Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mis kokar onlar missssss
hele bir de bıngıl bıngıl kollar bacaklar düşün , ye ye bitmez , ısır ısır bitmez opuyorumnanaktan
aaa bence bu çok önemli bir karar ...
sonunda yapsan da yapmasan da , ertelesen de bunu yapab ilecek hormonel ve fiziklsel durumda olup olmadıüğını da bilmekte fayda var. inşallah sonuçların pozitif çıkar , kararını ona göre verirsin ..
ben biliyorum o nedensiz heyecanın sebebini de şimdi ısrar etmeye, empoze etmeye çalışmanın manası yok , sen alacaksın o mesajı doğru zaman geldiğinde :lepi:
bir de şöyle düşün ; kendinden farklı görüşleri dinlediğinde düşüncelerinde değişiklik olabiliyorsa/ olma ihtimali varsa bir de durum değiştirğinde ne hissedersin ??
yerimsenibensağlıkla git gel, olumlu haberlerini alırız umarım...
dur bakayım ne testi yazdılar ki sana ???
bitsin dediğin herşeyin başka bir başlangıcın habercisi dikkat et..
merakla bekliyorum maceranı ...
normale döndün mü kaydirigubbakcemile3
bak o zaman durum karışık,
herkesin var benimde olsun demeden evvel bir düşün gelene tahammül, sevgi, ilgi ve her türlü fedakarlık yapabilecek misin, senden başka kimse bakmaz unutma CADIARZU
şeyyyy bana kızma :kedi: ama sana kızıyorumlmaz: gerçekten kızıyorum bak biz evlendiğimiz günden beri oharika varlık için uğraşıyoruz ve onu gerçekten tüm zorluklara rağmen istiyoruz inanıyorum onu eline aldıgında KEŞKE daha önce yapsaydık diyceksin umarım herşey dilediğin gibi olur ama kzıyorum işte böyle düşünenlere napıyimmmklava: