Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis ay çok güldüm canım aynen katılıyorum sanaalkisalkisalkisalkisalkisalkisİlgilendirmezse neden buraya kocanla ıcığını cıcığını herşeyini anlatmak için konu açıyorsun?
benim kocamm seni ilgilendirmez tatlımmmm
Kocam bana "a" dedi,kocam bana "b" dedi diye hergün hayatınızı burada naklen izlettiriyorsunuz.Sonra da hergün aynı şekilde tartışma çıkarıyorsunuz.
Konuyu açtınız diye tapusunu da almadınız ya herkes istediğini söylemekte özgür.Kötülüğünüze deseler neyse ama öyle bir durum da yok.
Ben anlayamadım sizin ne yapmaya çalıştığınızı.
Koca aynı koca,siz aynı siz,sorun hergün aynı.E milletten ne bekliyorsunuz ki yani.
Kendim adına son kez Allah kolaylık versin diyorum.
ciddi ciddi söylüyorum senin psikolağa gitmen lazım.. Çok ciddiyim. normal değilsin acil yardım alman lazım. Ne dediğinin farkında değilsin. Bir dediğin diğerine uymuyor. yuvanı kurtarma derdindesin ama derdini ne anlatabiliyosun ne de yaşadıklarını kendin tam olarak anlayabilmiş değilsin arkadaşım.
yazma sende kardeşim ben her konu actıgımda balıklama dalmanmı lazımm illaa hahaaaa:umursamaz::teytey:
ama kocanı tüm KK nın önünde yerden yere vuran sensin :umursamaz:
benim kocamm seni ilgilendirmez tatlımmmm
yazma sende kardeşim ben her konu actıgımda balıklama dalmanmı lazımm illaa hahaaaa:umursamaz::teytey:
:roflol::roflol: ay tatlım sende beni güldürdün akşam akşam hay sen çok yaşa hemiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol:Akşam akşam güldürdün beni eeessskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Yanlız kocanada sen böyle çokta fifi falan yapıyorsan,sen delirtiyosun galiba adamıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
g.r.s.n g........ y.ğ.l k.z.k
zaten beni ilgilendirez tatlım nikahıma almıcam heralde:lepi:
ama karısının psikolojisi bozuk olduğunu düşündüğüm için dedim:icecream: