Gebeliğe Hazırlık Ocakta aşılama yapılacaklar(2021)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aa snaa hiç ilaç vermedi mi progestan coraspin falan bana hem coraspın hem folik asit hemde progestan verdi
Vermedi canım pazartesi muayene olmuştum yani çatlatma iğnesini olduğum gün Rahim duvarın çok iyi dedi herşey yolunda dedi sadece folik asit verdi çarşamba da aşılama oldu zaten

Kizlar bugun kontrole gittim. 10 mm bi tane yumurtam olmus. Haftaya aşılama olur dedi doktor. Benden baska 1 tane yumurtası olan var mi??
sanki 2-3 tane olsa daha iyi olurdu . Iyi mi kötü mu bilemedim. :KK43: :kızgın:
Canım 1 tane yumurta gebe kalmak için ideal zaten 1 tane olsun sağlıklı kaliteli olsun inşallah 🤗hiç aklına düşürme neden 1 tane var falan diye benimde bir sayılır aşılama olduğum gün diğeri çatlamıştı kendisi

Herkese farklı demişler o zaman bide ilişkiye ne dedi kızlar bize ertesi gun ıkı gun üst üste sonra bi gun arayla bşr hafta dedı uyguluyoruz ama bazende korkuyorum ya tuttuysa düşer mi bişey olurmu dıye korku b

Herkese farklı demişler o zaman bide ilişkiye ne dedi kızlar bize ertesi gun ıkı gun üst üste sonra bi gun arayla bşr hafta dedı uyguluyoruz ama bazende korkuyorum ya tuttuysa düşer mi bişey olurmu dıye korku sizdede oluyormu
2 ocak aşılama oldu bizim. 4 ocak ve 6 ocakta ilişki dedi.

Kaç yıldır istediği-YaşKaçıncı aşılamaSon Durum
Hayalletcasper Hayalletcasper 1,5 yıl-25ilk
A Asli47 3 yıl-30 yaşilkAşılama Tarihi 30.12.2020
Sonuç 16. 01.2021
Ballkupum Ballkupum 15 ay-39 yaşİkinciAşılama 06.01.2021 sonuç 20.01.2021
@Duygunisa22, 5yıl-27yaşİkinci
@serenndrmz1yılilk
@Aysima14İlk
@Burcu261428yaşilk
@Zoey115 ay-26yaşikinci

M Mirayssssss s...........ilk.Aşılama Tarihi 3.01.2021
Sonuç 20.01. 2021
@Serinay6 yıl-28yaşİlk
@scbc4 yıl-21yaşikinci
@dryakbas14 ayilk
A AyseglK İkinciAşılama Tarihi 02.01.2021
sonuç 17.01.2021
@PaleonAşılama Tarihi 06.01.2021
Sonuç 20.01.2021
@molez2 yıl-29yaşİlkAşılama Tarihi 04.01.2021
Sonuç18. 01.2021
@Busenurdefne2,5yıl
23 yaş
Aşılama Tarihi 04.01.2021 sonuç 18. 01.2021
Merhaba anne adayları..
Ocak ayında aşılama yaptırcam inşallah. Daha önce 1 kez klomen +oviterelle kullandım ama maalesef kistler oluşunca bırakmak zorunda kaldım.pko var ama fazla kilo, adet düzensizliği, insülin direnci yok. Haşimato tiroidi için ilaç kullanıyorum ve sürekli olarak kontrole gidiyorum.Hsg 3 ay kadar önce çekildi. Sağ tüpün tıkalı olduğu eğer 3 ayda gebelik oluşmazsa laparoskopi denildi. Ama ben önce aşılama denemek istiyorum. Olma ihtimali düşük biliyorum. Eşimin de sperm sayısı ilaçlarla 72 milyona ulaştı. Ama hareketlilik yeterli değil. Benim gibi bu süreci yaşayacak arkadaşlarla fikir alışverişinde bulunabiliriz. İnşallah sağlıklı bebeklerimize tez vakitte kavuşuruz. 😊🌺

Ballkupum Ballkupum A Asli47 @Serinay @Duygunisa2 @serenndrmz @Aysima14 M Mirayssssss
Kızlar tabloyu oluşturdum eksik olanları mesaj atarsanız tamamlayalım. Aşılama olduğunuz tarih ve test yapacağınız tarihi de yazarsınız onu da eklerim🌺:anneadayı::anneadayı:son durumumuz vu emoji gibi olsun inşallah :anneadayı:
Merhaba arkadaşlar ben bugün aşılama tedavisine başladım ilk ignemi bu gün doktorum vurdu 5 gün devam dedi ve çarşamba günü kontrole çağırdı Hepiniz duamdasiniz benimde duanizda unutmazsaniz çok sevinirim 5 senelikevliyim ilk kezasilama deniyoruz Allahimin izni ile inşallah bizedeAnneBaba olmak nasip olur🤲🏻

Herkese farklı demişler o zaman bide ilişkiye ne dedi kızlar bize ertesi gun ıkı gun üst üste sonra bi gun arayla bşr hafta dedı uyguluyoruz ama bazende korkuyorum ya tuttuysa düşer mi bişey olurmu dıye korku sizdede oluyormu
Bana aşılama akşamı dedi ertesi gün ara ondan sonraki gün daha sonra gün aşırı dedi biz aşılama akşamı maalesef yapamadık diğer iki günü değerlendirdik bugün ara yarın devam 😂

Merhaba arkadaşlar ben bugün aşılama tedavisine başladım ilk ignemi bu gün doktorum vurdu 5 gün devam dedi ve çarşamba günü kontrole çağırdı Hepiniz duamdasiniz benimde duanizda unutmazsaniz çok sevinirim 5 senelikevliyim ilk kezasilama deniyoruz Allahimin izni ile inşallah bizedeAnneBaba olmak nasip olur🤲🏻
Kaydettim canım. Tedavin hayırlı olsun. Rabbim çabalarının karşılığını almayı nasip etsin. Aşılama tarihini de belli olunca haber verirsen ekleyelim😊👶

Hoşgeldın canım aramıza insallah olumlu sonuçlanır tedavin hepimiz hayırlı sağlıklı bi şekilde bebişlerimize kavuşuruz insallah🤲🤲

Uff kızlar günler geçmiyor sankı bi yandan hemen geçsin sonuçlari öğrenelim dıyorum bi yandan da öğrenmeye korkuyorum negatif çıkar dıye 🙄

X