Baş sağlığı dilekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar, bizim için gerçekten şok bir durum oldu. Çünkü ameliyat iyi geçmiş, kanserli alan tamamen temizlenmişti. Ama olmadı işte bünye kemoya dayanamadı, mukadderat işte. Allahtan geçen pazar günü kendisini görebilmiştik, zaten o da son görüşümüz oldu. Neyse uzatmayayım bu tatsız mevzuyu yarın sınavdan sonra gideceğiz yanlarına, artık ne kadar merhem olabilirsek...
Ya bu arada nur hocam çok doğru söylüyorsun ben biraz ihmal ettim şu doktor işini, ama maalesef dersleri çok sıkı tuttular sürekli ara imzalar alındı çok lazımmış gibi, cenaze için zar zor izin aldım, saçma sapan işler yani. Bende deli gibi merak ve endişe içindeyim ya bi terslik varsa ve bu ihmalim yüzünden çözümlenebilecek bir durum için çok geç olmuşsaaa... kendimi hiçbir zaman affetmemmm. Pazartesi ilk iş randevu almak olacak ve olursa hemen salı günü koşup gideceğimi umuyorummm...
Bunun ötesine geçilebiliyor mu? sorusunun cevabı çok açık ve net söyliyeyim bende biraz karışık. Yani karışık derken tabiki önüne birşeyi koyamam ama şu an hemen 2. cisini istiyorum modunda değilim. Ya da yesin memelerimi değilde uslu olalaım, üzmeyelim birbirimizi diyebiliyorum. Ben daha çok bu sıralar kendimle meşgulüm, ben daha hiç büyümedim, bi sürü havada kalan sorunsalım duygu ikilemlerim varr, benden nasıl iyi bir anne olacak, mümkün değil... korkuları uykularımı bölmekte. Nur hocamım da -bunun ötesine geçilebilir mi- yaklaşımı aslında endişelerimin çok da yersiz olmadığını gösterdi bana, bende galiba önüne geçiyor mu ne???
Offff hanımlar ben bu sıralar karmançormanım ben mazur görün lütfennn...