- 15 Nisan 2023
- 444
- 298
- 23
- Konu Sahibi merveogrtmnn
Bende 2 günde bir beraberlik demişti doktor değerlendirdik bu günleri beklemedeyim. Senin kaç cm olmuş yumurtaların
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkiler 10mm üstüne çıkmamış perşembe tekrar gideceğimBende 2 günde bir beraberlik demişti doktor değerlendirdik bu günleri beklemedeyim. Senin kaç cm olmuş yumurtaların
Bende pazartesi 15mm idi çarşamba gel dedi sanki bu ay daha yavaş büyüyor gibi hissediyorum dünden beri kasıkta batma arttı ilaç sonrası hafif bulantılar oluyordu bugün biraz daha arttı sanki... Kaliteli bi yumurta olsunda varsın yavaş büyüsün hayırlısı bakalımBende öyle bir etki olmadı canım…. Yumurtam büyümemiş bu arada benim, bugün kontrole gittim. Sizde durum ne?
Femaraya göre kesinlikle yavaş etki ediyor Klomen umarım benim de perşembeye kadar olur bi tane de olsa… incir takviyesi yapıyorumBende pazartesi 15mm idi çarşamba gel dedi sanki bu ay daha yavaş büyüyor gibi hissediyorum dünden beri kasıkta batma arttı ilaç sonrası hafif bulantılar oluyordu bugün biraz daha arttı sanki... Kaliteli bi yumurta olsunda varsın yavaş büyüsün hayırlısı bakalım
Olur inşallah ovitrelleyi yaptık yaklaşık 20mm olmuş dedi inşallah 17 gün sonra güzel haberler paylaşırızFemaraya göre kesinlikle yavaş etki ediyor Klomen umarım benim de perşembeye kadar olur bi tane de olsa… incir takviyesi yapıyorum
Ay inşallah canım maşallahOlur inşallah ovitrelleyi yaptık yaklaşık 20mm olmuş dedi inşallah 17 gün sonra güzel haberler paylaşırız
26 Ocak benim deregl tarihleriniz nedir kızlar benim 23 ocakta olmam lazım
Canım bana da çatlatma iğnesi vermedi klomenden 1 hafta sonra falandı sanırım akıntı ile anladım benKızlar bu ay bende klomen kullandım 8nde bitti. Catlatma iğnesi vermedi doktor böyle deneyelim dedi . Ay sonunda test yap dedi . Klomen biteli 2 gün oldu peki ne zaman yumurtlicam bilmiyorum ama dün akşam aşırı bacak uyuşukluk ve karnımda sancı vardı
Ben ilaç kullanmasam 31 ocak bekliyorum derdim ama geçen ay klomen kullandığımda döngünün 30. Günü olmuştum bakalım 26 Ocak'ta olmazsam test yaparım yumurtlamanında 16. Günü olmuş oluyor26 Ocak benim de
En sağlıklısı hekimlerin ortak görüşü olan gün aşırı değerlendirme iyi olabilir merve hanımın dediği gibi akıntı artıyor ayrıca vücut sıcaklığı artma ve yumurtanın olgunlaştığı kasıkta batmalar olabiliyorKızlar bu ay bende klomen kullandım 8nde bitti. Catlatma iğnesi vermedi doktor böyle deneyelim dedi . Ay sonunda test yap dedi . Klomen biteli 2 gün oldu peki ne zaman yumurtlicam bilmiyorum ama dün akşam aşırı bacak uyuşukluk ve karnımda sancı vardı
Siz ne zaman sonuç alacaksınız ne aşamadasiniz şu anCanım bana da çatlatma iğnesi vermedi klomenden 1 hafta sonra falandı sanırım akıntı ile anladım ben
Ben klomenden sonra yumurtlama günlerimi değerlendiriyorum 23 Ocak regl tarihim bakalım. Bugün kasıkta batmalarda başladı ilaçtan heraldeSiz ne zaman sonuç alacaksınız ne aşamadasiniz şu an
Yaa benimde 30 ocak . 1 hafta var aramızda. Lütfen haberleşelim inşallah hayırlı güzel haberler alırızBen klomenden sonra yumurtlama günlerimi değerlendiriyorum 23 Ocak regl tarihim bakalım. Bugün kasıkta batmalarda başladı ilaçtan heralde
Tamamdır inşallah bu ay güzel haberler gelsinYaa benimde 30 ocak . 1 hafta var aramızda. Lütfen haberleşelim inşallah hayırlı güzel haberler alırız
Amin inşallah bu arada bende öğretmenimmTamamdır inşallah bu ay güzel haberler gelsin
Ben de öyleyim. Kasıklarımda batma hissediyorum. Ve şişkin hissediyorum sürekli kendimi:Kızlar bu klomenden kaynaklı mı acaba çok afedersiniz sürekli gaz doluyum ve şişkinim
Bende sürekli açım . İştahım çok açık ilaç mı yaptı dersinizBen de öyleyim. Kasıklarımda batma hissediyorum. Ve şişkin hissediyorum sürekli kendimi: