- 15 Nisan 2023
- 760
- 461
- 33
- Konu Sahibi merveogrtmnn
-
Bende de bayağı olmuştu şu an adetime 9 gün kaldı ağrı şişkinlik hiç kalmadı sadece tekrar çatlama dönemi gibi akıntılar başladı dünden beriBen iğne olmadım fakat klomen bittiğinden beri yani 6 gündür kasiklarim kesintisiz ağrıyor. Bıçak saplanır gibi halsizlik yapan bir ağrı nedendir bilemedim
Sanırım herkeste şişkinlik ve ağrı yapıyor bende de olduMerhaba kızlar klomenden sonra iğne vurulalı bir hafta oldu ve 36 saat dolmasıyla değerlendirdik ancak benim kasıklarda ağrı var sizde de öyle oldu mu ?
Hayırlı sonuclarin habercisidir inşallahSanırım herkeste şişkinlik ve ağrı yapıyor bende de oldu
İnşallahHayırlı sonuclarin habercisidir inşallah
İzmirdeydim canım geçen yıl Diyarbakırdaydım ben de, hayırlı haberler al inşallahbakalım şimdilik böyle ilerliyoruz. Urfadayım sen hangi şehirdesin canım ?
Belirtilerinin var mi peki neler hissediyorsunuz paylaşın bizimleAy kızlar çok heyecanlı bir süreç gün yaklaştıkça belirti aramaya başladım
Yani şu an bir belirtim yok sadece arada kasıklarda batma oluyorBelirtilerinin var mi peki neler hissediyorsunuz paylaşın bizimle
Bat nedir kuzum senin? Benim daha çok varAy kızlar çok heyecanlı bir süreç gün yaklaştıkça belirti aramaya başladım
Ben 8 gündür kasik ağrısından kıvranıyorum yani klomen bitti biteli çok sanci çekiyorumYani şu an bir belirtim yok sadece arada kasıklarda batma oluyor
Sizin ne zamandı benim 30 ocakBat nedir kuzum senin? Benim daha çok var
23 Ocak canımBat nedir kuzum senin? Benim daha çok var
23 Ocak canım
Aynen bayağı az kaldı bakalımAy az kalmış senin
26 benim de kısmetseSizin ne zamandı benim 30 ocak
Çok heyecanlı.26 benim de kısmetse
Canım iğne vurulalı ne kadar oldu?Ya kızlar biz klomenden beri her günü degerlendirdik yada gün aşırı degerlendirdik . Akıntı ve sancı kalmadı o yüzden çatlama süreci bitmiştir diye dusundum . Simdi 2 gündür degerlendiremedik ben biraz rahatsızım üşütmüşüm sorun olur mu süreç bitmiş mıdır yumurtlama süreci
İğne vurulmadım benCanım iğne vurulalı ne kadar oldu?
O zaman yumurtlamanı ovülasyon testleriyle ölçebilirsin canımİğne vurulmadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?