• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ocuumu benden alacakm :(((

ya allah allah anlamıyorumm ben gercekten tamam dün olanlar bi kenaraa ya bu köşenin adı bir derdim var değilmi bendee bugun olan yeni bişeyi yazdım aynı seyleri değilki cocugumu alacakmış benden dedim sadece buu kocam söle böle demiyorum artıkk köşe derdim var köşesi bende derdimi yazdımm sizlere lütfen birazcık anlayışş

şekerim tamam da seninde dertsiz bir günün geçmiyor
ayrıca uçan kuştan nem kağar olmuşsun..ortada bşi yok adam sana çocuğunu alacam dedi diye deli divane oldun..ortada bişi yokki
herkesin kocası kimmmmmmmm bilir neler neler söylüyor..herkes hemen konu açıyormu?
sen olayları çok büyütüyorsun çokkkkkkk..bu yüzden de belki basit olaylara büyük tepkiler verdiğin için konu uzuyor..bende eşimle kavga ettiğimizde gidiyorum,boşanacağım senden dedim 1-2 kere..şimdi adam ciddiye alıp buraya konu mu açsa idi.))

ya allah allah anlamıyorumm ben gercekten tamam dün olanlar bi kenaraa ya bu köşenin adı bir derdim var değilmi bendee bugun olan yeni bişeyi yazdım aynı seyleri değilki cocugumu alacakmış benden dedim sadece buu kocam söle böle demiyorum artıkk köşe derdim var köşesi bende derdimi yazdımm sizlere lütfen birazcık anlayışş

Sana konu açma demedik ki..
Anlamıyorsun..
Derdin ne?
Kocan çocuğunu senden alacakmış..
Çocuğun kaç yaşında?
1 di galiba di mi?
1 yaşında çocuğun annesinden ayrılmayacağını bilmiyor musun?
Hadi bilmiyorsun burası hukuk forumu değil ki..
Bari bir avukata anlatsaydın derdini..
Buradaki insanlar senin özel hayatınla ilgili hemen hemen tüm problemleri bildiği için ister istemez tepki gösteriyor..
Amacımız artık kendine gelmeni sağlamak..
20 yaşında olabilirsin ama küçük değilsin..
Artık aklını başına topla.
Madem aile arkanda artık hayatını düzene sok.

hiç sanmıyorum yine sen dönersin kocana yaa hadi bakalım göreceğiz

dönseydimm dün dönerdim zaten evime değilmi boşuna yapmıyorumki hiçbişeyi ablacımm adamdan dayak yemeye git diyen varsa söylesinn lafı basım üstüne bunun içinmi gidecektim ben adamın yanına gideyimde beni benzetsin bi güzel diyemi ben istermiyim yuvam bozulsun cocugum babasız kalsınn tabiki istemezdimm kim istemez mutlu olmayı allah kimsenin yuvasını bozmasınn

bak eeesss bence git eşinle konuş,
ya bu adam bukadarmı anlayışsız hött hött bi adam
derdin neyse söyle,onun derdi neyse dinle,
sana kimse konu açma demiyor ama insanların söylediklerini
kaile almadığın için ve her söylenene bi kulp bulduğun için
yorum yapamıyor artık kimse:delphin:
sonuçta bi çocuğunuz var,ve o çocuk çok küçük daha..
her evlilik mükemmel değil bunuda unutma:olmaz:

canım tam olarak konuyu bilmiyorum ama eğer boşanacaksanız ve 7 yaşından küçükse çocuk anneye veriliyor.7 yaşından büyükse çocuğa soruluyor

tamam arkadaslar özür dilerim bi daha konu acmammm

arkadaşım az önce konularını inceledim ve gözlerim böyle oldu :1shok:
sen bu kadar şikayetçiysen bu kocadan hala evli kalabilmen çok şaşırtıcı CADIARZU
ya kendine hergün ekşın arıyorsun ki bunuda KK yı kullanarak yapıyorsun yada gerçekten eften püften sorunları kafanda büyütüp kendine dert arıyorsun hayatında :umursamaz:
allah sana doğru yolu göstersin cnm :Saruboceq:

bak eeesss
2 seçenek var önünde. 3 cü bir seçenek yok.
1. boşanacaksın.
çocuğunuda alıp baba evinde yaşamaya devam edecek,ve bu işkencelerden uzak kalacaksın.
2. boşanmayacaksın. çocuğunla beraber bu hergün aşağılanmalara,seni resmen insan değilde bir şekilden ve objeden, ibaret olarak gören bu adamın, manevi eziyetlerine dayanarak hayatını devam ettireceksin. ha bu böyle sürecek. bu adam değişmez. ama yarın ,
bu yaşananların çocuğun, herşeyi idrak ettiğinde onada, ne acılar verdiğini görecek ve o kızın da psikolojisinin, senin gibi her geçen gün bozulduğunu izleyeceksin.
karar bundan biri. başka bir seçimin yok.kararını ver artık...

o kadar kucuk cocugu babaya vermezler bı kere
vurcakmıs peeeef burası dag basıya :dilcikar:

ya sen bu adamdan bosan ya

sorunlu bu herif duzelmez :kızgın:

doğru diyosunuz msjlarında ococugu alıcam kim engel olmaya kalkarsada vururum diyor resmen bu nasıl bi cümledir böylee yapacağı pislik bile yeter zatenn ama kimse evladımdan ayıramaz benii ben onsuz olamam :(

O mesajaları saklayın, makhekeme aşamasında lazım olabilir.
İçiniz de ferah olsun, kolay mı öyle velayati anneden almak.

Sende böyle koca olduktan sonra sen daha çok konu açarsın burada. Sana her konunda ya bir uzmana gidin, ya boşan yada kocanın huyuna git denildi ama malesef hep aynı yerde saydınız.
Allah kolaylık versin ne diyeyim.

eeesss .!.:
yazıklar olsunsenin gibi insanlaraa kızım sen bu kafyla gidersen zaten kimse almaz seniii yeter artık be bu ne böyle küstahca konusmalar falann ben adam gibi kalp kırdıysam özür dilerim dedim ama sen hala uzatıoyosunn buda senin çirkefliğin iştee senin hayat felsefen böyleymiş demkkii ama sana ne diyorum biliyomusunn allah da seni benim durumuma düşürsünde hislerimi yasa emi banada bidaha yazmaaa adımıda kullanmaa sunuda o kafana sokkk

Keşke bana bu bedduayı etmeseydin eeesss
Allah ıslah etsin,Allah o yavrucağa mutlu huzurlu bir yuva nasip etsin..
Hala burada debeleniyorsun,adamın karşısına çık sor sorabiliyorsan..
"sen benim çocucuğumu ne hakla alıyorsun" diye..
Soramazsın..
Dün sana evine git,otur konuş kocanla dedik..
"Sen ne anlarsın" dedin..
Sinirim geçti,senin o hakaret içeren özel mesajlarını unutmaya çalıştım ve üzüldüm haline..
19 yaşındasın,haline bak,bitmişsin..şu an da üniversitede olman gerekirdi senin..
Dilerim okul çağında evlilik,koca derdine düşen,anne babasına isyan eden kızlarımıza örnek olursun..

Keşke buraya açtığın konularla birlikte sorunların çözülseydi..Keşke..
Senin ettiğin bedduayı ben senin senin çocuğuna kalbimden sağlığı sıhhati huzuru için dua olarak gönderiyorum.
Allah onu korusun..Fotoğraflarına baktım,maşallah..
Şunu unutma eeesss birinin hakkında kötülük düşünürsen Allah o kötülüğü senin başına verir,sakın unutma..

Daha önceki konuları bilmeden ve (hiç yapmam ama bugün öyle denk geldi maalesef) ara sayfaları okumadan yorum yapmıştım yukarıda sakince. Ama herşeyi etraflıca okuyunca ben konuyu açan arkadaşın işinin zor olduğuna karar verdim valla.
Herkes defalarce söylemiş, defalarca anlatmış. Kocan hasta, gencecik yaşta göz göre göre evlenmişsin. Üç seçeneğin var, ya masaya yumruğunu vuracaksın adamı kendine getireceksin (ki bu çok zor), ya katlanacaksın, ya boşayacaksın. Başka bir şekli yok bunun.
Ama bunu söyleyenlere fırça atmış arkadaş, hiç yakıştırmadım. Stresine veriyorum ama herkes ne stresler yaşıyor. Herkes anne babamız değil ki bizim her huysuzluğumuza katlanmak zorunda olsun.
Bu vesile ile başka birşey de söylemek istiyorum. Bugünlerde 19-20 yaşında ciddi düşünüyoruz filan diye konu açan bir sürü genç arkadaşımız var, çok sıklaştı bu tür konular. Lütfen bu sayfaları iyi okusunlar. Aman ha... Evlilik her zaman olur ama geçen yıllar, kaybolan hayaller, giden ömür geri gelmiyor.

Ben kendi adıma eeess ile kocasının arasında değişik bir cilveleşme formulü geliştirdiklerini düşünüyorum.
Defalarca farklı sorunlarla konular açıldı bir çoğunu okudum
Çoğu incir kabuğunu doldurmayacak sebeplerdi
Kendimce vardığım kanı bu değişik bir cilve türü.
2 gün sonra kaldığınız yerden devam edersiniz canım sıkma canını.

Eşinle açtığın kilitlenmiş ya da kilitlenmemiş konularına diğer arkadaşlar gibi ben de çoğu kez rastladım,okudum.Yani yapacağın çok basit madem bu kadar agresif bir kocan var en sonunda da çocuğunu almakla tehdit edecek konuma geliyorsa affetmeyeceksin.ama fikrim boşta kalacak gibi diğer konuların akıbetine bakılırsa.Yine barışma ihtimalin çok...

Keşke bana bu bedduayı etmeseydin eeesss
Allah ıslah etsin,Allah o yavrucağa mutlu huzurlu bir yuva nasip etsin..
Hala burada debeleniyorsun,adamın karşısına çık sor sorabiliyorsan..
"sen benim çocucuğumu ne hakla alıyorsun" diye..
Soramazsın..
Dün sana evine git,otur konuş kocanla dedik..
"Sen ne anlarsın" dedin..
Sinirim geçti,senin o hakaret içeren özel mesajlarını unutmaya çalıştım ve üzüldüm haline..
19 yaşındasın,haline bak,bitmişsin..şu an da üniversitede olman gerekirdi senin..
Dilerim okul çağında evlilik,koca derdine düşen,anne babasına isyan eden kızlarımıza örnek olursun..

Keşke buraya açtığın konularla birlikte sorunların çözülseydi..Keşke..
Senin ettiğin bedduayı ben senin senin çocuğuna kalbimden sağlığı sıhhati huzuru için dua olarak gönderiyorum.
Allah onu korusun..Fotoğraflarına baktım,maşallah..
Şunu unutma eeesss birinin hakkında kötülük düşünürsen Allah o kötülüğü senin başına verir,sakın unutma..

akli selim insanin hali başka oluyor aferin derinss
yaşin küçük ama çok olgunsun tebrik edip alnindan öpüyorum seniopuyorumnanaktan

esss biz sana ne söylediysek boş
okypeteninde dediği gibi ya . boşanacaksın.
çocuğunuda alıp baba evinde yaşamaya devam edecek,ve bu işkencelerden uzak kalacaksın.
2. boşanmayacaksın. çocuğunla beraber bu hergün bu işkenceleri çekip
adamin kurallarina uyacaksin :delphin:

üfffffffffff eeeees konularını biliyorum karıştırmıyorsam eğer
üzüldüm adına
ama hemen bırakma kendini çünkü hiçbişey belli değil
çok kızıyorum bir çocuk annesiz
bir annede çocuksuz yapamaz

insanlar kendilerini temize cıkarmak için çok güzel konusuyorr burda özel msjlar dışında (1kişiye bu lafım) bravo valla bende bu yetenek yok oyüzden giremedim gözünüzee özür dilerim (bu sözüm de herseye sazan gibi yorum yapanlara herkeze değil... önce önyargılı ve tartısmaya hazır bi şekilde yorumlar yapıp beni tahrik edip,özeldenn farklı msjlar cekip burda masumu oynama güzelimm.ben senin gibi özelden yollagın msjları buraya yapıştırmaya gerek duymuyorum.evettt daha konu acmıyorum çünkii şu güzelim sitedeki bazıı kendini bilmezlerr yüzünden ne konu acarımm ne baska bişey.tüm yazdıkları iyi algılayarak okursanızz anlardınızz zaten evett gözünüz aydın kızlarr hadi sevininn eeesss karar verdii kocasına bastı tekmeyiii rahatladınızmıı dik duruşlu kadın rolunu oynayanlar sevinin hadiii hepiniz gözü aydın benimde tabi ister şikayet edinn ister silin umrumda bile değill hiçbişey artıkkk......ha birdee ben gidince arkamdan dedikoduu yapmayınn ha sizin gibi hanımlara yakısmazzz öpüyorummmmm hepinizii

insanlar kendilerini temize cıkarmak için çok güzel konusuyorr burda özel msjlar dışında (1kişiye bu lafım) bravo valla bende bu yetenek yok oyüzden giremedim gözünüzee özür dilerim (bu sözüm de herseye sazan gibi yorum yapanlara herkeze değil... önce önyargılı ve tartısmaya hazır bi şekilde yorumlar yapıp beni tahrik edip,özeldenn farklı msjlar cekip burda masumu oynama güzelimm.ben senin gibi özelden yollagın msjları buraya yapıştırmaya gerek duymuyorum.evettt daha konu acmıyorum çünkii şu güzelim sitedeki bazıı kendini bilmezlerr yüzünden ne konu acarımm ne baska bişey.tüm yazdıkları iyi algılayarak okursanızz anlardınızz zaten evett gözünüz aydın kızlarr hadi sevininn eeesss karar verdii kocasına bastı tekmeyiii rahatladınızmıı dik duruşlu kadın rolunu oynayanlar sevinin hadiii hepiniz gözü aydın benimde tabi ister şikayet edinn ister silin umrumda bile değill hiçbişey artıkkk......ha birdee ben gidince arkamdan dedikoduu yapmayınn ha sizin gibi hanımlara yakısmazzz öpüyorummmmm hepinizii

Tatlım özelden mesajla tahrik edilmeni bilemiycem,doğruysa bende yakıştıramadım.
Ama bu senin ilk açtığın konu değilki,sana ilk seferinde boşa bu adamı kimse demiyor.
Sen en ufak birşeyde özelini bu kadar ortaya dökersen,bu tip tepkileride alman normal.
Kendin veriyorsun bu fırsatı.
Evlilik senin evliliğin,hayatta senin hayatın kararları sen alacaksın tabiki ama buraya ben eziyet görüyorum diye mesajlar açmaya devam edersen boşan kelimesini duyman kaçınılmaz olacak.
Bunuda göz ününde bulundurman gerek.

Back