canım toxo bende de şüpheli çıktı, küçükken bir hayvandan bulaşmış sanırım. iki defa test yaptırdım bir sorun yok ama, çiğ ete dokunmuyorum kesinlikle, çiğ süt, yine çiğ sütten yapılmış peynir (yani taze peynir), yumurta tüketmiyorum. kardeşçezimin 2 büyük 5 yavru kedisini de netten sevebiliyorum sadece maalesef. 9 ay dikkatli olcen biraz.. yerimseniben
Pastörize süt ve süt ürünlerinde srun yok canım. Yumurtanın iyi pişmiş olması lazım. Sürme, krem peynirlerin tüketilmesini de tavsiye etmiyorlar. hatta bizim beyaz peynir bile yasak bazı sitelerde. ben her sabah beyaz peynir yiyordum, şimdi kafam karıştı. Daha çok kaşar, cheddar türü peynirleri tercih etmek lazımmış..
Melabaaaa hanımlarrr...
Öncelikleeee çok çok çokk tebrikler pelinnnnnn, Allahh sonuna kadar sağlıcakla kavuşmayıda nasip eder inşallahhhhh :Saruboceq:gerçekten böyle züper haberlere çok ihtiyacım varrrrr, ayy cidden çok sevindimm, darısıı tüm dileyenlerin başınaaaa :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Züpersiniz hanımlar epey kaynatmışsınızzz, ben biraz aksatıyorum farkındayım ama valla gündüz bir koşturmacaaa akşamda boğaz kavgası derken kendimi pestil gibi yatakta buluyorummmm. Ama söz en kısa zamanda bir düzene gireceğim ve sahalara tam randımanlı olarak döneceğimmm. Aklımda kalan bir iki detayı atlamadan bitirmeyeyim geceyi, Nurfeza sizde hayırlı uğurlu olsun yeni evininzz, darısı benim gibi tüm kiracıların başına artıkkk, her ay şu ev sahiplerine para yağdırmak çok kızdırıyıor ziraaa... Sena annecik yapma yawwww eminim çok hoşsundurrr ve eminimmm en kısa zamanda dilediğin forma en kısa zamanda ulaşacaksındırrr. Bendeniz çok uzun süredir 42-44 lerde olduğumdan aslında seni çok iyi anlıyorumm hele şimdiii nasıl bir iştah var anlatamam, baktımki önünü almam zor kahvaltıyı çok sıkı yapınca frenliyorum artık kendime krallara layık bir kahvaltı yapıp ara atıştırmaları bırakmış durumdayım ama yinede almışım gine bir kilo, hoş bu sıralar göbüşümde fena büyümekte, sanırım kızımda hergün tombikleşmekteee... oyy bu hamişlik hafızamı emmekteee bni çok detayı atladım farkındayımmmm bilmiyorumkismile en iyisi ben kaçimmmm naniknanik
gece kuşumuz sinemcim:))) bizi çok aksatiyorsun olmaz ki böyle naniknanik
seni özlüyoruz ....saka bir yana sen iyi ol, bebiş iyi olsun gerisi boş canim yerimseniben
sinemcim malesef bende de iştah yerinde maşallah..kan hapları mı folic asit mi böyle yaptı bilemiyorum...hamile kalmadan önce bende biraz form tutayım, bebekle birlikte nasılsa kilo alırım diyorum...bakalim şimdilerde dikkatli yemeye içmeye özen gösteriyorum.
topiciğimiz de yine 2.sayfalarda..kızlar da sık uğramaz oldular,hft içi işimi hafiflettikçe iş yerinde girip bakiyorum ama kimseciklere denk gelemiyorum...neyse bende çıkayım artık..
kendinize iyi bakın , görüşürüz opuyorumnanaktan
Merhabalar, bende şimdi eve geldim. Sabah kesemizi gördük, bir tane bezelye tanemiz var çok şükür.. Hayırlısıyla 2 hafta sonra kalbini de duyarız inşallah...
Merhabalar, bende şimdi eve geldim. Sabah kesemizi gördük, bir tane bezelye tanemiz var çok şükür.. Hayırlısıyla 2 hafta sonra kalbini de duyarız inşallah...
Teşekkürler canlar, bugün güzel bir gün geçirdim. Sabahtan akşama kadar Caddebostan sahildeydim resmen ve yüzümü görseniz çok gülersiniz. Alnım, burnumun üstü ve yanaklarım kıpkırmızı :)) yengeç gibiyim. En kötüsü de bir güzel güneş gözlüğü yanığı oldu. Göz çevresi bembeyaz :))) Benim zaten kaş, kirpik sapsarı, varla yok arası. İyice komik olmuşum... Şu an alev çıkıyor alnımdan...
tebrikler pelincim, allah ilk hıçkırıklarını ve kahkahalarını da duymak nasip etsin. kulübe hoşgeldin a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?