• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak2024klomenkullananlar

Ay hadi bakalım pazartesiye kadar 20yi bulsak iyidir
Ya ben burda okuyorum klomen bittikten 2 gün sonra gittim yumurtam şu kadar büyümüş doktor çatlatma iğnesi verdi diye . Klomenden sonra bu kadar çabuk büyüyor mu gerçekten? Benim klomen bitince ertesi gün fena sancim olmuştu

Ya ben burda okuyorum klomen bittikten 2 gün sonra gittim yumurtam şu kadar büyümüş doktor çatlatma iğnesi verdi diye . Klomenden sonra bu kadar çabuk büyüyor mu gerçekten? Benim klomen bitince ertesi gün fena sancim olmuştu
Ben geçen ay Femara kullanmıştım ki o daha etkili bir ilaç, onda ilaç bittikten 5 gün sonra anca iğne vermişti. Klomen bence daha yavaş etki ediyor belki bünyeye hormon seviyelerine göre değişiyordur

Ay kızlar ilaçtan mıdır nedir çok fazla şişkinim ve çok afedersiniz gaz doluyum acaba yumurtalarım büyüdü çatlayamadı onlar böyle yapıyor

Merhaba hanımlar
3 yaşında bir oğlum var. Geri çekilmeyle korunurken hamile kalmıştım.
1 senedir tekrar çocuk istiyoruz olmuyor. Dün klomene başladım

Merhabalar bugün benim iğnenin 5. Günü salı sabah olmuştum. Migren gibi bir yarım baş ağrısı ve mide bulantısı yaşıyorum. Benzer bir semptom yaşayan var mı?

Merhaba kızlar klomenden sonra iğne vurulalı bir hafta oldu ve 36 saat dolmasıyla değerlendirdik ancak benim kasıklarda ağrı var sizde de öyle oldu mu ?

Merhaba kızlar klomenden sonra iğne vurulalı bir hafta oldu ve 36 saat dolmasıyla değerlendirdik ancak benim kasıklarda ağrı var sizde de öyle oldu mu ?
Benim 5.Günü iğnenin kasık ağrısı ilk 3 gün çok olmuştu şimdi bitti ama mide bulantısı ve baş ağrım var.

Benim 5.Günü iğnenin kasık ağrısı ilk 3 gün çok olmuştu şimdi bitti ama mide bulantısı ve baş ağrım var.
Kacıncı günün bugün hem ne zamandır cocuk istiyorsun. Ben prolaktinim yüksekti onu kontrol altına aldı ve cok istediğim için böyle bişey deniyelim dedi .

Kacıncı günün bugün hem ne zamandır cocuk istiyorsun. Ben prolaktinim yüksekti onu kontrol altına aldı ve cok istediğim için böyle bişey deniyelim dedi .
İğneyi salı sabah oldum. Bugün iğneden sonraki 5. Gün. Hiç bir problemim yok 4 yaşında bir kızım var. İkinci çocuk için 8 ay korunmasız olmayınca ben klomen istedim. Bakalım işe yarayacak mı? Daha fazla beklemek istemiyorum. Kızım çok kardeş istiyor olmadıkça psikolojik olarak kendimi kötü hissediyorum. Bu ay 3 yumurta olgunlaştı biri iğneden 4gün önce kendiliğinden çatladı. Diğer iki yumurtanın özellikle biri çok iyi ama diğeri biraz deforme olmuş dedi iğne yaptı. Dilerim hepimizin bu ay hamile kalalım. 🙏

İğneyi salı sabah oldum. Bugün iğneden sonraki 5. Gün. Hiç bir problemim yok 4 yaşında bir kızım var. İkinci çocuk için 8 ay korunmasız olmayınca ben klomen istedim. Bakalım işe yarayacak mı? Daha fazla beklemek istemiyorum. Kızım çok kardeş istiyor olmadıkça psikolojik olarak kendimi kötü hissediyorum. Bu ay 3 yumurta olgunlaştı biri iğneden 4gün önce kendiliğinden çatladı. Diğer iki yumurtanın özellikle biri çok iyi ama diğeri biraz deforme olmuş dedi iğne yaptı. Dilerim hepimizin bu ay hamile kalalım. 🙏
İnşallah allahım herkesin gönlüne göre verir 🙏 ben gün aşırı deniyoruz ama denk geldi mi acaba diye hala aklımda deli sorular 🥹

Ben iğne olmadım fakat klomen bittiğinden beri yani 6 gündür kasiklarim kesintisiz ağrıyor. Bıçak saplanır gibi halsizlik yapan bir ağrı nedendir bilemedim

Back