kızlar sayfaları basından berı hepsını okudum.baslık cok ılgımı cektı.cunku bende 18 ay oncesıne kadar ayyy cocukmu allah korusun ıstememü,cocuk hayatın sonu demek hersey bıtecek dıyordum ama bı an geldı bırden olabılırmı acaba dıye basladım ve dogum kontrol hapını bıraktım.sonra 2-3 ay kendımız korunduk hazırlanmaya calısıyordum.sonra korunmayıda bıraktık ama hala emın deıldım ıstedıgımden korkuyordum ve cocuk herseyı mahvedecek gıbı gelıyordu am cevre baskısı yasım gecmesın falan derken hormon bozuklugu cıktı.neyse zaten erkendı dedım tedavı oldum.boyle 6 ay gectı artık cocuk fıkrı ıyı gelmeye basladı arkadaslarım hamıle kalmaya ve dogurmaya basladılar.onların cocuklarını severken evet dedım artık bende ıstıyorum.sonra 6 ay olmadı beklıyorsuk ıyıce ıstıydum artık.ımrenmeye bıle baslamıstım hemılelere.sonra testler falan derken esımde sorun cıktı.dr lar esınden dolayı olmuyor dedıler.yıkıldım bunu duydugumda.ve hala ugrasıyoruz 18 ay oldu beklıyorum.herkes benden sonra hamıle kaldı ve cocuklarını kucaklarına aldılar.bende dıyorum zamanında cok buyuk konustum allahda bana vemıyor sımdı .ama cok pısmanım dusuncelerımden.umudumuda kaybetmıyorum hıc olacak bılıyorum.
yanı demek ıstıyorumkı bende yasadım bu ıstemem durumunu ama bı an gelıyokı hıcbısey onunuzde duremıyor ıstegınızın ve sasırıp kalıyosunuz kendınızı cok deısık bı yerde buluyosunuz.gece gunuduz dua etmeye baslıyosunuz allahım banada bı bebek ver bı yanımızı eksık bırakma dıye ama bu kezde allah sıze vermıyor malesef..
yanı demek ıstıyorumkı bende yasadım bu ıstemem durumunu ama bı an gelıyokı hıcbısey onunuzde duremıyor ıstegınızın ve sasırıp kalıyosunuz kendınızı cok deısık bı yerde buluyosunuz.gece gunuduz dua etmeye baslıyosunuz allahım banada bı bebek ver bı yanımızı eksık bırakma dıye ama bu kezde allah sıze vermıyor malesef..