- 25 Aralık 2020
- 673
- 783
-
- Konu Sahibi Hayalletcasper
Her doktor vermiyor, benim ilk aşılamada vermemişti, bu doktor progestan verdi ama daha başlamadımAa snaa hiç ilaç vermedi mi progestan coraspin falan bana hem coraspın hem folik asit hemde progestan verdi
Vermedi canım pazartesi muayene olmuştum yani çatlatma iğnesini olduğum gün Rahim duvarın çok iyi dedi herşey yolunda dedi sadece folik asit verdi çarşamba da aşılama oldu zatenAa snaa hiç ilaç vermedi mi progestan coraspin falan bana hem coraspın hem folik asit hemde progestan verdi
Pek bilmediğimden öyle duyduğumu yazmak istedimGünde üç defa canım birini yatarken koyuyorum zaten sonuncuyu o ıyı oluyor
Canım 1 tane yumurta gebe kalmak için ideal zaten 1 tane olsun sağlıklı kaliteli olsun inşallahKizlar bugun kontrole gittim. 10 mm bi tane yumurtam olmus. Haftaya aşılama olur dedi doktor. Benden baska 1 tane yumurtası olan var mi??
sanki 2-3 tane olsa daha iyi olurdu . Iyi mi kötü mu bilemedim.
Ertesi gun başladım hemen gunde üç defa fitil olarakAşılamadan kaç gün sonra başladınız progestana
Aşilama olmuştu galiba senın ne zman başlıcan bence vermesi ıyı çünkü hem hamile kalmayı kolaylaştırıyor muş hemde düşük olmasını engelleniyor muşHer doktor vermiyor, benim ilk aşılamada vermemişti, bu doktor progestan verdi ama daha başlamadım
Çarşamba oldu aşılama pazartesi başla dedi bana günde 2 defaErtesi gun başladım hemen gunde üç defa fitil olarak
Alla alla niye öyle geç acabaÇarşamba oldu aşılama pazartesi başla dedi bana günde 2 defa
Bilmiyorum ki canım, sorgulamadımAlla alla niye öyle geç acaba
Ben aşılama akşamı içmeye başladımAlla alla niye öyle geç acaba
Herkese farklı demişler o zaman bide ilişkiye ne dedi kızlar bize ertesi gun ıkı gun üst üste sonra bi gun arayla bşr hafta dedı uyguluyoruz ama bazende korkuyorum ya tuttuysa düşer mi bişey olurmu dıye korku sizdede oluyormuBen aşılama akşamı içmeye başladım
Herkese farklı demişler o zaman bide ilişkiye ne dedi kızlar bize ertesi gun ıkı gun üst üste sonra bi gun arayla bşr hafta dedı uyguluyoruz ama bazende korkuyorum ya tuttuysa düşer mi bişey olurmu dıye korku b
2 ocak aşılama oldu bizim. 4 ocak ve 6 ocakta ilişki dedi.Herkese farklı demişler o zaman bide ilişkiye ne dedi kızlar bize ertesi gun ıkı gun üst üste sonra bi gun arayla bşr hafta dedı uyguluyoruz ama bazende korkuyorum ya tuttuysa düşer mi bişey olurmu dıye korku sizdede oluyormu
Ikı gun ara verdirmiş size bizede ıjı gun üst üste yapın dedi her doktorın görüşü farklı demekki2 ocak aşılama oldu bizim. 4 ocak ve 6 ocakta ilişki dedi.
�
Kaç yıldır istediği-Yaş Kaçıncı aşılama Son Durum Hayalletcasper 1,5 yıl-25 ilk A Asli47 3 yıl-30 yaş ilk Aşılama Tarihi 30.12.2020
Sonuç 16. 01.2021Ballkupum 15 ay-39 yaş İkinci Aşılama 06.01.2021 sonuç 20.01.2021 @Duygunisa2 2, 5yıl-27yaş İkinci @serenndrmz 1yıl ilk @Aysima14 İlk @Burcu2614 28yaş ilk @Zoey1 15 ay-26yaş ikinci
Merhaba anne adayları..
M Mirayssssss s ........... ilk. Aşılama Tarihi 3.01.2021
Sonuç 20.01. 2021@Serinay 6 yıl-28yaş İlk @scbc 4 yıl-21yaş ikinci @dryakbas 14 ay ilk A AyseglK İkinci Aşılama Tarihi 02.01.2021
sonuç 17.01.2021@Paleon Aşılama Tarihi 06.01.2021
Sonuç 20.01.2021@molez 2 yıl-29yaş İlk Aşılama Tarihi 04.01.2021
Sonuç18. 01.2021@Busenurdefne 2,5yıl
23 yaşAşılama Tarihi 04.01.2021 sonuç 18. 01.2021
Ocak ayında aşılama yaptırcam inşallah. Daha önce 1 kez klomen +oviterelle kullandım ama maalesef kistler oluşunca bırakmak zorunda kaldım.pko var ama fazla kilo, adet düzensizliği, insülin direnci yok. Haşimato tiroidi için ilaç kullanıyorum ve sürekli olarak kontrole gidiyorum.Hsg 3 ay kadar önce çekildi. Sağ tüpün tıkalı olduğu eğer 3 ayda gebelik oluşmazsa laparoskopi denildi. Ama ben önce aşılama denemek istiyorum. Olma ihtimali düşük biliyorum. Eşimin de sperm sayısı ilaçlarla 72 milyona ulaştı. Ama hareketlilik yeterli değil. Benim gibi bu süreci yaşayacak arkadaşlarla fikir alışverişinde bulunabiliriz. İnşallah sağlıklı bebeklerimize tez vakitte kavuşuruz.
Merhaba arkadaşlar ben bugün aşılama tedavisine başladım ilk ignemi bu gün doktorum vurdu 5 gün devam dedi ve çarşamba günü kontrole çağırdı Hepiniz duamdasiniz benimde duanizda unutmazsaniz çok sevinirim 5 senelikevliyim ilk kezasilama deniyoruz Allahimin izni ile inşallah bizedeAnneBaba olmak nasip olurBallkupum A Asli47 @Serinay @Duygunisa2 @serenndrmz @Aysima14 M Mirayssssss
Kızlar tabloyu oluşturdum eksik olanları mesaj atarsanız tamamlayalım. Aşılama olduğunuz tarih ve test yapacağınız tarihi de yazarsınız onu da eklerimson durumumuz vu emoji gibi olsun inşallah
Bana aşılama akşamı dedi ertesi gün ara ondan sonraki gün daha sonra gün aşırı dedi biz aşılama akşamı maalesef yapamadık diğer iki günü değerlendirdik bugün ara yarın devamHerkese farklı demişler o zaman bide ilişkiye ne dedi kızlar bize ertesi gun ıkı gun üst üste sonra bi gun arayla bşr hafta dedı uyguluyoruz ama bazende korkuyorum ya tuttuysa düşer mi bişey olurmu dıye korku sizdede oluyormu
Aşılamanın olduğu günde ilişki olmuş gibi sayıldı heralde. Belkide bizim sperm sonucu ile alakalıdır. Gün aşırı olsunda kaliteli olsun diye olabilir canım.Ikı gun ara verdirmiş size bizede ıjı gun üst üste yapın dedi her doktorın görüşü farklı demekki
Kaydettim canım. Tedavin hayırlı olsun. Rabbim çabalarının karşılığını almayı nasip etsin. Aşılama tarihini de belli olunca haber verirsen ekleyelimMerhaba arkadaşlar ben bugün aşılama tedavisine başladım ilk ignemi bu gün doktorum vurdu 5 gün devam dedi ve çarşamba günü kontrole çağırdı Hepiniz duamdasiniz benimde duanizda unutmazsaniz çok sevinirim 5 senelikevliyim ilk kezasilama deniyoruz Allahimin izni ile inşallah bizedeAnneBaba olmak nasip olur
Tabloda bir negatif sonuç vardı galıba canım onu yazmamişsinKaydettim canım. Tedavin hayırlı olsun. Rabbim çabalarının karşılığını almayı nasip etsin. Aşılama tarihini de belli olunca haber verirsen ekleyelim
Hoşgeldın canım aramıza insallah olumlu sonuçlanır tedavin hepimiz hayırlı sağlıklı bi şekilde bebişlerimize kavuşuruz insallahMerhaba arkadaşlar ben bugün aşılama tedavisine başladım ilk ignemi bu gün doktorum vurdu 5 gün devam dedi ve çarşamba günü kontrole çağırdı Hepiniz duamdasiniz benimde duanizda unutmazsaniz çok sevinirim 5 senelikevliyim ilk kezasilama deniyoruz Allahimin izni ile inşallah bizedeAnneBaba olmak nasip olur