Melabaaaa hanımlarrr...
Öncelikleeee çok çok çokk tebrikler pelinnnnnn, Allahh sonuna kadar sağlıcakla kavuşmayıda nasip eder inşallahhhhh :Saruboceq:
gerçekten böyle züper haberlere çok ihtiyacım varrrrr, ayy cidden çok sevindimm, darısıı tüm dileyenlerin başınaaaa :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Züpersiniz hanımlar epey kaynatmışsınızzz, ben biraz aksatıyorum farkındayım ama valla gündüz bir koşturmacaaa akşamda boğaz kavgası derken kendimi pestil gibi yatakta buluyorummmm. Ama söz en kısa zamanda bir düzene gireceğim ve sahalara tam randımanlı olarak döneceğimmm. Aklımda kalan bir iki detayı atlamadan bitirmeyeyim geceyi, Nurfeza sizde hayırlı uğurlu olsun yeni evininzz, darısı benim gibi tüm kiracıların başına artıkkk, her ay şu ev sahiplerine para yağdırmak çok kızdırıyıor ziraaa... Sena annecik yapma yawwww eminim çok hoşsundurrr ve eminimmm en kısa zamanda dilediğin forma en kısa zamanda ulaşacaksındırrr. Bendeniz çok uzun süredir 42-44 lerde olduğumdan aslında seni çok iyi anlıyorumm hele şimdiii nasıl bir iştah var anlatamam, baktımki önünü almam zor kahvaltıyı çok sıkı yapınca frenliyorum artık kendime krallara layık bir kahvaltı yapıp ara atıştırmaları bırakmış durumdayım ama yinede almışım gine bir kilo, hoş bu sıralar göbüşümde fena büyümekte, sanırım kızımda hergün tombikleşmekteee... oyy bu hamişlik hafızamı emmekteee bni çok detayı atladım farkındayımmmm bilmiyorumkismile en iyisi ben kaçimmmm naniknanik