• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öcalan: 'Ben söylüyorum Erdoğan yapıyor.'

ewet o haberi biliyorum bende üzülüyorum böyle haberlere...

başbakan çok mükemmel demiyorum ama diğerleri başa gelirse türkiye biter!!!!

we o çocuğun ölüme terkedilmesinde başbakanın ne gibi bir parmağı olabilirki??? başbakan doktor değil, onun ölmesine veya yaşamasına karar weremez bunu en iyi doktorlar bilir deil mi?? haaa çok mağdur olan başbakanla, belediyelerle iletişime geçer....

Dogrudan basbakanin parmagi oldugunu soylemedim ama bu ilaclar devlet tqrafindan verilen verilmesi gereken ilaclar. Saglik bakanligi tarafindan cikarilqn yasalarla ilgili doktorlar prosedur neyse, yasa neyse onu uygular. Ewet bu olayda hukumet sucludur bence. valla simdiki donemdede ulkenin sonu bitiis noktasi gorunen o adamlar savas cikarmak icin plan yapio biz hala neyi tartisiyoruz. Kimin ne kadar mal varligi var beni hic ilgilendirmez ama bu ulkede cocuklar cikarilan yasalarla olume terkediliyorsa hala benim yedigim bir yudum ekmek bogazima takiliyor. Bu gunonun coxugu yarin benim cocugum neyse polemik yaratmak gibi bir derdim yok dusuncenize sqygi duyuyorum amq beni uzdugunu spylemeden gecemedim.

Aslında listeyi uzatabilirdiniz.

Hayırsever Reza ile ülkeye altın getiriyor ekonomiyi canlandırıyor insanlara yaranamıyor.

TV sahiplerini arayıp halkımıza eli yüzü düzgün haberler izletiyor, insanlar değerini anlamıyor.

Bankaya ağırlık yapan paraları genel müdürlerin evinde tutuyor falan diye. Yorgunluğunuza denk geldi sanırım. :45:

Telefon edip hayır paralarıyla oğluna beş altı lüks daire aldırıyor ama yine de bu millete yaranamıyor.

Nankör bu millet nankör.

İyi ve güzel iş adamlarıyla yol inşaat yapmasının değerini anlamıyorlar işte ne yapacaksınız? :3:
bir kere daha diyorum neymiş bu ERDOGAN .:ssz:

ben ne yazmışım siz hangi konudan bahsetmişsiniz ..:ssz: bakış açısı hanımefendi kimsenin düşüncesine mühür vuramam sizinde benim düşüncelerime vuramadıgınızz gibi:16::31:

Back