- Konu Sahibi Hayalletcasper
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah. Bekleyişlerimizin sonunda mutluluk nasip etsin. Duası kabul olmuş kul sevinci yaşatsın hepimize.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saraçoğlu un kürü var aynen suyu kaynatıp içine atıyorsun 20 dk sanırım bekletiyor sun içiyor sabah akşam aç karnına 1 hafta sonra tek öğün 3 ay yanlış bilmiyorsam araştırın lütfen internettenKeçiboynuzu kaynatalım suyunu mu ıcsın
Benim 7 gün Göğüs ağrım başlamıştı hala devam ediyor başka öyle belirtim yoktuGöğüslerim çok acıyor ve büyüdü. Özellikle yandan asla dokunamıyorum. 2 gündür az akıntım var ama tabi iğnenin etkisi de olabilir progestanı etkisi de olabilir o yüzden emin olamıyorum. Sizin 7. Günde nasıl belirtileriniz oldu
İnşallah bebeğimize kavuşmamıza işarettirBenim 7 gün Göğüs ağrım başlamıştı hala devam ediyor başka öyle belirtim yoktu
Anason da çok faydalıKeçiboynuzu kaynatalım suyunu mu ıcsın
Canım ben 2 kez aşılama yaptırdım birinde 2 birinde tek yumurtam oldu malesef ikiside negatifle sonuçlandı yani olmıcak olunca napsan olmuyoKizlar bugun kontrole gittim. 10 mm bi tane yumurtam olmus. Haftaya aşılama olur dedi doktor. Benden baska 1 tane yumurtası olan var mi??
sanki 2-3 tane olsa daha iyi olurdu . Iyi mi kötü mu bilemedim.
O yüzden bunu takma kafana olucak olduktan sonra bi yumurta bi sperm yeterli moral çok önemli akışına bırakKizlar bugun kontrole gittim. 10 mm bi tane yumurtam olmus. Haftaya aşılama olur dedi doktor. Benden baska 1 tane yumurtası olan var mi??
sanki 2-3 tane olsa daha iyi olurdu . Iyi mi kötü mu bilemedim.
Zaten sansda dusuk oluyor aşılamada. Nasip kısmet diyoruz napalim. Insallah cok aratmasın Allah.Canım ben 2 kez aşılama yaptırdım birinde 2 birinde tek yumurtam oldu malesef ikiside negatifle sonuçlandı yani olmıcak olunca napsan olmuyo
Bu üçüncü aşılaman mı olcak canımCanım ben 2 kez aşılama yaptırdım birinde 2 birinde tek yumurtam oldu malesef ikiside negatifle sonuçlandı yani olmıcak olunca napsan olmuyo
İnşallah öyledir Kaçıncı gününüz acabaKızlar bende de bugun kasıkta agrı sızlama Batma gıbı ara ara ağrı oluyor bazen sağda bazen sol da ama genelde sağda oluyor gögüslerde acıma var insallah tutunma belirtisidir umudum fazla yoktu ama bugun arttı gıbı sankı biraz belirti olunca
Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsib tatlımKızlar bende de bugun kasıkta agrı sızlama Batma gıbı ara ara ağrı oluyor bazen sağda bazen sol da ama genelde sağda oluyor gögüslerde acıma var insallah tutunma belirtisidir umudum fazla yoktu ama bugun arttı gıbı sankı biraz belirti olunca
6. Gunum bugunİnşallah öyledir Kaçıncı gününüz acaba
Ben kullanıyorum canm progestan fitil olarak kullanıyorum akıntı değildir canım fitildir o vajinadan kullanıyorsan benm fitil akıyor hep geri beyaz beyaz peynir gıbı benm de genelde sağda oluyor ağri bazen de sağ ön basenime doğru vuruyor senın kaçinci gunun canımM Mirayssssss ve diğer kızlar progestan kullanan varmı bacak ağrım var ben sağ kaşığımda ağrı var böbreklerimde ağrıuor biraz yada bana öyle geliyor sizdede varmı dün felan pek yoktu bugün başladı hapın etkisi olabilirmi birde akıntınız varmı benim hafif rahim ağzımda beyaz akıntım var
Amin canım insallah hepimizeRabbim hayırlısı neyse onu nasip etsib tatlım
Progestanı ağız yoluyla kullanıyorum bugün 5.günüm CanımBen kullanıyorum canm progestan fitil olarak kullanıyorum akıntı değildir canım fitildir o vajinadan kullanıyorsan benm fitil akıyor hep geri beyaz beyaz peynir gıbı benm de genelde sağda oluyor ağri bazen de sağ ön basenime doğru vuruyor senın kaçinci gunun canım
Bana vajinal dedi çoğuna agiz yoluyla demiş aynı ilaç galina şeker gıbı görüntüsü şekli beyazProgestanı ağız yoluyla kullanıyorum bugün 5.günüm Canım
Evet şeker gibi görüntüsüBana vajinal dedi çoğuna agiz yoluyla demiş aynı ilaç galina şeker gıbı görüntüsü şekli beyaz
İnşallah tutunuyodur canım ya.Kızlar bende de bugun kasıkta agrı sızlama Batma gıbı ara ara ağrı oluyor bazen sağda bazen sol da ama genelde sağda oluyor gögüslerde acıma var insallah tutunma belirtisidir umudum fazla yoktu ama bugun arttı gıbı sankı biraz belirti olunca