• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oda arkadaşım birden bire değişti...Canım çok feci sıkkın:(

Oda arkadaşlarını kendileri seçmiyor zaten neden olmasınki böyle birşey ne psikopat insanlar var direk olaya böyle yaklaşıyorsunuz.
Niye durduk yere böyle bir konu açsınki? İnsanların sorunlarına direk inanmadım komik vs yazıyorsunuz bu çok çirkin öyle düşünüyorsaniz bile kendinize saklayın.
Kimsede kendini size inandırmak zorunda değil.O bunları yaşıyordur belki bilemeyiz ama hemen olumsuz yada bir açık yakalamak için bahane arıyorsunuz sanki.

Ben dikkat ettim kadınlar klübünde bu tarz şeyler çok var buyüzden sorunlarımı paylaşırken ben çok düşünerek yazıyorum.
Sanırım bunlar basit geliyor size boşanmış,tecavüze uğramış yada herhangi bir felaket yaşasa büyük zevkle okuyan insanlardansınız.
Bence daha dikkatli düşünerek yazın...

Kıskandığını sanmıyorum, ama siz farkında olmadan onu üzecek ,kıracak bir söz söylemiş , bir davranışta bulunmuş, ya da sizin için yaptıklarına yeterince değer vermemiş olabilirsiniz ve o da sizin yaptığınız ya da söylediğiniz/söylemediğiniz birşeye , bir tavra kırılmış ve ondan sizin dikkatinizi çeksin diye altını bu kadar çizerek farklı davranıyor diyecektim .Sanki anlattıklarınızdan o kızın ' aslında bana ne olduğunu içtenlikle sorarsan ,sana anlatmaya ,konuşmaya niyetim var' sinyali gönderdiğini de düşünmüştüm.

Sonradan yazdıklarınız olayı çocukça ,apar topar kapatma telaşı içinde yazılmış inandırıcılıktan uzak bir hikaye gibi görünüyor.Yazılanlara cevap vermeyişiniz de aslında o arkadaşınızla konuştuğunuzu ,kızın sizi eleştirdiğini ,açıkça kırgınlığının neden kaynaklandığını size anlattığını .Söylediklerinden memnun olmadığınızı ve belki de onun haklı olduğunu anladığınız için
canınızın sıkıldığını ve hikayeyi bu şekliyle burada paylşmak istemediğiniz izlemini yarattı.

Herneyse umarım olay o ya da bu şekilde çözüme bağlanmış bir uzlaşma olmuştur

Kız o kadar başında beklemiş sen bi kahve yapmışsın lafını ediyorsun. Bence biraz iyi davran alttan al sonuçta insan düşünmeli ben ne yaptım diye.

Konu doğru olabilir, insanlara hep kendimiz gibi yaklaşıyoruz ama en büyük hatayıda böyle yapabiliyoruz.
Oda arkadaşı baya piskopatmış, gerizekalı. Ama neden olmasın zaten oda arkadaşı, 40 yıllık ahbabı değilki ?

Son düzenleme:
canım bende senın gıbıyı m herseyı cok takarım
sen kımseye guvenme cıdden herseyınıde cok anlatma bence sevgılındende uzak tut unıversıte ınsanı paranoyak yapabılıyor :D

Oda arkadaşlarını kendileri seçmiyor zaten neden olmasınki böyle birşey ne psikopat insanlar var direk olaya böyle yaklaşıyorsunuz.
Niye durduk yere böyle bir konu açsınki? İnsanların sorunlarına direk inanmadım komik vs yazıyorsunuz bu çok çirkin öyle düşünüyorsaniz bile kendinize saklayın.
Kimsede kendini size inandırmak zorunda değil.O bunları yaşıyordur belki bilemeyiz ama hemen olumsuz yada bir açık yakalamak için bahane arıyorsunuz sanki.

Ben dikkat ettim kadınlar klübünde bu tarz şeyler çok var buyüzden sorunlarımı paylaşırken ben çok düşünerek yazıyorum.
Sanırım bunlar basit geliyor size boşanmış,tecavüze uğramış yada herhangi bir felaket yaşasa büyük zevkle okuyan insanlardansınız.
Bence daha dikkatli düşünerek yazın...

Kimse de size mesajını beğendirmek zorunda değil, kusura bakmayın.:ssz:

Son kısmı da bu olaya bağlayarak durumu dramatikleştirmeye çalışmışsınız ama bence olmamış, bu forumda inanmadığım belki ikinci konudur bu, ya da üçüncü. Buraya sıkça girenler neyin ne olduğunu, hangi konuya hangi ciddiyetle yaklaşılacağını iyi bilirler, kendinizce çıkarımlar yapıp vahlanmanıza gerek yok.

Kızlar geldim ben,öncelikle geçmiş mübarek Kurban Bayramı'nızı ve Cumhuriyet Bayramı'nızı en içten dileklerimle kutluyorum.
Benim için bu bayram pek bayram tadında geçmedi,sevgilimin ailesinin evindeydim bayram öncesi.Sonra da memleketime gittim,sevgilim götürdü Allah razı olsun.Beni merak etmişsiniz.Ruhsal durumum pek iyi olmadığı için giremedim internete kusura bakmayın.Fake,uydurma konu olabileceğini düşünen arkadaşlarım olmuş,herkese saygım sonsuz.Ama ben en içten şekilde,olduğu gibi yazdım herşeyi.Dün gece geldim memleketimden,İzmir'imden...Evet,oda arkadaşım olan kız üzgünüm ki şizofrenmiş...Bilmiyordum,bilseydim daha temkinli olabilirdim.Geçen yıl da daha değişik vukuatlara imza atmış,haberim yoktu.Oda arkadaşımı benim seçme imkanım da yoktu.Ben çok yıprandım sadece,tüm üstelememe rağmen psikolojik bir takım ilaçlar kullanmamı önerdi doktorum,kullanıyorum da maalesef.Böyle olsun istemezdim,ilk iki-üç gece ağlayarak uyanmışım uykumdan,bunları ben hatırlamıyorum.Böyle işte kızlar,hala olayın etkisindeyim.Yazan,fikrini beyan eden tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler.Kimin nasıl birisi olabileceğini hiç kestiremiyor insan,herkesin içinde bir "kendi"si bir de yüzüne taktığı "maske"si varmış,insanlara güvenemiyorum artık,çok kötü...

Kızlar geldim ben,öncelikle geçmiş mübarek Kurban Bayramı'nızı ve Cumhuriyet Bayramı'nızı en içten dileklerimle kutluyorum.
Benim için bu bayram pek bayram tadında geçmedi,sevgilimin ailesinin evindeydim bayram öncesi.Sonra da memleketime gittim,sevgilim götürdü Allah razı olsun.Beni merak etmişsiniz.Ruhsal durumum pek iyi olmadığı için giremedim internete kusura bakmayın.Fake,uydurma konu olabileceğini düşünen arkadaşlarım olmuş,herkese saygım sonsuz.Ama ben en içten şekilde,olduğu gibi yazdım herşeyi.Dün gece geldim memleketimden,İzmir'imden...Evet,oda arkadaşım olan kız üzgünüm ki şizofrenmiş...Bilmiyordum,bilseydim daha temkinli olabilirdim.Geçen yıl da daha değişik vukuatlara imza atmış,haberim yoktu.Oda arkadaşımı benim seçme imkanım da yoktu.Ben çok yıprandım sadece,tüm üstelememe rağmen psikolojik bir takım ilaçlar kullanmamı önerdi doktorum,kullanıyorum da maalesef.Böyle olsun istemezdim,ilk iki-üç gece ağlayarak uyanmışım uykumdan,bunları ben hatırlamıyorum.Böyle işte kızlar,hala olayın etkisindeyim.Yazan,fikrini beyan eden tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler.Kimin nasıl birisi olabileceğini hiç kestiremiyor insan,herkesin içinde bir "kendi"si bir de yüzüne taktığı "maske"si varmış,insanlara güvenemiyorum artık,çok kötü...

seninde geçmiş bayramın ve cumhuriyet bayramın kutlu olsun arkadaşım peki arkadaşının şizofreni oldugunu nereden ögrendin kullandıgı ilaçları varmı çünkü şizofreni hastaları ilaçlarını kullanmazlarsa çok kötü bir durumda olabiliyorlar benimkisi merak sadece eger böyle bir rahatsızlıgı varsa tedavi olması gerekir

seninde geçmiş bayramın ve cumhuriyet bayramın kutlu olsun arkadaşım peki arkadaşının şizofreni oldugunu nereden ögrendin kullandıgı ilaçları varmı çünkü şizofreni hastaları ilaçlarını kullanmazlarsa çok kötü bir durumda olabiliyorlar benimkisi merak sadece eger böyle bir rahatsızlıgı varsa tedavi olması gerekir

Teşekkür ederim kutlamaların için.Çok büyük sorun çıktığı için kaldığımız yerin sahipleri ailesini aramak zorunda kaldı.
Ailesi de çıkıp geldi,ki zaten bir saatlik mesafedeler.Şizofreni hastası olduğunu ailesinden öğrendim,ilaçlarımı kullanıyorum diye
kandırmış ailesini.Annesi gelip çekmecesindeki ilaç kutularına baktı,hiçbiri kullanılmamıştı.Ve ben de daha önce ne bu ilaçların
kutusunu gördüm ne de herhangi bir olağandışı olayla karşılaşmadığım için kızdan şüphelenmedim.Ortada birşey yokken şüphelensem de
bu benim saçma sapan bir davranışım olurdu.Ailesi geldiğinde ben sevgilimin ailesinin evindeydim,kaldığımız yurdun sahipleri beni aradılar.
Gittik,annesi iki gözü iki çeşme anlattı ilaç kullanıyormuş falan,ne ilacı teyzecim dedim ben hiç ilaç falan görmedim.Sonra kadın bir hışım kalktı gitti çekmeceleri karışıtırdı,kullanmamış ilaçlarını.Bir de günlük yazmış hatun,annesi buldu onu da okudu.Ben bir süre sonra dayanamadım,kalktım gittik tekrar eve.Şimdi ne olacak hiç bilmiyorum,şu an o kız ailesinin yanında.Öyle işte,kendimi toplamaya çalışıyorum.:ssz:

Bu yazdıklarını çok değil bundan 4-5 ay önce okusam, "ne hikaye anlatıyorsun sen ya" derdim. Ama maalesef hemcinslerimin bazılarının o denli haysiyetsiz, obsesif ve psikopat olduğunu gördükten sonra tek diyebileceğim şey : Allah sabır versin sana. Kız evden taşınıp gitse bile, insanın aklına geldikçe sinirlenir. Ne garip insanlar var ya..

Bu yazdıklarını çok değil bundan 4-5 ay önce okusam, "ne hikaye anlatıyorsun sen ya" derdim. Ama maalesef hemcinslerimin bazılarının o denli haysiyetsiz, obsesif ve psikopat olduğunu gördükten sonra tek diyebileceğim şey : Allah sabır versin sana. Kız evden taşınıp gitse bile, insanın aklına geldikçe sinirlenir. Ne garip insanlar var ya..

Evet zaten konumu okuyan çoğu kişinin tepkisi de bu oldu canım,inanmadılar pek.
İnsan anne-babasını bile tam anlamıyla tanıyamıyor yeri geliyor da.
Şimdi o kız taşındı,annesi birkaç hafta yanında kalacakmış haberlerini aldım.
Ve çok korkuyorum fakültelerimiz arasındaki mesafe fazla ancak yolda falan karşılaşırsak
ya yine bağırıp çağırırsa?Ben de onu karşımda görürsem nasıl bir tepki veririm hiç bilmiyorum:ssz:

benim anlamadım birşey var arkadaşım madem bu ailenin kızları şizofren hastası o zaman niye yalnız bırakmışlar ki en azından beraber aynı evde otrabilirlerdi hiç olmazsa düzenli ilaçlarını kullanırdı annesi bir kaç hafta kalacakmış bir kaç hafta degil her zaman yanında olması gerekir ki ilaçlarını düzenli kullanması için bir kaç hafta annesi yanında düzenli kullanacak peki sonra ne olacak annesi gidince yine bırakacak ilaçlarını

Bu nasıl bir olay ya gündüz kuşağı dizileri gibi :))
Sanki arkası yarın şeklinde her gün yeni bir senaryo yazılıyor :))

Hic inandirici degilsin kusura bakma,sizofreni cok agir bir ruhsal hastaliktir,asla yalniz birakilmaz bu tur hastalar,ailesi boyle bir durumda birak bir saatlik mesafeyi 24 saatlik yol olsa pesine takilir yalniz birakmazlardi,birisi yazmisti arkadasinla konustun ve istemedigin cevaplar aldin konuyu da boyle kapatmaya calisiyorsun diye,kesinlikle katiliyorum,buradaki bayanlar ne hikayeler gordu burda yalanin kokusunu 5 km den alirlar.senin senaryonun kokusu da cok cabuk yayildi.

Back