• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oda arkadaşım hırsız mı hasta mı ?

mialeo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mart 2012
292
23
68
Antalya
arkadaşlar özel bir yurtta dört kişilik odada kalıyorum. oda arkadaşlarımdan biri 5.sınıfta aynı sınıfta olduğum kız ailelerimizde birbirini tanıyor ve sene başında babası babama demişki ben senin kadar harçlık veremmem durumumuz yok demiş halbuki benim babamda bana çook vermiyor ucu ucuna yetecek kadar. fakat bu kızın iç çamaşırı olarak aldığı şeyler benim aylık harçlığım herşeyi marka ve ailesini çok farklı anlatıyor herneyse benim param çalındı o bi anda çok fazla alışveriş yapmaya başladı benim pudram göz kalemim çalındı onun çantasında gördüm atletim çıtçıtlı badim yani bu böyle gider kaybolduktan sonra hep onda gördüm söyleyemedim. geçenlerde arkadaşın çok değer verdiği montu kayboldu arama yaptırdık onun çantasından çıktı ve inkar ediyor ben izin alıpta aldım bunu diyor ama söylediği bahaneler birbirinden saçma zaten ki arama yapıcaz odadan çıkın dediklerinde kıpkırmızı oldu kasıldı. sonra odalarımız ayırıcaklar bugün ama sabah bizimle konuşmak istedi ben yapmadım niye alıyım felan diye bizde belki hastalık olabilecegini düşündük mani depresif olabilir belki çünkü belirtileri var 2gündür tek lokma ekmek yemedi hiç uyumuyor neredeyse . bide günlüğü var kötü bişey ama okumak zorundaydık okuduk olmayan olaylae yazmış bizden nefret ettiğini yazmış hiç olmayan şeyler anlatmış aynı roman gibi. kendi adıda farklı zaten bize kendini farklı bi isimle tanıttı yurtta ben önceden gerçek adını biliyodum . şuanda belki hastayımdır diyor sizce bu sıyrılmak için bi bahane mi yoksa gerçekten hasta olabilir mi?

ay canım uzak dur böyle insanlardan kişilik bozukluğumu yaşıyor acaba

ay canım uzak dur böyle insanlardan kişilik bozukluğumu yaşıyor acaba

geçen gece ben uyurken yataklarımız karşılıklı kalktı bana doğru geldi tam yapışıyodu bana kalktım noluyo dedim yok bişey uy8u sen dedi ama sabah kalkıyorum gözleri bana dikili bakıyor oluyor gece kalkıyorum yine öyle . korkuyorum ya :(

napcak acaba vurmayamı niyetleniyor her şey beklenir ya ben bile korktum şizofreni falan olmasın gerçekten çok tehlikeli

kesinlikle ondan uzak dur o hasta bence yoksa neden öyle yapsın ki sen boşver ipliğini pazara çıkarıcam ya da onu düzelticem diye uğraşma bi bulaşırsa kurtaramazsın kendini kaç kurtul:19:

arkadaşlar özel bir yurtta dört kişilik odada kalıyorum. oda arkadaşlarımdan biri 5.sınıfta aynı sınıfta olduğum kız ailelerimizde birbirini tanıyor ve sene başında babası babama demişki ben senin kadar harçlık veremmem durumumuz yok demiş halbuki benim babamda bana çook vermiyor ucu ucuna yetecek kadar. fakat bu kızın iç çamaşırı olarak aldığı şeyler benim aylık harçlığım herşeyi marka ve ailesini çok farklı anlatıyor herneyse benim param çalındı o bi anda çok fazla alışveriş yapmaya başladı benim pudram göz kalemim çalındı onun çantasında gördüm atletim çıtçıtlı badim yani bu böyle gider kaybolduktan sonra hep onda gördüm söyleyemedim. geçenlerde arkadaşın çok değer verdiği montu kayboldu arama yaptırdık onun çantasından çıktı ve inkar ediyor ben izin alıpta aldım bunu diyor ama söylediği bahaneler birbirinden saçma zaten ki arama yapıcaz odadan çıkın dediklerinde kıpkırmızı oldu kasıldı. sonra odalarımız ayırıcaklar bugün ama sabah bizimle konuşmak istedi ben yapmadım niye alıyım felan diye bizde belki hastalık olabilecegini düşündük mani depresif olabilir belki çünkü belirtileri var 2gündür tek lokma ekmek yemedi hiç uyumuyor neredeyse . bide günlüğü var kötü bişey ama okumak zorundaydık okuduk olmayan olaylae yazmış bizden nefret ettiğini yazmış hiç olmayan şeyler anlatmış aynı roman gibi. kendi adıda farklı zaten bize kendini farklı bi isimle tanıttı yurtta ben önceden gerçek adını biliyodum . şuanda belki hastayımdır diyor sizce bu sıyrılmak için bi bahane mi yoksa gerçekten hasta olabilir mi?
çok tanıdık geldi :)
adını hanzade diye mi tanıttı =)

Hırsızlıktan girip başka bir konudan çıkmışsın. Hırsızlık konusunda bir şey diyemem. Evet kleptomani denen bir şey var ama bazı insanlar hastalıktan değil, sırf istediği için çalıyor, bunu da unutmayalım. Hatta hasta olanlar azınlıkta...

Diğer konuya gelince... Ben de yurtta kaldım ve senin yaşadığın gibi biriyle yaşadım. Teşhisini manik depresif koydular ama biz odaca şizofren olduğuna aslında emindik. Olmayan kişilerle konuşuyordu, arkadaşlarını annesi sanıyordu. Benim büyücü olduğumu ve onu öldürmeye çalıştığımı düşünüyordu. :S Bu böyle uzar gider. Ben onu odadan çıkartamamıştım, yönetim inkar ediyordu hasta olduğunu. Sen en azından odadan çıkarmışsın. Ama böyleleri bir de kin tutarsa sonuçları çok kötü olabilir. İçine kurt düşürmek istemem. Ama ben o kızın hastalığının atak döneminde çok zor uyurdum. Tam karşı yatağımda yatardı. Dikkatli ol, elinden geldiğince bulaşma. Yakınlık kurma ama tersleme de... Sonra senin hakkında bir şeyler kurarsa sıkıntı verebilir, belli olmaz.

Son düzenleme:
hasta o besbelli ben olsam en uzağa kaçarım ondan aynı odada ise hayatta :31:

belki gercekten hastadir ve elinde olmadan yapiyordur:( allah yardimcisi olsun!!! seninde psikolojin bozulmadan biseyler yapman lazim
gecmis olsun cnm

sanırım bu tarz hastalar hasta olduğunu kabul etmiyormuş. bizim yurtta da vardı böyle bir kız ama sevdikleri insandan birşey çalmıyorlarmış.günahı boynuna ama sizin bu arkadaşınız hastayım diye kabullendiğine göre hasta olmama ihtimali var gece seni korkutmasıda hastayım süsü verip örtpas etmek olabilir tabi belkide yazık hastadır ama her durumda bunları düşünmek sizin psikolojinizi bozar.

bence yurt yönetimiyle konuşup o kızın gitmesi gerekli yani anlamıyorum bizde böyle olmuştu çünkü.siz gitseniz de o kız diğerlerini de tedirgin eder sonuçta.

Back