- 15 Nisan 2023
- 444
- 298
- 23
- Konu Sahibi merveogrtmnn
-
Ben geçen ay başladım ilaç bitince ertesi gün ultrasonda folikül takibine başladık 20 mm olunca çatlatma iğnesi yaptık ilk denemem olumsuz çünkü çatlatma iğnesi olduğum gün 38.3 ateşlendim covit geçirdiğimi düşünüyorum 3 gün ateşim düşmedi yinede kısmet diyerek iğneden sonraki 36.saati değerlendirdik ama halsizlik ve artan şikayetler nedeniyle gün aşırı devam etmek gerekirken edemedik 2. Küre başladım bugün ultrasona gittim hayırlısı ile inşallah güzel haberler alalımKızlar merhaba bu ay ilk defa klomen kullandım yumurtlama dönemindeyim sizlerde bu konuda tecrübelerinizi paylaşabilirsiniz.
#klomen#gebelikbelirtisi #yerleşmekanaması#bthcg
Selamlar ben de bu ay Klomen başladım geçen ay femara denemiştim bugün ilk Klomenimi içtim hayırlı haberler alalım inşallahKızlar merhaba bu ay ilk defa klomen kullandım yumurtlama dönemindeyim sizlerde bu konuda tecrübelerinizi paylaşabilirsiniz.
#klomen#gebelikbelirtisi #yerleşmekanaması#bthcg
Geçen ay ben de sizin gibi aşırı hastalandım tam da yumurtlama günlerime denk geldi büyük şanssızlıkBen geçen ay başladım ilaç bitince ertesi gün ultrasonda folikül takibine başladık 20 mm olunca çatlatma iğnesi yaptık ilk denemem olumsuz çünkü çatlatma iğnesi olduğum gün 38.3 ateşlendim covit geçirdiğimi düşünüyorum 3 gün ateşim düşmedi yinede kısmet diyerek iğneden sonraki 36.saati değerlendirdik ama halsizlik ve artan şikayetler nedeniyle gün aşırı devam etmek gerekirken edemedik 2. Küre başladım bugün ultrasona gittim hayırlısı ile inşallah güzel haberler alalımsizin doktorunuz nasıl bir yol izledi peki
Vardır bi hayr diyelim en sağlıklı şekilde olsun inşallahGeçen ay ben de sizin gibi aşırı hastalandım tam da yumurtlama günlerime denk geldi büyük şanssızlık
Aynen canım bu sefer daha dikkatli olacağım. Çok yordum kendimi bir de geçen sefer. Ultrasonda ne kadar çıktı büyüklükVardır bi hayr diyelim en sağlıklı şekilde olsun inşallahmoral bozmak yok
Benim doktorum adetin 3. Günü baktı ve klomen yazdı 4. Gün klomen kullanmaya başladım günde 2 kez içtim klomenle birlikte coraspin ve folik asit vermişti onlara hala devam ediyorum, klomen bittikten 2 gün sonra gittim 14.5 cm yumurtam vardı 2 tane çok iyi dedi yarın çatlama olmasını tahmin ediyor yarından itibaren 2 günde bir birliktelik dediBen geçen ay başladım ilaç bitince ertesi gün ultrasonda folikül takibine başladık 20 mm olunca çatlatma iğnesi yaptık ilk denemem olumsuz çünkü çatlatma iğnesi olduğum gün 38.3 ateşlendim covit geçirdiğimi düşünüyorum 3 gün ateşim düşmedi yinede kısmet diyerek iğneden sonraki 36.saati değerlendirdik ama halsizlik ve artan şikayetler nedeniyle gün aşırı devam etmek gerekirken edemedik 2. Küre başladım bugün ultrasona gittim hayırlısı ile inşallah güzel haberler alalımsizin doktorunuz nasıl bir yol izledi peki
Çok güzel hadi hayırlısıBenim doktorum adetin 3. Günü baktı ve klomen yazdı 4. Gün klomen kullanmaya başladım günde 2 kez içtim klomenle birlikte coraspin ve folik asit vermişti onlara hala devam ediyorum, klomen bittikten 2 gün sonra gittim 14.5 cm yumurtam vardı 2 tane çok iyi dedi yarın çatlama olmasını tahmin ediyor yarından itibaren 2 günde bir birliktelik dedi
Benim 10 mm dedi cuma çağırdı bakalımAynen canım bu sefer daha dikkatli olacağım. Çok yordum kendimi bir de geçen sefer. Ultrasonda ne kadar çıktı büyüklük
İlacınızın kaçıncı günü pekiBenim bugün yumurtlama günü
Tamamdırİlacım pazar günü bitti Salı günü de doktora gittim
2 hafta sonra güzel haberleri alalım inşallahBenim bugün yumurtlama günü
Amin canım inşallah gelişmelerden haberdar edelimTamamdırhadi bakalım üçümüzden de hayırlı haberler gelsinnn
Amin canım inşallah gelişmelerden haberdar edelimTamamdırhadi bakalım üçümüzden de hayırlı haberler gelsinnn
an canım inşallah gelişmeleri haber edelim2 hafta sonra güzel haberleri alalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?