herşeyin bir vakti zamanı var, biz bildiklerimizin yanında bilmediklerimize göre de yaşıyoruz. planlayıp yapan, planlamadan yapan, yapmak isteyip yapamayan, yapmak istemeyip sonra yapan ... bunların hepsi bir zamanlama mekanizmasının içinde ... zamanı gelince göreceğiz. bence sscuba zamana yaklaşıyorsun ama önüne beyinsel ve fiziksel engeller çıksa bile onları geçip geçemeyeceğinde zamanlamanın bir parçası.. bekleyip görelim hangisini seçeceğini..
Süper haberlerim var. İşte Doktor diyebileceğimiz bir doktorla yaşadığım güzel diyalog ve muayeneden sonra keyfime diyecek yok. Nasıl olduğunu anlayabilmiş değilim ama benim dana kıvamındaki kistim küçülmüş, Dr. Ahmet ERDEM, her şeyin yolunda gittiğini söyledi, tüpler dolusu kanda verdim sonuçlar çarşamba netleşecek. Ama benim moralim süper olmuş durumda sadece günlerdir çektiğim uykusuzluğun verdiği yorgunluk kaldı, o da bu gece son bulur. Güzel ilgin bana hep çok iyi geldi teşekkürler...
Haaa benden kurtuluş yok daha bebek çalışmaları süreci, hamilelik, doğum, sonrası... benden daha çok iş çıkacak size kaydirigubbakcemile3