- 23 Ekim 2023
- 295
- 56
- 18
- Konu Sahibi merveogrtmnn
-
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sizde lütfen gelişmelerden haberdar edinBenim de bat 24 Ocak. Salı günü çatlatma iğnesi vurdu doktorum. Değerlendirme dönemindeyim. Benim bu ay biraz karışık gidiyor bakalım umarım sonu hayırlı olur.
Öylemi çok sevindim meslektaşım branş nedir benim okul öncesiAmin inşallahbu arada bende öğretmenimm
Bende öyle karın gurultusu var ve böyle alt karın şişliği yumurtalıklarda agrıBen de öyleyim. Kasıklarımda batma hissediyorum. Ve şişkin hissediyorum sürekli kendimi:
Ay ben de öğretmenim (İngilizce) tüm öğretmenler toplanmışızÖylemi çok sevindim meslektaşım branş nedir benim okul öncesi
Aa Bende okul öncesiÖylemi çok sevindim meslektaşım branş nedir benim okul öncesi
Çok memnun oldumAy ben de öğretmenim (İngilizce) tüm öğretmenler toplanmışız
Hadi hayırlı sonuçlar inşallahYumurtam büyümüş kızlar bu arada çok şükür 10u geçmiş 13.5ta şu anpazartesi tekrar gideceğim
Benimde 14.5 du çok iyi demişti doktor günlük 1.5 cm falan büyüyormuşYumurtam büyümüş kızlar bu arada çok şükür 10u geçmiş 13.5ta şu anpazartesi tekrar gideceğim
Biz daha 9 aydır evliyiz . Fakat baştan beri çocuk istiyoruz Bende pkos olduğu için doktor vakit kaybetme dedi . Çünkü 3 aya bir kendi kendime zor adet oluyorumçocuğunuz var mı ilk mi olacak ? Ben 2.5 yıllık evliyim 7 aydır istiyoruz ilk olacak eğer olursa
Bencedemeslektaş dayanışması olsun o zaman
Doktor bana klomeni kullan düzenli ilişki ayın 30nda da test yap dedi . Gebe olmaz adette olmazsan gel dedi . Takip için çağırmadıBenimde 14.5 du çok iyi demişti doktor günlük 1.5 cm falan büyüyormuş
Ben deÇok memnun oldum
Biz 5 yıldır evliyiz de son 1 senedir istiyoruz, ilk olacak nasipseçocuğunuz var mı ilk mi olacak ? Ben 2.5 yıllık evliyim 7 aydır istiyoruz ilk olacak eğer olursa
Çatlama sorunun yok demek ki süperBenim sanırım çatlama da sorun yok yumurtanın büyümede sorun var büyümüyor
Ay hadi bakalım pazartesiye kadar 20yi bulsak iyidirBenimde 14.5 du çok iyi demişti doktor günlük 1.5 cm falan büyüyormuş
Evet maalesefÇatlama sorunun yok demek ki süperpcoslu musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?