kızlar bugün vallahi fena bozuldu moralim
halen süt veriyorum 4 ayı bitirdik 5 e girdik.
ben gayet azimli, süt arttırıcı çaylar, vitamalt yok besin alımı gıdama dikkat, günde 2,5- 3 lt su düzenine uydum biliyorsunuz. allah da yardım etti sadece anne sütü gidiyoruz halen,
bu sebepledir herhalde ben de feci tatlı düşkünlüğü ile yoluma devam ediyorum ama farkındayım hormon tedavisine başladığım 63 kiloya çakılıp kaldım, doğum kilom 12 kilo gitti hem de ilk 2 ayda ama sonrası boğazımı da tutamadığım için ( ee süt verince hemen aklıma kek pasta geliyo ben naapıyım yaw ) kilo veremiyorum. Diyet de yapamıyoruz malum süt kjonusu....Bugün haziranın 12 sinde gideceğim tatil için Zeki triko ya gittim mayo ve bikiniler 65 lira son indirim, bir tane alayım bari yaz sezonu mayoları şimdi korkunç pahalı gelir diye düşündüm.
Yaaa acaip bozuldum 38 beden olan hatta bikini giyerken bazen 36 yı zorlayan ben kaç bedene sığdım biliyor musunuz ?? SÖylemeye utanıyorum ne yemişim öyle diycem ama alt bedenim 38-40 olsa da üst bedenim 42 !!!!! Aman allahım 42 beden ??!!??? Benim göğüslerim de çok büyük değildir aam bu süt döneminde 42 bedene anca girdim kızlar, hala koca bir göbek vallahi kız kabinde deniyorum nasıl oldu bakayım diyor yok yok bu da olmadı diyorum dışarı çıkamadım zaten utandım o göbekle....
Ve sonuçta rengini de pek beğenmediğim sadece üstümde diğerlerine göre birazcık daha iyi olan bir şeyi aldım , idareden aldım resmen bu yaz sahilde saklanırım artık pareoların plaj giysilerinin arkasına.. yada dur dur daha iyi oğlumu alırım kucağıma göbeğimi saklarım
bu ne yaaaa
Ben bu yazı hamile bikinileri ile geçirmeyi hayal ediyorum :)))
biz eşimle bu konuda şanlımıyız desem bilemedim. benim küçük bir kız yeğenim var bana çok düşkün arada gelip birkaç ay bizde kalır. yani bebeğimiz olduğunda nasıl olucağını az çok biliyoruz. aynı rahatlık olmuyor birkere. hergün taze yemek olması lazım mesela. her hafta çocuğun seviceği bir yere gitmek gerekiyor öyle keyfine göre gezemiyorsun. gittiğin yerde rahat edemiyorsun. diyelim yemeğe çıktın 10 kere kalkıyorsun ne yediğini bile anlıyamıyorsun. gece deliksiz uyuyamıyorsun hatta bazen eşinle bile yatamıyorsun ve aklıma gelmeyen bir sürü şey. ama yinede zevk almıyormusun bunlardan alıyorsun. bide kendi çocuğun olduğunda dahada zevkli gelir diye düşünüyorum.
İyi fikir ama bu göğüslerle eski üçgenlerime sığacağımı düşünmüyorum. Hepsi de ipli hatta. Çok seksi bir hamile olursam kocam herhalde beni kovalar :)) Bikini altını normal alıp üstünü 2 benden büyük almayı düşünüyorum..
Ya Sena'cım sana birşey soracağım. Yanlış hatırlamıyorsam sizin bir kediniz vardı değil mi? Ne yaptınız? Yani kedi Doruk'a alıştı mı?
Benim 2 tane kızım var ya, herkes çok endişeli....Eşim ve ben hariç.
Bana TORCH testi yapıldı 6-7 ay kadar öncedi. Sorun çıkmadı. Zaten kendimi bildim bileli hayvanlarla iç içeyim, Geçirmişimdir mutlaka. Kızlara yaptırmadım ama şimdi yaptırabilriz. 1,5 senedir bizdeler aşı olmak ve kısırlaştırmak dışında hiç evden dışarı çıkmadılar, başka hayvanlarla ilişkileri yok. Bizimkiler rus mavisi cinsi ama birisi kırma. Tüyleri kısa ama döküyorlar sonuçta. Şimdi koltukları haftada bir süpürmek yetiyor ama bebek olursa hergün süpürülür o kesin. Kızların odası kocaman, ilk 2 ay pek odadan çıkarmayı düşünmüyorum. Bırakabileceğimiz yer yok çünkü. Tırnaklarını kökten mi kestirmekten bahsediyorsun? Onu yaptırabileceğimizi sanmıyorum ama
Melabaaaaa kıslarrrrr...
Gece kuşunuz döndü yuvayaaaa. Sonunda tel bağlandı bir gün sonrada net aktarımı gerçekleşebildi veee bende kavuşabildim sizlereee... Öncelikle bi yazıdıklarınızı okuyayım sonra yazayım dedim ama maşallahhh çok şeyler olmuş bitmiş baktım bu okuma işine girişirsem yazmaya pilim kalmayacak en iyisi önce yazayım sonra okuyayım dedimm.
Valla fena yorgunum, malummm taşınmak kolay ama yerleşmek bir muammaa, çünkü ne de olsa eşyalar aynı ama mekan farklı kombinasyon dekorasyon ne nerdeydi, offf sığmadım burayaaaa demeler çıldırmlaarr, yoruldukkkk. Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar dercesine tüm derdimi canım annem çekmekte en az benim kadar hatta daha fazla koşturmakta ve günümüzn yarısı aman anne sen artık otur, aman kızım hadi yat birazz, hiiii onu çekme, bunu taşımaaaa... larla geçmekte. Malumunuz azıcık bahsettim sizlere ben taşınma konusunda profumdur ve şimdiye kadar hiçbi taşınmamda kimseden yardım almadım ama şimdi diyorumki keşke alsaymışım çünkü şimdi çok daha kısa sürdü kaos durumu. İşin en güzel yanı annem ankaraya dönmeden bebiş odasını yapalım derdinde olduğumuzdan dolabını ve komidinini sipariş verdik ve kızımızın cicleri yarn geliyorrr, şimdi sıra en güzel detaylardaaa, kıyafetler yıkanıp ütülenip kaldırlacakkk. Allah herkese bu güzellikleri yaşatma şansı verirrrrrr inşallahhhhh :Saruboceq:
Samsuna gelinceee valla ne diyim henüz bilemiyorummm, ev çok merkezi bi yerdee hemen her yere elimiz uzuyor gibi, salonun ve yatakodasının manzarası züperrr, evin tek büyük derdi apartmanda ya da evin içinde artan eşya, kutu vb. şeyleri koyabileceğimiz bir deposunun olmayışı, ben çok taşındığımdan küçücük şekerliğimin bile kutusu durur artık gerisini siz düşününnn, kısacası baktım artık sığamıyorummm çok üzülerek bi sürü şey atmaya başaldım... off neyse çalışmalar devam etmekte işte umarım doğuma kadar herbişeyler yerli yerine oturacaktır. Topiciği hiç yalnız komamışınız hanımlarr hepiciğiniziii komacan kucaklıyorummmmmm opuyorumnanaktan
Selam kizlar:)))
Hamile olmadan önce su toxo virüsünden hic haberim bile yoktu.Hamile kaldiktan sonra nette arastirma yaparken, hayvanlardan ve cig etten gectigini ögrendim.evde beslegim hayvanim yok ama yemek yaparken vs. bir nebzede olsa cig etle ugrasiyorum.Hamile kaldiktan sonra ciplak elle dokunmamaya dikkat ettim ve hala da ediyorum .. ne de olsa bebis her an gelebilir diyeyerimseniben Hatta bu isi daha da abarttim ve artik bu is icin esimi görevlendirdim, o hasir nesir oluyor... isime de gelmedi degil hani, cünkü et ve balik ellemekten hic hoslanmiyorum...kizlar siz bu dönemde ne yaptiniz veya yapiyorsunuz?gercekten toxo cig etten gecebiliyor mu,yani ciplak elle dokunmaktan vs?
Hosgeldin sinemcim:)) güle güle , saglikla oturun yeni evinizde yerimseniben cok cok kolay gelsin sana...
Porttakalcim durumun senanin da dedigi gibi hamilelikteki degisen duygulardan kaynaklaniyor sanirim ..bahar geldi, her yer bicir bicir.. etrafa bak keyif al canim.bu tembihleri eden, karamsar biri olan ben, bakalim ben neler yasayacagim bu dönemde...:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?