmeyen biriydim ama hayat öyle sorumluluklar yüklüyor ki zamanla şimdi tembellik etme lüksüm yok.
ne güzel valla.
ben rahatıma çok düşkün biriyim :) üşengeçlik oradan geliyo:D

ne güzel valla.
ben rahatıma çok düşkün biriyim :) üşengeçlik oradan geliyo:KK70:
üşengeçlik deyince akla ben gelirim :) ama hayat bazen bi tekme savurur o zaman kalkıp koşa koşa hareket etmek zorunda kalırsınız. Allah güzel günler göstersin hepimize, nerde hareket orda bereket...

üşengeçlik deyince akla ben gelirim :) ama hayat bazen bi tekme savurur o zaman kalkıp koşa koşa hareket etmek zorunda kalırsınız. Allah güzel günler göstersin hepimize, nerde hareket orda bereket...
degil mi..:)
evlenmeden böle bi derdim hiç yoktu..
yapmak istersem kesin yapardim...
taktın mı o hedefe ulaşırdım..
çok şükür.
işte ben o motivasyonu geri istiyorum. :mad:

Hemen baktım. :) Beyhan Budak'ın videosunda Türkçe altyazı var. Ceren hanımınkinde yok maalesef ama baya bağıra bağıra anlatıyor, sesi çok net. Onu da bir dinlemeyi deneyebilirsiniz ama Beyhan Bey'inkini rahatça izleyebilirsiniz. Beyhan Bey psikolog olduğu için zaten onun videosu size daha faydalı olacaktır.
saol izledim.. beyhan beyin hepsinde altyazisi yok..
bi kaç video izledim.. inanilmaz rahatladim..
sira uygulama var.

Back
X