• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oda arkadaşım birden bire değişti...Canım çok feci sıkkın:(

superherogirl

Dikkat Prenses Çıkabilir!
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
695
3
96
İzmir
Selam kızlar...
Geçen seneki oda arkadaşımdan çok muzdariptim,o gitti yerine yenisi geldi.Bir aydır beraberiz,çok temiz,çok titiz,çok anlayışlıydı.
İki bölüm birden okuyor.Sabah 9'dan akşam 22'ye kadar okulda,dersleri var çok yoğun bu yüzden.Benden iki yaş küçük,iyi bir kız.İlk zamandan içim ısınmıştı.Sevgilimle kavga ederdik,canım sıkkın olurdu derdimi dinlerdi,akıl verirdi.Dün gece 3 sularında tansiyonum çok düştü ve kaldığımız yere ambulans geldi.Oda arkadaşım da sağolsun geldi benimle,yalnız bırakmadı.Sonra biz sevgilimle kavgalıydık,ben baygın halde serum kolumdayken,ne olur ne olmaz diye düşünüp sevgilimi arayıp haber vermiş.Ki biz sevgilimle küsmüştük,sevgilim de kalkıp gelmiş gece vakti.Ayıldığımda sevgilim ve oda arkadaşım ayakucumda duruyordu.Ben sevgilimi doktor zannettim önce hastane kağıtlarını tutmuş elinde durumum hakkında,bu hale nasıl geldiğimi soruyordu.Sonra sevgilim geldi,oturdu yanıma,elimi tuttu,saçlarımı okşadı.Herşeyimle ilgilendi Allah razı olsun hakkını ödeyemem,gecenin o saatinde geldi sabah 05:30'a kadar da bekledi başımda.Aynı şekilde oda arkadaşım da bekledi.Karnım acıktı,sevgilime söyledim kıyamam gecenin o saatinde ekmek arası birşeyler yaptırıp getirmiş,bana,oda arkadaşıma ve kendisine.Önce elleriyle yedirdi,içirdi sevgilim.Rahatım için herşeye dikkat etti.Sonra diğer yataklarda yatan hastalara kokmasın diye dışarıda yediler,sevgilim ve oda arkadaşım.Ben de serumu açtım biraz çabuk bitsin,sabah hem sevgilim işe gidecek hem de oda arkadaşım derse gidecek diye.Neyse arabaya bindik,sevgilim ilaçlarımı aldı,kaldığımız yere bıraktı.
Ve bugün oda arkadaşım o kadar değişti ki kızlar,bir aydır melek dediğim,maaşallah dediğim kız gitti yerine bir cadı geldi.Hasta olduğumda öylesine güzel bakmıştı ki kız anlatamam size,bir anne çocuğuna nasıl bakarsa öyle bakmıştı bana.Ama bu akşam eve geldi müzik dinliyorum,müzik programım da karışık çalma modunda,Sezen Aksu'nun Tutsak şarkısı çıktı,çok severim ben.Kız kalktı "Bu ne ya Sezen'in en mal şarkısı."dedi.Sonra yabancı pop bir şarkı çaldı ona da "Off bu da ergen şarkısı."dedi.Ses çıkarmadım,sabahtan akşama kadar derslere girip çıkıyor deyip yorgunluğuna verdim biraz.Sonra film izliyordu diğer odada bulunduğum odaya geldi nescafe yaptı kendine.Ben de takılmak amacıyla gülümseyerek "Kız,insan oda arkadaşına da sorar,içiyor musun diye."dedim.Bana verdiği cevap "Off şimdi bunu düşünecek durumda değilim."dedi.Şaşırdım,o eve arkadaşını getirip ders çalıştıklarında ben kendi ellerimle kahve yapıp götürmüştüm.Artık dayanamadım,"Neden geldiğinden beri laf sokuyorsun,rahatsız oluyorum."dedim,kalkıp bana "İnsanlar önce kendilerine bakmalılar."demesin mi,şoklardayım hala kızlar cidden.Ona da birşey demedim hadi yorgundur,kafasını birşeye takmıştır dedim.Odadan çıkarken "Ayy ojem bozulmuş."dedi,cevap vermedim ki buna ne cevap verilirse artık.Gelmiş "Böyle böyle dedim beni tınlamadın bile."dedi.Duymadım dedim.İyi geceler dedi yattı uyudu.

Kızlar ben mi çok takıyorum diyeceğim ama o kadar iyiydik ki bir aydır,her anlattığım arkadaşıma maaşallah de derdim.Bilmiyorum ya daha önce hiç böyle olmamıştı.Off canımı sıktı,aslında ben de yaptıkları karşısında sessiz olmayıp gayet güzel laf sokardım da bugünlük susayım dedim,bir daha aynısı olursa işte o zaman ben de istediğimi söylerim.Ama bir insan bir günde neden bu kadar değişir aklım almadı.
:ssz:

belki sadece kötü bir gün geçirmiştir? dünkü olayı neden ayrıntıyla anlattınız ki? bağlantılı bişey olduğunu mu düşünüyorsunuz?

belki sadece kötü bir gün geçirmiştir? dünkü olayı neden ayrıntıyla anlattınız ki? bağlantılı bişey olduğunu mu düşünüyorsunuz?

Ya insanın aklına her türlü şey geliyor bu zamanda.Kimseye güvenemiyoruz maalesef,yeri geliyor babasına bile güvenemiyor insan.
Bu akşam eve önce ben geldim laptopumu açmış müzik dinliyordum,sonra da oda arkadaşım geldi."Hoşgeldin."dedim her zamanki gibi,o da "Hoşbulduk."dedi,sonra müzik dinlemeye devam ettim,bir yandan da Facebook hesabım açıktı onunla ilgileniyordum,sorduğu ilk soru
"Birşey mi oldu?Kavga mı ettiniz?"oldu.Ya bilmiyorum,sevgilimi ilk kez gördü ben hastanedeyken.Bilmiyorum ama aklımı da karıştırmak istemiyorum,evet yorgun olabilir ancak bir aydan beri bu şekilde çok çalışması rutindi ve biz gayet normaldik.:ssz:

ama sevgilinden etkilendi falan desek, bu kadar çabuk değişir miydi? tam tersi çaktırmamaya falan çalışırdı ?:26:

ama sevgilinden etkilendi falan desek, bu kadar çabuk değişir miydi? tam tersi çaktırmamaya falan çalışırdı ?:26:

Bilmiyorum ki canım bilmiyorum kafam çok takıldı umarım sadece benim hüsn-ü kuruntumdur bu olay.
Ama neden diyorum kendime,canını sıkacak birşey de yapmadım gerçekten.Çok narin bir insanım ben ve
karşımdaki insanlara da aynı incelikte davranmaya çalışırım hep.Kendime yapılmasını istemediğim
şeyleri yapmam mesela..."Neden yok yere laf sokuyorsun?"deyip sorunu da öğrenmeye çalıştım.Bir sorunu olsa
okulla ilgili falan söylerdi,paylaşırdı.Ama onun cevabı "İnsanlar önce kendilerine bakmalılar."oldu.

hmm şimdi güzelce uyu, aklına kötü bişey getirme bakalım. önümüzdeki günlerdeki hal ve hareketleriyle belli eder. tekrar masaya yatırırız bu konuyu.biz kadınlar herşeyin en kötüsünü düşünmeye meyilliyiz nedense :34:

hmm şimdi güzelce uyu, aklına kötü bişey getirme bakalım. önümüzdeki günlerdeki hal ve hareketleriyle belli eder. tekrar masaya yatırırız bu konuyu.biz kadınlar herşeyin en kötüsünü düşünmeye meyilliyiz nedense :34:

Bakalım artık:2:Sağol canım gece gece...Umarım korktuğum gibi olmaz,her zaman herşeyin en kötüsünü düşünmek de
yıpratıyor bunu farkındayız hepimiz de,alıkoyamıyoruz kendimizi.İyi geceler tatlımmm:ssz:

sevgilinle neden küstüğünü bilmiyorum ama hastanede bu konuyu konuşmuş olabilirler mi?
ya da ev arkadaşın seni kıskanmıştır belki sevgilinin sana bu kadar ilgi göstermesine :)
bence biraz daha bekle ve sonra sorarsın neden böyle davrandığını..

tersinden kalkmıştır belki...
kötü geçmiş olabilir günü...
bir günde değişmez insan..

birgün de bir insan degişmez belki kötü bir gün geçirmiştir belki onunda dertleri sıkıntıları vardır sana anlatamayacagı sevgilimden etkilendi bence bu tür durumlar en son aklna gelmeli ama senin aklına ilk bu gelmiş eger sevgilinden etkilenmiş olsaydı bunu sana çaktırmazdı arkadaşım belkide gerçekten bir sıkıntısı var yada günü kötü geçmiş olabilir arkadaşını bir süre gözlemle derim:34::34:

Selam kızlar...
Sabah derslerimiz aynı saatte başlıyor oda arkadaşımla.Birimiz uyanamadı diğeri onu uyandırırdı.
Ben biraz hasta olduğum için çalar saati duymamışım,daha önce de bir kez olmuştu.Uyandırmamış beni,kendiliğimden kalktım.Kalktığımda dik dik bana bakıyordu.
Ve evden çıkmamıza on beş dakika vardı.Hızlıca hazırlandım,o hiç seslenmeden çıktı gitti.Ki bugüne kadar hep beraber gitmiştik okula.
Bir anlam veremiyorum kızlar.:ssz:

peki oda arkadasinin sevgilisi varmi???
o geceden sonra seni kiskanmis olabilirmi acaba???hani sevgilinin sana karsi olan ilgisini görünce belki???
bir insanin bir günde bukadar degismesi normal degil.
hadi bir gün tersinden kalkti, günü iyi gecmedi diye bilirsin ama iki günden beri böyle olmasi cok tuhaf

peki oda arkadasinin sevgilisi varmi???
o geceden sonra seni kiskanmis olabilirmi acaba???hani sevgilinin sana karsi olan ilgisini görünce belki???
bir insanin bir günde bukadar degismesi normal degil.
hadi bir gün tersinden kalkti, günü iyi gecmedi diye bilirsin ama iki günden beri böyle olmasi cok tuhaf

Oda arkadaşımın sevgilisi yok canım.
Bilmiyorum kıskanmış olabilir mi ki?Evde şu an ve hala suratı asık,konuşmuyor,etmiyor.
Ben biraz alttan almaya çalıştım,bir kaç birşey sordum gününün nasıl geçtiğini falan.Sadece cevap vermekle yetindi.
Çok garip...

Oda arkadaşımın sevgilisi yok canım.
Bilmiyorum kıskanmış olabilir mi ki?Evde şu an ve hala suratı asık,konuşmuyor,etmiyor.
Ben biraz alttan almaya çalıştım,bir kaç birşey sordum gününün nasıl geçtiğini falan.Sadece cevap vermekle yetindi.
Çok garip...

acikcasi bana öyle geldi birdenbire degismesi normal degil
bencede acik acik konus onunla neden böyle davrandigini sor.. eger devam ederse sende ona göre davranirsin

acikcasi bana öyle geldi birdenbire degismesi normal degil
bencede acik acik konus onunla neden böyle davrandigini sor.. eger devam ederse sende ona göre davranirsin

Dün akşam sormuştum kızlar "Birşey yok."dedi.
Ayrı ayrı yemek yemezdik,oturdu biraz önce yemek yedi karşımda bir yer misin bile demedi.

Back