- 15 Nisan 2023
- 449
- 300
- 23
- Konu Sahibi merveogrtmnn
Kızlar merhaba 5 günüm kaldı biraz sabırsızlanıyorum göğüslerimde hafif damar belli oldu belki belirtidir ya da hep vardı bu damarlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy bu bir belirti bu arada hadi hayırlısı az kaldıKızlar merhaba 5 günüm kaldı biraz sabırsızlanıyorum göğüslerimde hafif damar belli oldu belki belirtidir ya da hep vardı bu damarlar
Ay inşallah belirtidir bu yaa ya da ben öyle görmek istiyorumdur her zaman olan damarlardırAyyy bu bir belirti bu arada hadi hayırlısı az kaldı
HeyecanlııııAy inşallah belirtidir bu yaa ya da ben öyle görmek istiyorumdur her zaman olan damarlardır
Geçen ay böyle olduCanım ben 3gün art arda 1 hafta gün aşırı yaptım, yaklaşık 1 hafta sonra da adet oldum
Bana doktor 5 ilişki demişti gün aşırı illa çatlamaya denk gelir dediKızlar bu gün aşırı ilişkiyi ne zamana kadar yapacaz ya ? 10 gün oldu deniyoruz.artık kendimizi sartlıyor gibiyiz stres oldu gibi?
Daha erken kesinlikle, 14.günü bekle en azBenim yazdığım tarihlere göre 4 ilişki olmuş. Dusn içime bişey düştü test yaptım tek çizgi 11. günüm iğneden sonra daha erken mi test için yada tutmamış olabilir değil mi ?
İğneden sonraki kaçıncı gün?Kızlar merhaba test yaptım şimdi kasıklarım ağrıdı belim ağrıdı bi Ümit yapayım dedim ama negatif
Adet gününü bekleyin bence önce böyle negatif olup adet geçince veya adet günü pozitif gören çok kisi varKızlar merhaba test yaptım şimdi kasıklarım ağrıdı belim ağrıdı bi Ümit yapayım dedim ama negatif
Bana iğne vermemişti Dr canımİğneden sonraki kaçıncı gün?
adet gününde tekrar yapacağım bakalım canımAdet gününü bekleyin bence önce böyle negatif olup adet geçince veya adet günü pozitif gören çok kisi var
İnşallah bebiş vardır hayırlısı olsunadet gününde tekrar yapacağım bakalım canım
İnşallah inşallah hepimizin olsunİnşallah bebiş vardır hayırlısı olsun
Çok erken yapmışsınız bence regl gününüzü bekleyinBenim iğneden sonra 10. Günüm bugün ve kaset test yaptım maalesef negatif