Oda arkadaşım birden bire değişti...Canım çok feci sıkkın:(

iyi akşamlar arkadaşım o zaman açık açık birdaha konuş arkadaşınla baktın davranışları aynı sende ona aynı davran o zaman onun istedigi gibi yani

Bence de sen biraz kendine bakmalısın. ne kadar ayrıntıcı, küçük olaycı, değer bilmezsin.

Kusura bakmayın da beni tanımıyorsunuz bile,ne hakla böyle sıfatlar yakıştırırsınız ki tanımadığınız birine?
Oda arkadaşım da ayrıntıcıdır,herşeye dikkat ederdi,en ufak bir hareketine,sözüne.
Değer bilmez bir insan da değilim,"Allah razı olsun,hiçbir zorunluluğun olmamasına rağmen sabaha kadar bekledin."dedim ben
ona ve küçük bir hediye de aldım.Aynı şekilde Allah korusun onun başına böyle birşey gelse aramız bozuk dahi olsa gider aynısını eksiksiz
bir şekilde ben de yaparım,yapılan bir iyilik bir de kötülük asla unutulmaz.
Tekrar sizi uyarıyor ve rahatsızlığımı belirtmek istiyorum,tanımadığınız insanlara karşı böylesine
kötü sıfatlar kullanmanız hiç hoş değil.İyi akşamlar...

acaba erkek arkadaşına ev arkadaşın ya da ev hayatınızla ilgili bi yorum yapmıştın da erkek arkadaşın o gün ağzından mı kaçırdı ona ??

acaba erkek arkadaşına ev arkadaşın ya da ev hayatınızla ilgili bi yorum yapmıştın da erkek arkadaşın o gün ağzından mı kaçırdı ona ??

Ayy canım ya kıyamam ben sana,kendi derdin bildin resmen benim derdimi...
Dediğin şekilde birşey olması imkansız çünkü oda arkaaşımla aramız mükemmel denecek derecedeydi,bir ayda ısınmıştık.
Aslında sevgilim "Hemen herkese yüz verme."diye uyarmıştı beni ama ne bileyim,o da benim gibi içten ve sıcaktı.
Bugün başka bir yerde kalacak oda arkadaşım,ilk kez.Eşyalarını almaya geldi,"Ne oldu,hasta falan mısın?"dedim."Yok."dedi.
Umarım çözülür bu durum,çünkü küçük bir evin içinde bir o bir de ben...

ilk fırsatta açıkça konuş madem, böyle bi yere varılmayacak.ben de merak ettim bak evde en önemli şey huzur sonuçta...

Hemen kıskanmış diye yafta yapıştırılması çok saçma.
Erkek arkadaşınızdan bahsederken yazdıklarınızdan bile belli ona o gün çok çok daha özenli, ilgili davrandığınız. Kızcağızda elinden geleni sonuna kadar yapmış ama demekki yeterince değer göremediğini anlamış ve kırgınlığını bu şekilde belli etmiş.
Belki de tamamen farklı bir problemi vardır bilemiyorum.

niye hemen kıskandı deniliyor anlamadım

tek ilgili sizin sevgiliniz değil ya da biri biriyle ilgilendi diye kimse bu denli kıskanmaz.

fesat düşünmeye gerek yok

direk kızın kendisine sorulup yaptığım bişey mi oldu denebilir çünkü bana göre sizekırgın gibi geldi

Kızlar oda arkadaşım sabah geldi 9'da...
"İyi misin?" falan dedi."
İyiyim." dedim ben de...
Şeyy ya kızlar "Bir daha hasta olursun falan,sevgilinin numarasını ver bende de olsun."dedi.
"Sevgilime sormadan veremem."dedim...
Biraz geçti "Canım,senin bir derdin var anlat hadi."dedim.
"Birisine aşık oldum ben ama sevgilisi var,çok mutlular.Benim olmasını çok isterdim."falan dedi.
"Kim?Okuldan falan mı?"dedim.
"Boşver,şimdilik imkansız birşey ama inşallah ayrılırlar.Ben ilk görüşte aşık oldum yaa,çok güzel bir duygu ama onların
beraber olduklarını görünce,mutlu olduklarını görünce sinir oluyorum."dedi...
Kızlar şimdi bu kız benim sevgilimden hoşlansa bunları anlatmaz sanırım bana öyle değil mi?

Arkadaşın mı seni kekledi, sen mi bizi kekliyosun pek anlayamadım ben ???

birşeyi merak ettim arkadaşım sen hastalanıncaya kadar oda arkadaşın sevgilini hiç görmedi mi

Arkadaşın mı seni kekledi, sen mi bizi kekliyosun pek anlayamadım ben ???

Bakın konuyu açmaktaki amacım mesaj sayım çoğalsın ya da ne bileyim yalan söyleyeyim insanları kandırayım değildi.
Bunlar benim başıma gelenler,bu duruma çok üzülmekle birlikte anlam veremiyorum.
Sonuçta sene sonuna kadar aynı evin içindeki iki kişiyiz onunla.Ben de sorun
olsun istemem.Ev değiştirme olanağım da yok,kontrat imzaladım.Kim ister ki
aynı evi paylaştığı,bu zamana kadar tabiri caizse "gül gibi geçindiği" arkadaşıyla sorunları olsun.

oooo sevgiline göz koymuş bence

Uzak dur bu kızdan tehlike çanları çalmaya başlamış. Sen soğuk davran bundan sonra. Allahım çok sinirlendim ben bu kıza.

aaaaa çok garip !! ısrar et bakalım,kim onlar çok merak ettim falan de ?

Bana gercekten cok gaip geldi madem öyle bir niyeti var neden sana gelip "Birisine aşık oldum ben ama sevgilisi var" desin?? yani normal olan bir insan yaparmi böyle birsey caktirmamaya daha cok calisir bence.
Ya gercekten senin tanimadigin birisine asik oldu davranislari o yüzden böyle yada kiz biraz garip
peki sen sevgiline hic sordunmu sen hastanedeyken ona karsi nasil davranmis kiz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…