Topiki baştan sona okudum ilk başlarda benimde kafam çok karışıktı
evlendiğimde d.kontrol hapı kullanıyordum 4 ay sonra eşimle çocuk üzerine konuşmaya başladık 2 mizde çok erken diyorduk ama gel zaman git zaman ufak yeğenimle öyle güzel anlar geçirmeye başladıkki özlemimiz arttı bir de ufak yeğenime bir yenisi daha katıldı şimdi biri 2,5 yaşında diğeri 10 aylık eşimde bende 2sine tapıyoruz neyse 4 ay sonra korunmayı bıraktım ve denemeye başladık 6 ay boyunca bir değişme olmayınca dr a gittik 1 yılı doldurmadan gelme dedi 9 ay sonra tekrar gittim maalesef yine olmamaıştı yumurta takibi yapıldı bir süre olmadı bu arada senin dediğin gibi o testler maalesef en başta yapılmıyor canım belki hormonlarına baktırabilirsin ama rahim filmini kısırlık durumunda yada sebepsiz infertilite çektiriyorlar... sonrasında eşime de testler yapıldı eşimede sprm sayısı düşüktü, bana rahim filmi çekildi sayı düşüklüğü ve hareket azlığı dışında başka birşeyimiz yoktu 2 mizde sağlıklıyız ama olmuyor sebep se stres ve çok düşünmek dedi drum eşinizle ilgili problemleri aşarız takılmayın dedi ve gerçekten eşimdeki değerler zamanla arttı ama biz aşılamaya karar verdik 1 aşılama yapıldı ancak yine olumsuz sonuçlandı şimdi bıraktım tüm tedavimi herşeyi denedik
tüp bebek harici kürler,otlar,ilaçlar 2 veya 3. aşılama olurmuyum bilmiyroum ama kafam çok karıştı şimdi diyorum kendime çok rahatsın tatile gidiyorsun akşam istediğin vakit dışarı çıkabiliyorsun eşinle geziyorsun ya bebek olunca ne olacak görüyorum yeğenlerimin annesini işini bıraktı devlet memuruydu istifa etti elbette o 2 dünya tatlısı için değer ama şu an kendi hayatı diye bir şey yok gece uyumuyor yemek bile yemeye vakti yok gezmek ne mümkün hep evde... bunlarıda görüyorum ama içimdeki o bebek özlemini dindiremiyorum bende ne olursa olacak zaten diyorum..
Artık hakkımızda hayırlısı olsun, bence fikirlerini değiştirmen çok ii bir başlangıç umarım en kısa zamanda dr a gidersin ancak şunu sakın atlama eşinle birlikte git o da tahliller yaptırsın bazen sadece kadını araştırıyor drlar yıllar sonra erkekte problem varmı diye tesadüf ortaya çıkan öyle vaka varki..Herşey gönlünce olsun..