Gebeliğe Hazırlık Ocakta aşılama yapılacaklar(2021)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aa snaa hiç ilaç vermedi mi progestan coraspin falan bana hem coraspın hem folik asit hemde progestan verdi
Vermedi canım pazartesi muayene olmuştum yani çatlatma iğnesini olduğum gün Rahim duvarın çok iyi dedi herşey yolunda dedi sadece folik asit verdi çarşamba da aşılama oldu zaten

Kizlar bugun kontrole gittim. 10 mm bi tane yumurtam olmus. Haftaya aşılama olur dedi doktor. Benden baska 1 tane yumurtası olan var mi??
sanki 2-3 tane olsa daha iyi olurdu . Iyi mi kötü mu bilemedim.
Canım 1 tane yumurta gebe kalmak için ideal zaten 1 tane olsun sağlıklı kaliteli olsun inşallah hiç aklına düşürme neden 1 tane var falan diye benimde bir sayılır aşılama olduğum gün diğeri çatlamıştı kendisi

2 ocak aşılama oldu bizim. 4 ocak ve 6 ocakta ilişki dedi.

Merhaba arkadaşlar ben bugün aşılama tedavisine başladım ilk ignemi bu gün doktorum vurdu 5 gün devam dedi ve çarşamba günü kontrole çağırdı Hepiniz duamdasiniz benimde duanizda unutmazsaniz çok sevinirim 5 senelikevliyim ilk kezasilama deniyoruz Allahimin izni ile inşallah bizedeAnneBaba olmak nasip olur

Bana aşılama akşamı dedi ertesi gün ara ondan sonraki gün daha sonra gün aşırı dedi biz aşılama akşamı maalesef yapamadık diğer iki günü değerlendirdik bugün ara yarın devam

Ikı gun ara verdirmiş size bizede ıjı gun üst üste yapın dedi her doktorın görüşü farklı demekki
Aşılamanın olduğu günde ilişki olmuş gibi sayıldı heralde. Belkide bizim sperm sonucu ile alakalıdır. Gün aşırı olsunda kaliteli olsun diye olabilir canım.

Kaydettim canım. Tedavin hayırlı olsun. Rabbim çabalarının karşılığını almayı nasip etsin. Aşılama tarihini de belli olunca haber verirsen ekleyelim

Hoşgeldın canım aramıza insallah olumlu sonuçlanır tedavin hepimiz hayırlı sağlıklı bi şekilde bebişlerimize kavuşuruz insallah

Uff kızlar günler geçmiyor sankı bi yandan hemen geçsin sonuçlari öğrenelim dıyorum bi yandan da öğrenmeye korkuyorum negatif çıkar dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…