melaaabaaaaaa.
sinemcim annen ne olursa olsun seni bırakmaz ben biliyorum. sinirle, şaşkınlıkla demiştir öyle. umarım herşey gönlünden geçen gibi olur canım benim.
nurcum inşallah herşey yolundadır, dinlenmek sana ve paşaya iyi geliyordur umarım.
senacım doruk paşa nasıl bakalım. kayınvalide baskısından kurtulup kocan ve bebeenle başbaşa kalınca kendine geldin değil mi.. çok öp doruk umu benim için.
nurum fezam sesin soluğun çıkmamış yine ama herşey yolundadır umarım.
ben dün sabaha karşı regl oldum söylemiş miydim size. hem de ağrı sancı bulantı kusma ne ararsan vardı. ezdi geçti beni. eşime dedim ki hem regl oldum bebeğime bu ay da kavuşamadım hem de o kadar sancı ve bulantı çekiyorum Allah Baba beni sevmiyor galiba... tevekkül etmekten başka çarem yok, Rabbim neylerse güzel eyler diyorum. diyorum da ben galiba biraz bunalmışım, üzülmüş ve yorulmuşum. hatta utanarak söylüyorum ama fark ettim ki hamile haberlerine bile önce çoook sevinip sonra neden ben bu haberi veremiyorum, sadece haber almak mıdır benim kaderim diyerek iç çekiyorum (Allah tüm hamileleri nazarlardan saklasın kıskançlık değil ama bana kısmet olmaması içimi acıtıyor).. uzun lafın kısası benbir süre buralarda olmazsam bilin ki köşeme çekilmişim kitaplarda kurt olmuşum, kafa boşaltmaya çalışıyorum ya da umrumda değil diyerek sadece kendimi kandırıyorum.
sağlıcakla bacılar...
ah be gülüm seni çok iyi anlıyorum artık ümit yetmiyor bana, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum diyorsun.
kafanı neyle boşaltmak istiyorsan boşalt, ama biz hep burlardayız ne zaman gelip paylaşmak istersen biliyorsun.
sağolasın şekerimm... Biz krizi atlattıık eşim sayesinde... İnsan mantıklı olunca sorunlar çözülüyor tabii. Anlıyorum öyle yazıldığı gibi okununca bende kızardım doğrusu ama öyle değill. Benim canım vefakar annemmm hiç bi zorluktan kaçınmaz, hep bizimledir. Ama şimdi durum biraz farklı Ankarada kalmasını zorunlu kılan nedenler var, bi de biz şimdi yanıbaşındayken bir anda gideceğimizi duyunca panik oldu zavallım nasıl bizi caydıracağını bilemedi. Ama mantıklı sakin oturup gelişmeleri açıklayınca tam gönüllü olmasada siz bilirsiniz hayırlı olsun kıvamına geldi. Doğrusu dün herşey netleştikten sonra bende bi tuhaf oldummm. Doğuma kalmış yaklaşık beş ay ve ben tümden hayatımı değiştirmek üzereyim, hiç bilmediğim bir şehirde ailemden uzakk... Tam yeni gelin modundayım anlayacağınız, hem ağlarımm hem giderimmm. Bi değişiklik olmazsa bu hafta sonu bir Samsun'a gidip havayı koklamak ve nihayi karar vermek istiyorummm, Allah sonumu hayır etsin hanımlar ben girdim bir bilinmezliğeee bakalımm sonu aydınlık mı olacakkk...
samsuna yolculuk mu var canım yaaa? hadi bakalım hayırlısı. kısmetin nerden ne zaman geleceği hiç belli olmaz, sen hele bi git gel bakalım sonucu ve vereceğin kararı merakla bekliyoruz.
bu arada kızlar benim yaramaz oğlan dün gene bi alarm verdi. tuhaf bir akıntı dedimki bu sefer büyütmüycem eşime anneme felan haber vermiyim, direkt doktoru arayayım, nasılsa haftaya randevumuz var siz o zaman gelin önemli bişi diildir demesini bekliyordum ama maalesef öyle olmadı, doktorumuz hemen gelmemiz gerektiğini söyledi. apar topar gene yollara düştük malum..
pelvik muayene ultrason derken kanamalı gebeliklerde erken doğum riskine karşı her türlü belirtiyi dikkate alıyoruz, erken doğcaklar diye aklımız çıkıo dedi doktorumuz, neyseki şimdilik hiç bir sorun yok. ama istirahat, istirahat, istirahatttt diye tembihledi sıkı sıkıyaaa. eşimde bana bak duyy duyyyy diyo. gene o malum iğne yapıldı zavallı totocuuumaaaa.
ama ultrason muayenemiz harikaydı diyebilirim. bize ultrasonda gülümsedi eşşek yaaa anlatamam nasıl duygulandığımı, daha ordan belli dio eşim sana benzediği, sırıtık işte. hahhahahaa avm çarşı pazar alışveriş hayallerimde böylece son buldu anlıcanız kızlar. bu arada peşimden gelen hamilelere diyeceğim odur ki ilk 3 ay ile son 3 ay birbirine çok benziyor, eski bulantılar geri gelebiliyor ve heyheyler de tabii.. dün nedensiz ağlama krizlerine girip, uzak yakın herkese bi çemkirdim. bunlardan birinden de kardeşlim nasibini aldı yazık. eve kapanmış olmakta beni çok boğuyo sanırım, bende kendimi kitaplara verdim şu sıralar tek etkinliğim bu.. şimdilik benden bu kadar.. hoşçakalınnnnn..buyrunnnnnnnnn