kızım bunun içgüdü ile bir ilgisi yok... ben hala offf bu sene kaç tatili kaçırdım, seneye de el kadar bebekle bilmem ne tatillerine gidemiycem..şurda bu kıyafeti alırdım şimdi 55 kg olsam .. yok bunu şunu yiyemiyorum şeker de çıktı hay lanet... arabayı hızlı kullanırım ve de severim yani şimdi onu da yapamıyoruz....nerde buz gibi biralar , tekilalar falan modundayım gel gör ki 7 aylık hamileyim.. bunun içgüdüsel olarak herşeyi bir yana bırakmakla ilgili olduğunu sanmıyorum en azından bazılarımız için.. ama teraziyi tartınca , etrafımda cok yakın ve sevdiklerimin bebeklerini kucaklayınca dank etti, bunlara böyle bakabiliyorsam kendiminki geince kim bilir ne hissederim diye .. ve de yaşayarak öğrenmenin bir sonucu olduğuna inandım, inat etmeyi bir kenara bıraktım. ama o kadar tedavi, meşaket sonunda halaaaa nerde ulan bu tekila şişesi diyebiliyorum kaydirigubbakcemile3
eh onu da diyorum bunu da diyorum...naapıyım...
ama bir tanesini seçip öbüründen mahrum kalmak istemiyorum , geldiğim noktaya beni getiren de bu ...
sen de yaşa diyorum , bu kadar kafa patlatan biri kötü anne olamaz kolay kolay...
sen kendini biraz küçümsüyorsun gibime geliyor..
sanki kendi kendine beceremeyeceğim psikozu yaratmışssın, bu kadar yüklenme kendine..
ayrıcanaaaaaa sen beni çıldırtamazsın kolay kolay, sen bendeki hem anneyi hem kayınvalideyi görsen evliya sabrı nişanı takardın alnıma , boşuna debelenme yani :jeyyar: