arkadaşlar özel bir yurtta dört kişilik odada kalıyorum. oda arkadaşlarımdan biri 5.sınıfta aynı sınıfta olduğum kız ailelerimizde birbirini tanıyor ve sene başında babası babama demişki ben senin kadar harçlık veremmem durumumuz yok demiş halbuki benim babamda bana çook vermiyor ucu ucuna yetecek kadar. fakat bu kızın iç çamaşırı olarak aldığı şeyler benim aylık harçlığım herşeyi marka ve ailesini çok farklı anlatıyor herneyse benim param çalındı o bi anda çok fazla alışveriş yapmaya başladı benim pudram göz kalemim çalındı onun çantasında gördüm atletim çıtçıtlı badim yani bu böyle gider kaybolduktan sonra hep onda gördüm söyleyemedim. geçenlerde arkadaşın çok değer verdiği montu kayboldu arama yaptırdık onun çantasından çıktı ve inkar ediyor ben izin alıpta aldım bunu diyor ama söylediği bahaneler birbirinden saçma zaten ki arama yapıcaz odadan çıkın dediklerinde kıpkırmızı oldu kasıldı. sonra odalarımız ayırıcaklar bugün ama sabah bizimle konuşmak istedi ben yapmadım niye alıyım felan diye bizde belki hastalık olabilecegini düşündük mani depresif olabilir belki çünkü belirtileri var 2gündür tek lokma ekmek yemedi hiç uyumuyor neredeyse . bide günlüğü var kötü bişey ama okumak zorundaydık okuduk olmayan olaylae yazmış bizden nefret ettiğini yazmış hiç olmayan şeyler anlatmış aynı roman gibi. kendi adıda farklı zaten bize kendini farklı bi isimle tanıttı yurtta ben önceden gerçek adını biliyodum . şuanda belki hastayımdır diyor sizce bu sıyrılmak için bi bahane mi yoksa gerçekten hasta olabilir mi?