atk çok tebrik ederim canım bal gibi hamilesin işte. inşallah en kısa zamanda kanda da kesinleştirip 2009 u bu en mutlu haberle kapatırsın canım
sinemcim işte böyle, benim tanıdığım sinem budur. kuru gürültüye pabuç bırakmaz. bir denilenle yetinmez araştırmacı kişiliğiyle ortalığı ayağa kaldırır ve içini rahatlatır. ensesi incecikmiş benim yiğenimin annesi neden panikleyip de canını sıkıyorsun kuzucuğun, hemmen kendine geliyorsun ona göreeee...
bana gelince haberler iyi değil arkadaşlar. bütün tahlilleri kasıla kasıla yaptırıp sonuçlarını 3 buçuk atarak hoplayarak zıplayarak alan ben, progesteron tahlilimin sonucunu telefonda alırken pek bir rahattım. ne de olsa 21,7 mm lik bir yumurtam vardı çatlamıştı elbet. ama öyle değilmiş. o rahatlıkla dr u aradım olmamış hande hanım lafıyla beynim uyuştu. ne olmamış dedim. 6 çıkmış, en az 10 olmasını isteriz dedi. bu ay yumurtlama olmamış dedi. benim ama 21.7 hani nasıl sorularım arasında, böyle durumlar olabileceğini, her defasında aynı şekilde yumurtlamadığımızı bunun kalitesiz olabileceğini ama yine de kesin yumurtladın ya da yumurtlamadın diye birşey sözkonusu olmadığını kendimi kesinlikle sıkmamam gerektiğini söyledi. ya zaten ne zamandır herşeye ağlayan ben oturdum buna da ağladım. kocaman yumurtam vardı gözlerimle görmüştüm ilk defa. hatta 17. veya 18. gün yumurtladım da 21. gün yapılan test ondan mı az çıktı diye bile düşünmeye başladım ama hepsi varsayım tabi. nasıl bir hayal kırıklığı yaşadığımı anlatamam. isterseniz abarttığımı söyleyin, isterseniz kızın ama için paramparça...