kızlar bugün vallahi fena bozuldu moralim
halen süt veriyorum 4 ayı bitirdik 5 e girdik.
ben gayet azimli, süt arttırıcı çaylar, vitamalt yok besin alımı gıdama dikkat, günde 2,5- 3 lt su düzenine uydum biliyorsunuz. allah da yardım etti sadece anne sütü gidiyoruz halen,
bu sebepledir herhalde ben de feci tatlı düşkünlüğü ile yoluma devam ediyorum ama farkındayım hormon tedavisine başladığım 63 kiloya çakılıp kaldım, doğum kilom 12 kilo gitti hem de ilk 2 ayda ama sonrası boğazımı da tutamadığım için ( ee süt verince hemen aklıma kek pasta geliyo ben naapıyım yaw ) kilo veremiyorum. Diyet de yapamıyoruz malum süt kjonusu....Bugün haziranın 12 sinde gideceğim tatil için Zeki triko ya gittim mayo ve bikiniler 65 lira son indirim, bir tane alayım bari yaz sezonu mayoları şimdi korkunç pahalı gelir diye düşündüm.
Yaaa acaip bozuldum 38 beden olan hatta bikini giyerken bazen 36 yı zorlayan ben kaç bedene sığdım biliyor musunuz ?? SÖylemeye utanıyorum ne yemişim öyle diycem ama alt bedenim 38-40 olsa da üst bedenim 42 !!!!! Aman allahım 42 beden ??!!??? Benim göğüslerim de çok büyük değildir aam bu süt döneminde 42 bedene anca girdim kızlar, hala koca bir göbek vallahi kız kabinde deniyorum nasıl oldu bakayım diyor yok yok bu da olmadı diyorum dışarı çıkamadım zaten utandım o göbekle....
Ve sonuçta rengini de pek beğenmediğim sadece üstümde diğerlerine göre birazcık daha iyi olan bir şeyi aldım , idareden aldım resmen bu yaz sahilde saklanırım artık pareoların plaj giysilerinin arkasına.. yada dur dur daha iyi oğlumu alırım kucağıma göbeğimi saklarım
bu ne yaaaa
hayatim hic dert etme bence..bahanen hazir iste..."YENI DOGUM YAPTIM "sositososito
bence kendini de hic öle pareolar ardina da gizleme...hihoyyyt