- 20 Kasım 2017
- 2.747
- 7.952
- 158
- 39
- Konu Sahibi fascinatingjasminne
-
Kendisi yürürken terliklerle ses çıkarıyortamamen tahmini konuşuyorum kesin öyle mi demiyorum
acaba kapıyı daha yavaş aç mı demek istiyor ?
şöyle söyleyeyim ,ben kapıyı açacağım zaman minik tıklatırdım önce müsait mi değil mi bilmediğimden ,sonra da yavaşca açardım, mesela eşyalarımı gece uyumadan önce hazırlardım sabah hışır hışır ses çıkmasın diye, poşetden herşeyi anında çıkarırdım yerine koyardım ki gece veya erken saatde lazım olursa hışır hışır rahatsız etmesin, belki siz bu konularda daha rahat davranıyorsanız eğer onu mu söylüyor acaba ,?
kendisi bu konularda nasıl dikkat eder mi? yoksa pata küte davranıp sadece sizden mi dikkat istiyor ?
o anda ne yapıyorsunuzKendisi yürürken terliklerle ses çıkarıyor
Ya şimdi kızla her gün aynı odada kalmak zorundayım, keşke biri beni anlasa :/
Hayır, niye korkayım. Korkum yok... Böyle biriyle aynı odada kalınca huzursuz oluyorum, psikolojim olumsuz yönde etkileniyor...
Şimdi ben kızla nasıl aynı odada devam edeyim sizce, yani selam sabah vererek mi yoksa vermeyerek mi? Bu konuda ilk adımı o kendi atmaz, benim atmamı bekler
Bencede var bunun öncesiBen de pek inanamadım, bunun öncesi var belli ki. Konu sahibi, bu konuyu oda arkadaşınızın tarafından da dinlemek isterdim. En samimi arkadaşım bile olsa sormadan birşeyini yemezdim veya eşyasını kullanmazdım. Ben her koşulda az da olsa mesafeden yanayım. Oda arkadaşınızın az çok huyunu suyunu anlamışsınızdır, lokumu belki kendi de yemeyip çöpe atacaktı ama sizin yemenize aşırı sinirlenmiş. Sonra da soğuk savaş başlatmış kız. Yani mesele üç tane lokum değil gibi.
Bir şeyini alacaksam şehirde de olsa arayıp iznimi alınca kullanırım( acil olduğu için o da yoksa asla almam) benimki de aynı şeyi yapıyor kullanma diyorum anlamıyor aynısından kendinin de var bizimkini kullanıyor ne yapmalıyım, siz nasıl önüne geçtiniz?Oda arkadaşım benim yiyeceklerimi yerdi habersiz. Kendi rafıma koyardım yine yerdi. Poşete koyar bağlar kaldırırdım (hani bu ayrı bir şey yemeyin diye) yine yerdi
Yine de bir şey demezdim. Benim annem yolluyordu. Belki canı istiyordur diye. Tek istediğim haber vermesiydi ki bende evde yemek var diye geldiğimde aç kalmayayım.
Kendinizi ezdirmeyin.
Kes sesini o lokumları sana monte ederüm diye bir cinnet geçirin
Kafi.
Gerek kalmadı. Taşınmam gerekti :)Bir şeyini alacaksam şehirde de olsa arayıp iznimi alınca kullanırım( acil olduğu için o da yoksa asla almam) benimki de aynı şeyi yapıyor kullanma diyorum anlamıyor aynısından kendinin de var bizimkini kullanıyor ne yapmalıyım, siz nasıl önüne geçtiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?