Oda arkadaşı problemi....

Banyoda yemek yapan kişi değil mi kız ? Önceden de konu açtınız üyeler size rahatsız oldugunuz konuları söyleyın demıstı.Yani oda yağlı seylerden ötürü kokmuyor yemek yaptığı için kokuyor. Direkt olarak “yemek yapmanı istemıyorum” demelisiniz.
Yurtta yemek yapmak yasak diye imalı şekilde söylemesi de mantıklı

Kızlar yurtta kaliyorum. Oda arkadaşlarimdan biri arada yemek yapiyor. Geçen gün oda kızartma kokuyordu. Bir şey demedim ama çok kafama takiyorum. Sanki yorganima sinmis gibi kokusu hissediyorum. Zaten takintiliyim bu konularda. Sürekli yapmasa da cidden çok takiyorum. Odaya bir girdim her yer yag kokuyo. Sizce uyarsam mı? Sürekli yapmadigi icin de bir şey demek istemiyorum ama çok takiliyorum. Ya da yagli şeyler yapma diye mi uyarsam
Uyar,baktın uyarılarına uymuyor yurt müdürnle konuş

Kızlar yurtta kaliyorum. Oda arkadaşlarimdan biri arada yemek yapiyor. Geçen gün oda kızartma kokuyordu. Bir şey demedim ama çok kafama takiyorum. Sanki yorganima sinmis gibi kokusu hissediyorum. Zaten takintiliyim bu konularda. Sürekli yapmasa da cidden çok takiyorum. Odaya bir girdim her yer yag kokuyo. Sizce uyarsam mı? Sürekli yapmadigi icin de bir şey demek istemiyorum ama çok takiliyorum. Ya da yagli şeyler yapma diye mi uyarsam
Yasak değil mi? yönetime söyleyin .

rahatsız olmakta çok haklısın. her şeyden önce yasak. konu yağlı yemek de değil ki.
salça soğan kavurması gerekecek illa ki. kızartma değil mesele. soğan, salça kokusu da odanın her yerine siner
hatta odayı geç o koku dışarıya da taşar
ruh hastası mıdır nedir odanın içinde yemek yapıp etrafı ve eşyalarınızı kokutuyor.
kıyafetlerinize de siner onun kokusu. montunuza falan kızartma yağı kokusu siner o kokuyla arkadaş ortamına giriyorsunuz şu an
ben evimin mutfağında alt tarafı 5 tane pişi kızartsam o an üstümdeki kıyafete kokusu siniyor da üstümü değiştiriyorum.
ki davlumbaz, cam açık olduğu halde.
yemek kokusu çok fena siner.

X