1 yıldır şehit haberleri gelmiyor çünkü yayınlanmıyor. Daha önce denk geldiniz mi bilmiyorum ama bir kaç konuda bahsetmiştim. Eşim güneydoğu gazisi. Dolayısıyla nerede şehit var, nerede gazi var direk duyuluyor, cenazelerine gidiyoruz. Ben bu sene dört şehit cenazesine gittim. Bir tanesi yine gazi bir arkadaşımın yeğeniydi. Yani gazisi olan aileye şehit geldi. O şehit aileleri, şehit anaları ne hissediyor biliyor musunuz "hiç şehit haberi gelmiyor" cümlesini duyduğunda. Biz neler hissediyoruz biliyor musunuz? Evet şehit haberi gelmiyor doğru çünkü bu ülkede artık şehit olmak haber değeri taşımıyor....
İçim sıkıştı yazdıklarınızı okuyunca..Allah eşinizden de, tüm gazi ve şehitlerimizden de gani gani razı olsun. Ateş düştüğü yeri yakıyor.
Dünya tarihinde terörü anlaşmayla, ikna yoluyla, açılımla halletmeye çalışan bir biz varız. Terör denilen lanet, kökü kazıyarak bitirilir, anlaşarak değil.
Ayrıca dediğiniz gibi, bu ülkede şehitlik artık haber değeri taşımadığı gibi, şehit sayıları gizleniyor.
Neden gizleniyor onu düşünmek lazım..
Hükümet düşürülebilir çünkü.