• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öcalan: 'Ben söylüyorum Erdoğan yapıyor.'

Sormayın boyunu posunu endamını bi kıskanıyorlar bi kıskanıyorlar. Çok kıskanıyoruz çekemiyoruz yani bi türlü valla tuh napsak bu kıskançlık için:51:

ben boyunu posunu endamını kıskanıyorlar demedim....

Adamın yaptığı işleri, bu kadar sewilmesini, 11 yıldır iktidar olmasını, parasını, oturduğu ewleri, yatlarını, katlarını çekemiyorlar.... Dolayısıyla bu tür oyunları kumpasları kurmaları çok normal geliyor bana.....

ben boyunu posunu endamını kıskanıyorlar demedim....

Adamın yaptığı işleri, bu kadar sewilmesini, 11 yıldır iktidar olmasını, parasını, oturduğu ewleri, yatlarını, katlarını çekemiyorlar.... Dolayısıyla bu tür oyunları kumpasları kurmaları çok normal geliyor bana.....

Ah kardeşim keşke o yatları katları hangi parayla yaptığını birazcık olsun sorgulasanız... Gerçekten araştırıyor musunuz çok merak ediyorum, içim acıyor şu duruma. Kendi ağzınızla yatlar katlar diyorsunuz, aah ah çok üzülüyorum gerçekten. Sonumuz nereye gidiyor acaba

Ah kardeşim keşke o yatları katları hangi parayla yaptığını birazcık olsun sorgulasanız... Gerçekten araştırıyor musunuz çok merak ediyorum, içim acıyor şu duruma. Kendi ağzınızla yatlar katlar diyorsunuz, aah ah çok üzülüyorum gerçekten. Sonumuz nereye gidiyor acaba

Türkiyede o kadar çok zengin insanlar war.... onlarında yatları katları villaları war, birçok işçi çalıştırıyorlar maaş veriyorlar bu zengin insanlar... o zaman bunlarda yolsuzluk yapıyor diyelim!!!!

Başbakan bu başbakan onun olmasın da kimin olsun???

Siz sanıyor musunuz ki başımıza diğer partiler geldiğinde çok rahat olcaz???

İnşallah p çok sewdiğiniz partiler başa gelirde o zaman nerler olacağını hep beaber görürüz!!!!

Türkiyede o kadar çok zengin insanlar war.... onlarında yatları katları villaları war, birçok işçi çalıştırıyorlar maaş veriyorlar bu zengin insanlar... o zaman bunlarda yolsuzluk yapıyor diyelim!!!!

İnşallah p çok sewdiğiniz partiler başa gelirde o zaman nerler olacağını hep beaber görürüz!!!!

Herhangibir partiyi desteklemiyorum. Ama hiçbirinin bundan kötü olacağına inanmıyorum hanımefendi. Kimsenin kul hakkıyla yat kat yapma hakkı yok. Bu günaha ortak oluyorsunuz destek vererek diye düşünüyorum. Ama elbette kendi kararınız. İnsanların fikirlerini değiştirmek herşeyden zor

Üstelik evet, yatları katları olan o insanlar da işçilerinin haklarını yiyerek zengin oluyorlar genelde. Yapmayın lütfen. Ben memur çocuğuyum, etrafımda ticaret yapanlar da var. Hepsi kimseni,n hakkını yemeden çalıştı bir ömür. Yat kat alacak para öyle kazanılmıyor.

Bu ülkede hasta bir çocuk IQ seviyesi yeterli olmadığı için ilaçları kesiliyor ve ölüme terkediliyor.
ne kadarda kolay diyorsunuz başbakanın olmasında kimin olsun diye.
Üzüldüm bu düşüncenize.

Üstelik evet, yatları katları olan o insanlar da işçilerinin haklarını yiyerek zengin oluyorlar genelde. Yapmayın lütfen. Ben memur çocuğuyum, etrafımda ticaret yapanlar da var. Hepsi kimseni,n hakkını yemeden çalıştı bir ömür. Yat kat alacak para öyle kazanılmıyor.

Milletvekili maaşları konuşulurken öğretmen maaşını geçmesin diyen MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ü özlüyorum.

Başbakan, devlete hizmetle yükümlüdür ve maaş sistemine tabidir. Siyaset de zenginleşme sebebi değildir, olmamalıdır. Bu nedenle siyasetçiler düzenli aralıklarla mal beyanında bulunurlar, şeffaflık siyaset için gereklidir; olmazsa olmazdır. Diğer yandan eğer bahsettiğimiz işadamları ise zengin olarak; şirket sahibinin yaptığı işin hacmine oranla fazla veya az kazanması sözkonusudur. Örnek olarak Koç ailesi ya da Sabancı ailesi de bir anda zengin olmamıştır, bunun için bir süreç gerekir. Haksız yere zengin olan yok mudur ülkemizde; elbette vardır. Ama onları da savunan yoktur herhalde...

Diğer sorunuza gelince; başa gelecek diğer parti mensuplarının da siyaset yoluyla zenginleşmemesi esastır. Bunun takipçisi de yasalar, yargı ve halk olacaktır...

arkadaşlar konu başbakanaın malvarlığı değil ki

bu derece önemli bi konuyu dağıtmayın bence
konuya da yorumunuzu yapın

Son düzenleme:
arkadaşlar konu başbakanaın malvarlığı değil ki

bu derece önemli bi konuyu dağıtmayın bence
konuya da yorumunuzu yapın

Konunun dağıldığı yer de oldukça önemli ama. Zaten onu başka biri dağıttı, cevap vermeden geçmeye gönlüm elvermedi açıkçası. Bu ülkede çocuklar ölüyor, üstelik yokluktan ölen çocuklar var. Başbakanın yatları katları olmayacak da kimin olacak tarzındaki yorumlar beni çok üzüyor gerçekten. Başbakan da devlet için çalışan biri sadece hepimiz gibi. Ama bizler yokluk çekerken... Neyse daha fazla dağıtmayayım o zaman. Konu başlığıysa zaten senelerdir ortada olan bir şey. Ha çözüm süreci için başka öneri ne mi olabilirdi, onu da bilmiyorum. İstenen şey ortada, onlar da neticede bu ülkenin vatandaşı. Ben şehitlerime de üzülüyorum yokluktan kandırılmış dağa çıkarılmış çocuğa da. Bilemiyorum kimsenin ölmemesi için ne gerekiyorsa verilseydi bence.

Konunun dağıldığı yer de oldukça önemli ama. Zaten onu başka biri dağıttı, cevap vermeden geçmeye gönlüm elvermedi açıkçası. Bu ülkede çocuklar ölüyor, üstelik yokluktan ölen çocuklar var. Başbakanın yatları katları olmayacak da kimin olacak tarzındaki yorumlar beni çok üzüyor gerçekten. Başbakan da devlet için çalışan biri sadece hepimiz gibi. Ama bizler yokluk çekerken... Neyse daha fazla dağıtmayayım o zaman. Konu başlığıysa zaten senelerdir ortada olan bir şey. Ha çözüm süreci için başka öneri ne mi olabilirdi, onu da bilmiyorum. İstenen şey ortada, onlar da neticede bu ülkenin vatandaşı. Ben şehitlerime de üzülüyorum yokluktan kandırılmış dağa çıkarılmış çocuğa da. Bilemiyorum kimsenin ölmemesi için ne gerekiyorsa verilseydi bence.

şöyle elbetteki yorum yaparsınız da diğer konularda buna fazlasıyla değiniliyo o yüzden söyledim
bu konuya girince de çıkılamıyo konu dağılıyo
yoksa size müdahale etmek amaçlı söylemedim :1:

şöyle elbetteki yorum yaparsınız da diğer konularda buna fazlasıyla değiniliyo o yüzden söyledim
bu konuya girince de çıkılamıyo konu dağılıyo
yoksa size müdahale etmek amaçlı söylemedim :1:

Hehe peki o zaman pardon:1:

Çözüm sürecini bende desteklerim lakin...

Apğo çıktığında hiç mi canınız yanmayacak, hiç mi vicdanınızsızlamayacak?

Daha şimdiden Apo nun posterini astıklarında ben şehitler ve şehit anaları için kendimden utanıyorum...

Atatürk posterinin sallandığında dinsiz, Türk bayrağı sallandıgında Faşist oluyorum... Apo posteri sallanınca sorun yo... Şu durumda Türkiye de Türk ler azınlık muamelesi görmektedir. Demokrasi de bu değildir.

Çözüm sürecini bende desteklerim lakin...

Apğo çıktığında hiç mi canınız yanmayacak, hiç mi vicdanınızsızlamayacak?

Daha şimdiden Apo nun posterini astıklarında ben şehitler ve şehit anaları için kendimden utanıyorum...

Atatürk posterinin sallandığında dinsiz, Türk bayrağı sallandıgında Faşist oluyorum... Apo posteri sallanınca sorun yo... Şu durumda Türkiye de Türk ler azınlık muamelesi görmektedir. Demokrasi de bu değildir.

ıslahat fermanı dönemine benzetiyorum ben olayı
azınlıklar ayaklanmasın diye normal halk kısıtlanmıştı giderek
azınlıklar daha üstün konuma gelmişti
huzur bozulmuştu
ve sonradan da bu kadar hak tanınmasına rağmen yine bağımsızlık isteyerek ayaklanmışlardı

umarım böyle olmaz bu işin sonu

Son düzenleme:
Herhangibir partiyi desteklemiyorum. Ama hiçbirinin bundan kötü olacağına inanmıyorum hanımefendi. Kimsenin kul hakkıyla yat kat yapma hakkı yok. Bu günaha ortak oluyorsunuz destek vererek diye düşünüyorum. Ama elbette kendi kararınız. İnsanların fikirlerini değiştirmek herşeyden zor

ewet gerçekten fikirleri değiştirmek çok zor....

o gezi parkı için milleti kışkırtan chp nin o projede bile imzası war...

Kılıçdaroğlu denen adam ssk yı soydu soğana çewirdi.... şimdi bunların pisliğini başbakan temizledi... kılıçdaroğlu milleti 40 yaşında 30 yaşında emekli etti 3600 günü doldurduğu için... peki sonra ne oldu??? devletin bi ton borcu oldu.... Başbakan ne yaptı, artık insanlar 3600 günü doldursada emekli olamadılar, yaş sınırı koydu... iyi mi yaptı ewet!!! Bedavadan para vercek değildi....

benim için önemli olan, bir başbakan beni için ne yaptı, bana ne gibi faydalar sağladı, ülkemiz nasıl eskiden neydi ne oldu,..... birçok şey sayabilirim....

neymiş başbakan yolsuzluk yapmış, hırsızmış vs.... hadi oradan canım kim soyguncu gayet ortada....

chp nin başa gelmesi gerekiyorki bu millet o zaman başbakanın değerini anlar diye düşünüyorum...

hak yiyen varsa öteki dünyada cezasını çeker tabi bu kimsenin yanına kalmaz ama çok genel konuşuyorsunuz...

aslında hiçbir şey bilm,yorsunuz... ancak herkesin görüşüne saygı duyarım....

Bu ülkede hasta bir çocuk IQ seviyesi yeterli olmadığı için ilaçları kesiliyor ve ölüme terkediliyor.
ne kadarda kolay diyorsunuz başbakanın olmasında kimin olsun diye.
Üzüldüm bu düşüncenize.

ewet o haberi biliyorum bende üzülüyorum böyle haberlere...

başbakan çok mükemmel demiyorum ama diğerleri başa gelirse türkiye biter!!!!

we o çocuğun ölüme terkedilmesinde başbakanın ne gibi bir parmağı olabilirki??? başbakan doktor değil, onun ölmesine veya yaşamasına karar weremez bunu en iyi doktorlar bilir deil mi?? haaa çok mağdur olan başbakanla, belediyelerle iletişime geçer....

Başbakan, devlete hizmetle yükümlüdür ve maaş sistemine tabidir. Siyaset de zenginleşme sebebi değildir, olmamalıdır. Bu nedenle siyasetçiler düzenli aralıklarla mal beyanında bulunurlar, şeffaflık siyaset için gereklidir; olmazsa olmazdır. Diğer yandan eğer bahsettiğimiz işadamları ise zengin olarak; şirket sahibinin yaptığı işin hacmine oranla fazla veya az kazanması sözkonusudur. Örnek olarak Koç ailesi ya da Sabancı ailesi de bir anda zengin olmamıştır, bunun için bir süreç gerekir. Haksız yere zengin olan yok mudur ülkemizde; elbette vardır. Ama onları da savunan yoktur herhalde...

Diğer sorunuza gelince; başa gelecek diğer parti mensuplarının da siyaset yoluyla zenginleşmemesi esastır. Bunun takipçisi de yasalar, yargı ve halk olacaktır...

herkesin görüşüne saygı duyarım son cevabı yarınki seçim sonuçları belirleyecek....

herkes her şeyi çok iyi bildiğini sanıyor ama öyle değil malesef....

Türkiye için hayırlısı neyse o olsun diyorum!!!!

Neymiş bu Erdogan bee:ssz:

1 yıldır şehit haberleri gelmiyor . ne yapsa kimseye yaranamıyor bu Başbakan ...:ssz:

... vaybe şimdide Öcalan'mı yönetiyormuş ülkeyi ...

şehit haberleri gelince hemen hükümet şuçlanır , gelmeyince yine hükümet şuçlanır :ssz:

Aslında listeyi uzatabilirdiniz.

Hayırsever Reza ile ülkeye altın getiriyor ekonomiyi canlandırıyor insanlara yaranamıyor.

TV sahiplerini arayıp halkımıza eli yüzü düzgün haberler izletiyor, insanlar değerini anlamıyor.

Bankaya ağırlık yapan paraları genel müdürlerin evinde tutuyor falan diye. Yorgunluğunuza denk geldi sanırım. :45:

Telefon edip hayır paralarıyla oğluna beş altı lüks daire aldırıyor ama yine de bu millete yaranamıyor.

Nankör bu millet nankör.

İyi ve güzel iş adamlarıyla yol inşaat yapmasının değerini anlamıyorlar işte ne yapacaksınız? :3:

Back