- 2 Şubat 2019
- 2.177
- 2.128
-
- Konu Sahibi Hayalletcasper
Daha önce 2 kez dogal yolla gebelik yasadim canim da. Kaybettim.Canım 1 tane yumurta gebe kalmak için ideal zaten 1 tane olsun sağlıklı kaliteli olsun inşallahhiç aklına düşürme neden 1 tane var falan diye benimde bir sayılır aşılama olduğum gün diğeri çatlamıştı kendisi
Amiiiiinnnnnallahımmm sen bu mubarek gün hürmetine buradaki arkadaslarımın gönlunden gecen dualari kabul et
Çarşamba oldu aşılama, cuma, cumartesi ilişki dedi, sonrası serbestHerkese farklı demişler o zaman bide ilişkiye ne dedi kızlar bize ertesi gun ıkı gun üst üste sonra bi gun arayla bşr hafta dedı uyguluyoruz ama bazende korkuyorum ya tuttuysa düşer mi bişey olurmu dıye korku sizdede oluyormu
Amin güzel yüreklimGünaydın kızlar hayırlı cumalar günler geçiyor yaa 10.gün oldu benim 4 5 gün sonra test Yapıcam geldi vallahi zamandüşününce gerçekten geçmiyor ben hep koşturmaca içindeyim bazen unutuyorum ama ne ara 10 gün oldu şaşırıyorum tez vakitte hayırlı haberler almayı nasip etsin Rabbim hepimize bu cuma mübarek günde dualarımız kabul olsun inşallah avuçlarımızı açıp yalvardığım rabbimiz bizim dualarımızı kabul et hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et hepimize Aminn
Amiiiiin benim de 5. GünGünaydın kızlar hayırlı cumalar günler geçiyor yaa 10.gün oldu benim 4 5 gün sonra test Yapıcam geldi vallahi zamandüşününce gerçekten geçmiyor ben hep koşturmaca içindeyim bazen unutuyorum ama ne ara 10 gün oldu şaşırıyorum tez vakitte hayırlı haberler almayı nasip etsin Rabbim hepimize bu cuma mübarek günde dualarımız kabul olsun inşallah avuçlarımızı açıp yalvardığım rabbimiz bizim dualarımızı kabul et hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et hepimize Aminn
Seninde az kaldı rabbim hayırlısını varsin inşallah ben 7 güne kadar birşey hissetmedim pek sende varmı değişimAmiiiiin benim de 5. Gün
Hoşbuldum canım amin ecmain inşallah çok teşekkür ediyorumHoşgeldın canım aramıza insallah olumlu sonuçlanır tedavin hepimiz hayırlı sağlıklı bi şekilde bebişlerimize kavuşuruz insallah
Keçiboynuzu kaynatalım suyunu mu ıcsınİyi geceler ben yarın sabah yumoşlarımın kontrolüne gidiyorum büyümüşlerdir umarımaşılama olucam bende. Hsg de 1 tüpüm tıkalı çıktı laparoskopi oldum temmuz ayında ve sol tüpüm alındı eğer ki tıkanıklık varsa önce bunu halledin derim bu ay gonol f 450 vuruldum 5 gün yarın herşey belli olacak eşimde bir sorun yok. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin inşallah
Bu arada keçi boynuzu kürü ile eşimin sprem sayısı hızı hareketliliği 1 Ken 5 oldu denemelisiniz kesinlikle
Teşekkürler ederim canım Allah razı olsun amin inşallah hepimizin karşılığını alacağı bir Yeni Ay yeni umutlar yeni yıl olsun . Tamam canım aşılama tarihim belli olduğu zaman yazacağım eklersinKaydettim canım. Tedavin hayırlı olsun. Rabbim çabalarının karşılığını almayı nasip etsin. Aşılama tarihini de belli olunca haber verirsen ekleyelim
Amin Ecmainallahımmm sen bu mubarek gün hürmetine buradaki arkadaslarımın gönlunden gecen dualari kabul et
Amin Ecmain Allah'ım hepimizin mucizesini Cuma günün hürmetine mujdelesin inşallah çabalarımız olumlu sonuçlansin" Kün Fe ye kün"Amin insallah kızlar güzel dualarınız için Allahım bu mübarek gunde kabul etsin inşallah yüzümüzü güldürsün bizimde insallah hayırlı sağlıklı evlatlar etsin
Amin EcmainGünaydın kızlar hayırlı cumalar günler geçiyor yaa 10.gün oldu benim 4 5 gün sonra test Yapıcam geldi vallahi zamandüşününce gerçekten geçmiyor ben hep koşturmaca içindeyim bazen unutuyorum ama ne ara 10 gün oldu şaşırıyorum tez vakitte hayırlı haberler almayı nasip etsin Rabbim hepimize bu cuma mübarek günde dualarımız kabul olsun inşallah avuçlarımızı açıp yalvardığım rabbimiz bizim dualarımızı kabul et hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et hepimize Aminn
Amin Arkadaşım dün hastaneye giderke hep bu duayı okudum ve ignemi yapacağı sıra da icimden okudum ve Kün Fe ye Kün okuyorum Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasinEki Görüntüle 2756644
Rabbim bu cumanın yüzü suyu hürmetine tüm isteyenlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.Hakkıyla anne baba olmayı nasip etsin bize.
Göğüslerim çok acıyor ve büyüdü. Özellikle yandan asla dokunamıyorum. 2 gündür az akıntım var ama tabi iğnenin etkisi de olabilir progestanı etkisi de olabilir o yüzden emin olamıyorum. Sizin 7. Günde nasıl belirtileriniz olduSeninde az kaldı rabbim hayırlısını varsin inşallah ben 7 güne kadar birşey hissetmedim pek sende varmı değişim